[quote='KruszynaKSC' pid='1487700' dateline='1620131732']
[quote='ALRS' pid='1487689' dateline='1620127401']
Już widzę jak Janusz pakuje kasę o nesesera i[font=Arial Black] jedzie rolsem[/font] najpierw do Zabrza, a potem do Lubina :)
[/quote]
[quote='Arena' pid='1487690' dateline='1620127778']
Po co ma jeździć,[font=Arial Black] blikiem zapłaci.[/font]
[/quote]
A myslicie ze po co samolot kupowal... wlasnie po to zeby latac i raz dopinac takie transfery i od razu pokazac sie jaki on kozak z samolotem jest :)
[/quote]
Tylko w Zabrzu nie ma lotniska, a z Pyrzowic i tak trzaby roslem jechać, O Lubinie nie wspomnę, może jednak lepej było kupić Helikopter, taki Mi-24 ?
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Nigdy nie bylem fanem Dimuna ani jego poplecznikiem. Ale jest na pewno lepszy niz Loshaj czy Fiolic. I jako rezerwowy zawodnik sie nadaje.
I aby realnie myslec o czyms wiecej, niz grze o utrzymanie, to musimy miec solidna obrone i to na kazdej pozycji. Wiec tu juz jest czterech potrzebnych na juz grajkow. Plus mocny bramkarz , bo z calym szacunkiem do Karola, to niestety przytrafiaja mu sie niepewne interwencje. I bardzo slaba gra na przedpolu. Plus kilku mocnych pomocnikow.
Ale no 1 w bramce jest Hrosso, Niemczycki jest obecnie rezerwowym, naprawdę bramkę mamy dobrze obsadzoną w porównaniu do innych pozycji jak np. napastnik.
Według mnie powinniśmy się zasadzić na Baku z Warty. Gość razem z Trałką zrobił im miejsce w lidze. Niestety prawdopodobnie trzeba byłoby dobrze zapłacić, to u naszego januszka go dyskwalifikuje. Co więcej, michałek nie lubi prawdziwych skrzydłowych - lepiej wsadzić tam napastnika albo środkowego pomocnika
Dodatkowo jakby się udało wyciągnąć Jimenza i Wiśniewskiego...
A tak realnie myśląc to można poszukać zagranicznego szrotu w Podbeskidziu, wielce prawdopodobne, że stamtąd przyjdą "posiłki" ;)
tylko, ze Baku jest wypożyczony bodajże z Norymbergi i Janusz nie ma tyle kasy zręby go wykupić
[quote='bastardKSC' pid='1487719' dateline='1620134999']
Według mnie powinniśmy się zasadzić na Baku z Warty. Gość razem z Trałką zrobił im miejsce w lidze. Niestety prawdopodobnie trzeba byłoby dobrze zapłacić, to u naszego januszka go dyskwalifikuje. Co więcej, michałek nie lubi prawdziwy skrzydłowych - lepiej wsadzić tam napastnika albo środkowego pomocnika
Dodatkowo jakby się udało wyciągnąć Jimenza i Wiśniewskiego...
A tak realnie myśląc to można poszukać zagranicznego szrotu w Podbeskidziu, wielce prawdopodobne, że stamtąd przyjdą "posiłki" ;)
[/quote]
Z PB to bym brał tego młodego Frelka. młodzieżowiec, ciąg na bramkę ma. tylko, jest jeden problem. za niego tez trzeba zapłacić
Równie dobrze możemy powiedzieć, że pasuje ściągnąć Glika , żeby mieć mocna obronę, Świerczoka do napadu i Grosickiego na skrzydło - tak samo realne jak wasze propozycję.
Serio? kogo wy oczekujecie?
Ja bylem tylko raz zadowolony z okienka transferowego - za Podolinskiego. Przychodzili goscie, kotrzy z marszu nas wzmocnili (Dialiba, Covilo, Sretenovic).
Moze bedzie 1 transfer "konkretny" jak na warunki ligowe (2 lata temu - Pelle i Rafa; rok temu - Alvarez), a reszta to uzupelnienie skladu.
