To już wiadomo kim prezes chce ciąć koszty i kto nie chce podpisać nowego kontraktu.
Ale że Dimun? ;)
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='pid=\'1492783' dateline='1623689490']
Informujemy również, że [b]umowy z Trenerem Grzegorzem Kurdzielem oraz Jakubem Dziółką nie zostaną przedłużone[/b]. Obydwu dotychczasowym członkom sztabu szkoleniowego dziękujemy za pracę w Pasach i życzymy powodzenia w dalszej karierze!
[/quote]
Czyżby.... czyżyk :D
Czyli inwestujemy w drugą drużynę ;)
A na poważnie to szkoda Dytiatieva i Pika, pewnie już w pierwszej drużynie nie zagrają.
A ktoś coś wie o Gardawskim nie wiem po co on nam. Zaraz będziemy mieli czterech gości na lewą obronę. Jest On, Siplak, Pestka i Rocha... tutaj pasowało by jakieś cięcia zrobić.
Nie rozumiem skąd to zdziwienie: ile razy powyższa czereda irytowała boiskowym nieudacznictwem? Żaden z powyższych piłkarzy nie gra na tyle dobrze by za nim płakać. Wyjątek stanowi Dytiatiev, ale nie wiemy o co chodzi, chociaż część z was pewnie ma swoje teorie spiskowe.
[quote='kaleb' pid='1492796' dateline='1623690529']
Czyli inwestujemy w drugą drużynę ;)
A na poważnie to szkoda Dytiatieva i Pika, pewnie już w pierwszej drużynie nie zagrają.
[/quote]
Zgoda. Aleksa szkoda. Ma i miał chłop jaja.
- Edytowany
Dytiatiev jak dla mnie dobry zmiennik .... Środkowy obrońca nr 3/4 ... Co do reszty ... W KONCU .... !!
Na stoperze się nie pali, ale póki nie ma Jablonskiego to Aleks spokojnie mógłby o plac walczyć. Pik ma coś w sobie, ale częściej się leczy niż gra, więc jego brak nie będzie odczuwalny. Choć zaznaczam, że jestem fanem jego talentu. Reszta roszad się broni. Jeszcze 2-3 do odpału.
Cygan nie potrzebuje zawodników z jajami.
to moze cygana by pasowało odpalic?
może po trzech w.pierdolach Sousy na Euro powróci temat polskiego selekcjonera, więc szansa jest, że Boniek spełni obietnicę
- Edytowany
[quote='squier strat' pid='1492850' dateline='1623701980']
może po trzech w.pierdolach Sousy na Euro powróci temat polskiego selekcjonera, więc szansa jest, że Boniek spełni obietnicę
[/quote]
A po pierwszym treningu w kadrze zostanie tylko Niemczycki, Helik i Piatek ;)
[quote="squier strat" pid='1492850' dateline='1623701980']
[/quote]
Cześka będzie chciał.
A że Czesiek z Miodkiem żyją coraz bardziej jak pies z kotem to nie zdziwi mnie zmiana tuż po Euro.
Jeśli prezesem zostanie Kulesza, to jest szansa ;)
[quote='Marcepanowy' pid='1492798' dateline='1623691290']
A ktoś coś wie o Gardawskim nie wiem po co on nam. Zaraz będziemy mieli czterech gości na lewą obronę. Jest On, Siplak, Pestka i Rocha... tutaj pasowało by jakieś cięcia zrobić.
[/quote]
Będzie naszym nowym Diego, czytaj zapchajdziura na lewą i prawa obronę.
Panowie,
Spokojnie...jak widać, to zmiany są i będą duże, bo i oczekiwania Profesora są już inne niż gra o utrzymanie. Wiem, że to dziwnie brzmi, ale takie są fakty.
Fakty są takie, że aktualna kadra treneska została zwolniona cała. A Pan Michał ma obecnie status Wice-Prezesa d.s. sportowych. Widać gołym okiem, że jest coś na rzeczy, bo od miesiąca nie widać i nie słychać niegdzie Pana Probierza. Nie udziela wywiadów, przy transferach zazwyczaj zawsze był obecny i chętnie się fotografował z nowymi piłkarzami. A tu nic...głucho i cicho wszędzie...
Dobra, ale w to, że Filipiak chce powalczyć o coś więcej to nawet ja z moim optymizmem nie uwierzę. Jeśli tak, to o trzech przekotów za mało sprowadziliśmy. Chyba, że ewentualna nowa miotła miałaby sobie dobrać wedle własnego widzimisię, ale to trochę późno.
to na czyj wniosek kilku zawodników zostało zesłanych do rezerw?
Probierza?
nowego trenera czy Bałdysa?
nic się nie trzyma kupy.
będzie po staremu, trwanie z Cyganem
czyli nie dlugo oglosimy nowego trenera.
Coraz mocniej mieszają herbatę i obiecują Filipiakowi że już teraz to na pewno będzie słodsza.
A tymczasem cały cukier wyjeżdża bokiem.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)