https://kkslech.com/2022/01/02/byli-napastnicy-bez-klubow/
Co myślicie o takim Kaczaravie ? Piszą ze szuka klubu między innymi w Polsce
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
taki grajek by mi się marzył ale pewnie trafi do silniejszej ligi
https://www.transfermarkt.pl/frank-castaneda/profil/spieler/562483
- Edytowany
Kaczarawa? Cytując Santo, powiem uffff, jeżeli nie będzie już o nim więcej słychać w powiązaniu z ew. transferem do Cracovii. Dlaczego my mamy się interesować grajkami, którzy NIE sprawdzili się w Lechu? Podam odwrotny przykład: Gwilia został wypluty z Legii, potem okrężną drogą trafił do Rakowa - czemu nie do nas?
Ja poniżej takich nazwisk jak Gwilia w ogóle nie podejmuję dyskusji.
Ten Castaneda - cóż, kiedyś Sheriff to dla nas był śmieszny klubik, teraz zrobiło się odwrotnie. Ale i tak wyautowany stamtąd napastnik to kot w worku.
A Gorka Santamaria? Człowiek z naszego sztabu wrzucił na TT informację, że interesują się nim trzy kluby ze środka tabeli Eklasy , po czym usunął tweet.
- Edytowany
[quote]#post1518207 A Gorka Santamaria? Człowiek z naszego sztabu wrzucił na TT informację, że interesują się nim trzy kluby ze środka tabeli Eklasy , po czym usunął tweet.[/quote]
Ten Gorka staty ma lepsze i w 3 i 2 lidze hiszpanskiej niz Angulo wiec moze u nas odpalic. Jesli zdrowy (i tesciowa tez) to z 15 sztuk pewnie walnie na sezon.
Kontrakt ma do 30 czerwca , średnio strzela bramkę w co trzecim meczu .Z całą pewnością zupełnie inny typ zawodnika aniżeli Dzik .Nie jest bardzo wysoki więc pewnie potrafi dryblować i ma niezłą technikę .
Nie chce mi się wierzyć, że w ogóle interesujemy się tym Santamarią
[quote]#post1518190 taki grajek by mi się marzył ale pewnie trafi do silniejszej ligi
https://www.transfermarkt.pl/frank-castaneda/profil/spieler/562483 [/quote]
to bardziej skrzydłowy niż typowa szpica, ale gość niesamowicie bawił się w Sheriffie przez ostatnie 2 sezony. Natomiast z tego co słyszę, to celem jest wzmocnienie środka pola i typowy napastnik, a tutaj raczej to jest zawodnik ofensywny rzucany po różnych pozycjach (trochę przykład Alvareza z Osnabruck)
- Edytowany
Ciekawe czy te podstawowe "cele" zostaną zrealizowane. Pięterko może to utrudnić.
Jeżeli Filipiak złożył publicznie pewne deklaracje, to pięterko nie ma nic do gadania. W miejsce Probierza jako vice-prezesa przyszedł Stefan, wprawdzie nie jako wicek, ale to bez znaczenia - to jest po prostu człowiek, któremu Filipiak ufa. No więc tak: jeżeli Zieliński i Majewski będą jednoznacznie naciskać na konkretny transfer, to byłbym zdziwiony, gdyby Filipiak poskąpił kasy. Nie teraz, w "miodowym miesiącu" z oboma dżentelmenami😎 za poł roku sytuacja wróci, jak przypuszczam, do normy🤑 .
[quote]#post1518268 Jeżeli Filipiak złożył publicznie pewne deklaracje, to
hehehe
- Edytowany
[quote]#post1518268 Jeżeli Filipiak złożył publicznie pewne deklaracje, to pięterko nie ma nic do gadania. W miejsce Probierza jako vice-prezesa przyszedł Stefan, wprawdzie nie jako wicek, ale to bez znaczenia - to jest po prostu człowiek, któremu Filipiak ufa. No więc tak: jeżeli Zieliński i Majewski będą jednoznacznie naciskać na konkretny transfer, to byłbym zdziwiony, gdyby Filipiak poskąpił kasy. Nie teraz, w "miodowym miesiącu" z oboma dżentelmenami😎 za poł roku sytuacja wróci, jak przypuszczam, do normy🤑 .[/quote]
Ty wierzysz w to co piszesz? Filipiak składał wielokrotnie podobne deklaracje i nic z tego nie wychodziło
Ja wolę zawsze wierzyć, że szklanka jest do połowy pełna, niż w połowie pusta. Ale nikomu nie narzucam swojego optymizmu, jak kto chce się cieszyć ponurą satysfakcją, że znowu, na pewno, wszystko się spieprzy, to proszę bardzo.
- Edytowany
Podobno my, cwelka, wisła i piast chcieliśmy Kaputa ale niestety wybrał Gliwice
- Edytowany
[quote]#post1518283 Podobno my, cwelka, wisła i Piast chcieliśmy Kaputa ale niestety wybrał Gliwice[/quote]
Nie wie co stracił .😁
ponoc kosztował 370 000 PLN .
Makowski niby na wylocie z Lechii. Nie wiem, może być ciekawą opcją porównując z naszymi środkowymi. Chyba, że Lucek i Knap udźwigną :)
[quote]#post1518271 Ja wolę zawsze wierzyć, że szklanka jest do połowy pełna, niż w połowie pusta. Ale nikomu nie narzucam swojego optymizmu, jak kto chce się cieszyć ponurą satysfakcją, że znowu, na pewno, wszystko się spieprzy, to proszę bardzo.[/quote]
Problem w tym że u nas szklanka jest po prostu pusta
[quote]#post1518319 Makowski niby na wylocie z Lechii. Nie wiem, może być ciekawą opcją porównując z naszymi środkowymi. Chyba, że Lucek i Knap udźwigną :)[/quote]
Myślę, że zawodnik klasy Makowskiego nas nie zbawi .Nam jest potrzebny ktoś znacznie lepszy .
Czas wrócić na nowe forum. Trochę przerwy nie zaszkodzi ale w tym temacie kompletnie nic się nie dzieje.. Żadnych nazwisk, Zainteresowania? Co oni się tak pier*dolą z tymi transferami?
My potrzebujemy napastnika co będzie strzelać bramki zamiast 3 paralityków których mamy. Pomocników ci u nas dość.
A propos Kacper Kostorz i Andre Martins są na wylocie z lampucery.
Ten pierwszy to napastnik
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
stary kibol, Goście (2)