[quote='Nesta' pid='1492221' dateline='1623416147']
[quote='Antoine' pid='1492213' dateline='1623412033']
Stawiam że nastepcą Palczewskiego będzie Marcin C :D.
[/quote]
Michal Peskovic dostanie ta posade.
[/quote]
Wiesz czy zgadujesz? Też o nim pomyślałem najpierw ale zobaczyłem, że ma jeszcze rok kontraktu w Podbeskidziu.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='Rock' pid='1492202' dateline='1623409873']
Czyli jednak innowacyjne podejście do szkolenia - baza bez trenerów.
[/quote]
[quote='wojtas90' pid='1492223' dateline='1623417023']
[/quote]
[/quote]
Wiesz czy zgadujesz? Też o nim pomyślałem najpierw ale zobaczyłem, że ma jeszcze rok kontraktu w Podbeskidziu.
[/quote]
Mysle, ze PBB bez zalu go pusci jak zrzecze sie kasy...
[quote='wojtas90' pid='1492223' dateline='1623417023']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
wiem
- Edytowany
Dobra bedzie gownoburza, ale trudno - raz sie zyje :D
Patrzac na odchodzacych z inny zespolow dwa nazwiska mi sie rzucaja w oczy:
- Saief (Lechia) - troche taki wiatrak, ale lewonozny a tu wiekiego wyboru nie ma u Polsce.
- Podstawski - solidny moze bez blysku, ale solidny. Dodatkowo podobno pogra jako środkowy obronca, choc z tymi nie powinno byc problemu z kilka miesiecy.
Biore na klate :D
[quote='Les' pid='1492229' dateline='1623420140']
Dobra bedzie gownoburza, ale trudno - raz sie zyje :D
Patrzac na odchodzacych z inny zespolow dwa nazwiska mi sie rzucaja w oczy:
- Saief (Lechia) - troche taki wiatrak, ale lewonozny a tu wiekiego wyboru nie ma u Polsce.
- Podstawski - solidny moze bez blysku, ale solidny. Dodatkowo podobno pogra jako środkowy obronca, choc z tymi nie powinno byc problemu z kilka miesiecy.
Biore na klate :D
[/quote]
Dobre i realne propozycje.
Podstawski fajny zawodnik, lepszy niż pozostali nasi na jego pozycji .
Saief jako uzupełnienie też ok ale w obliczu 3 lewych obrońców (siplak, pestka,rocha) któryś z nich pójdzie wyżej albo probierz zabawi się w Souse i będą wahadłowi.
Oficjalna zapowiada Duńczyka klockami lego.
Dział pr/marketingu u nas jak zwykle w formie (chociaż już mogli sobie darować tę flagę Danii, same klocki by wystarczyły).
Dobrego weekendu!
Podstawski to nie piłkarz
Saief to nie jest obrońca. to pomocnik w typie Hernandeza tylko trochę gorsza wersja bo bez wykończenia. ale jego bym brał jak coś
Są ja YT jakieś zagrania tego Duna da się go gdzieś zobaczyć bo nie znalazłem do tej pory nic specjalnego.
Skoro Duńczyk przyszedł do nas to Pelle raczej odejdzie.
Ktoś słyszał o jeszcze jakiś możliwych wzmocnieniach (poza Śpiewakiem) Czy na trójce Ogorzały, Knap, Hebo jak na razie kończymy wzmocenienia?
Przyszlo 5
Odeszlo 5
- Edytowany
U Probierza raczej trudno się spodziewać jakiegoś kreatywnego szybkiego dryblera w drugiej linii. Na razie buduje drużynę koszykarzy (średni wzrost powyżej 190 cm).
Twórca stylu krakowskiego Józef Kałuża w grobie się przewraca. Dla niego bowiem ideałem była gra kombinacyjna, techniczna, krakowska tiki taka.
[quote='Ogar2002' pid='1492203' dateline='1623410133']
[quote='Marcepanowy' pid='1492196' dateline='1623407213']
No to Trener Palczewski w Lechu https://twitter.com/LechPoznan/status/1403296233813331970
[/quote]
Kompletnie się mu nie dziwię ze odszedł z tak śmiesznie zarządzającego klubu
[/quote]
Przez 6 lat to śmieszne zarządzanie mu jakoś nie przeszkadzało. Przeleciało jak z bicza strzelił. Siedemnsącie mgnień wiosny normalnie...
Otar Kakabadze, prawy obrońca (ufff wreszcie ktoś za Rapę), 41-krotny reprezentant Gruzji blisko podpisania kontraktu
W dodatku wychowanek lubianego dinamo tibilisi. Z twarzy podobny do Diego, oby umiejętnościami nie
- Edytowany
O, Karaczan się znalazł.
[img]https://i.imgur.com/boUQ8aK.png[/img]
Jest jakieś źródło tego niusa? Jedyne co znalazłem to jego pożegnanie z obecnym zespołem parę dni temu.
https://www.google.com/amp/s/sportowefakty.wp.pl/amp/pilka-nozna/943566/co-za-tydzien-cracovii-codziennie-nowy-pilkarz
Gdyby to była prawda to fajnie, ale nam przede wszystkim potrzeba wzmocnień drugiej linii (np. skrzydłowi).
A w linku poniżej niezła akcja jaką Kakabadze przeprowadził grając jeszcze w Hiszpanii (slalom między obrońcami):
https://www.youtube.com/watch?v=CUDr4gai2IY
[quote='dev' pid='1492280' dateline='1623441094']
https://www.google.com/amp/s/sportowefakty.wp.pl/amp/pilka-nozna/943566/co-za-tydzien-cracovii-codziennie-nowy-pilkarz
[/quote]
to raczej ogór nie jest. alternatywa dla Rapy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)