Niczego sie nie spodziewam ani niczego nie oczekuje. Po tym "bardzo dobrym" sezonie, jestem pewien, ze bedziemy swiadkami dalszej egzystencji.
zejniov
Ale wypożyczyć już mógłby;)
[quote='zubereg' pid='1487731' dateline='1620136804']
zejniov
Ale wypożyczyć już mógłby;)
[/quote]
za wypożyczenie tez trzeba zapłacić(połowę wynagrodzenie i kasę za podpis) wiec nie wiem. nie wiem.. pewnie dla biedaka to tez problem :D :D :D
Gwilia, Wszołek - chciałbym ale pomarzyć można :)
Tak poważnie, to nastawiam się na kolejnych dziadów. Janusz na bank jest zadowolony, bo ostatnie 6 kolejek to chyba 11 punktów zdobytych. Sezon dziadowski, bo kontuzje, covid i inne tematy, nie ma w tym odrobiny winy Probierza, transferów itp.
Zapewne w drugiej połowie sierpnia Janusz się obudzi, jak będziemy punktować koło 1pkt/mecz, i ściągniemy Furmana lub Gvilie.
Stęskniłem się bardzo za stadionem, ale jak nie zobaczę co najmniej 8 transferów out i co najmniej 3 kumatych in, to zostanę kibicem okazjonalnym, bo szkoda moich 200 złotych na Rivaldinho, Loshaja i innych dziadów. Już lepiej przepić je w jeden wieczór na mieście.
Co Wy z tymi kupowaniem zawodników? Nawóz trzeba kupić.
Przypominam, że od lat praktykujemy piłkarski recycling i wyciągamy z trumny spadkowiczów co się da.
Proszę sobie policzyć (to nie jest trudny rachunek) ile medali MP dzięki takiej praktyce zdobyliśmy.
Naprawdę Koledzy uważają, ze jakiś gość mający pewny plac w Warcie, kulturalnego i UCZCIWEGO prezesa, ot tak, rzuci to wszystko i przyjdzie pod skrzydła Biedaka???
Plus taki że spada jedna drużyna więc tylko jeden śmietnik do którego można zarzucić zakrzywiony hak.
Z naszymi transferami jest jak z YETI. Prawie nikt nie widział, a ci co widzieli, to twierdzą, że strasznie brzydki.
[quote='sterby' pid='1487762' dateline='1620148428']
Z naszymi transferami jest jak z YETI. Prawie nikt nie widział, a ci co widzieli, to twierdzą, że strasznie brzydki.
[/quote]
Raczej jak z globalnym ociepleniem.... Będą na bank, to już jest w drodze, już się dzieje, nieuniknione... Majówka pod budą, kwiecień jak listopad... Słońce parzy jak zwłoki prababci od strony stryja Wiesia z wioski nieopodal Biłgoraju... pod koniec grudnia.
Pozdrawiam Biłgoraj.
[quote='DSS' pid='1487771' dateline='1620153694']
[quote='sterby' pid='1487762' dateline='1620148428']
[/quote]
Raczej jak z globalnym ociepleniem.... Będą na bank, to już jest w drodze, już się dzieje, nieuniknione... Majówka pod budą, kwiecień jak listopad... Słońce parzy jak zwłoki prababci od strony stryja Wiesia z wioski nieopodal Biłgoraju... pod koniec grudnia.
Pozdrawiam Biłgoraj.
[/quote]
... albo nie, sam się cytuję, bo odleciałem. Z naszymi transferami jest jak z demokracją w Korei Północnej... Nie ma i nie będzie... i ch*j, ale i tak wszyscy będą zadowoleni, bo mamy w ch*j luksusów jak na Zachodzie (czyt. Ośrodek treningowy prawie jak Liverpool FC)
Klimat, pogoda, ukończenie szkoły podstawowej, a komu to potrzebne? A po co?
- Edytowany
> Naprawdę Koledzy uważają, ze jakiś gość mający pewny plac w Warcie, kulturalnego i UCZCIWEGO prezesa, ot tak, rzuci to wszystko i przyjdzie pod skrzydła Biedaka???
Nie wiem czy w Warcie prezes jest uczciwy i kulturalny. Na pewno bardziej od Pyżalskich którzy rządzili wcześniej.
Natomiast z wyglądu to taki kuzyn Królewskiego.
[img]https://wartapoznan.pl/wp-content/uploads/2019/08/Michal300x300_2.jpg[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)