Z całą pewnością przyjdzie grajek na którym Jakubek z ogrodnikiem będą mogli przytulić niemałą działę. Pozycja jest sprawą drugorzędną
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Świetny Dytiatiev, hmmmmm :blush:
W porównaniu z Marquezem...
No tak, w porównaniu.
Inna sprawa, że próbka porównawcza w przypadku Ivana jest dość mała.
Olek to solidny ligowiec, dobry stoper. Świetny to byłby w naszej lidze np. Kamil Glik , tylko na niego nas nie stać, a na Olka tak.
Powtórzę 100 raz: J.Czerwinski.
Pytanie tylko czy chciałby u nas grać? ;)
Czerwiński to Polak, od kilku lat w lidze i nie spadł z ligi. Nigdy nie przyjdzie do Cracovii bo doskonale zna o niej opinię a nie jest zdesperowany bo nie spadł z ligi by się w niej na siłę utrzymać.
Zapomnijcie
[quote="rozrabiaka" pid='1465693' dateline='1608207930']
Powtórzę 100 raz: J.Czerwinski.
Pytanie tylko czy chciałby u nas grać? ;)
[/quote]
Pewnie że chciałbym. Ale poza chęciami nie mam żadnych atutów :D
[quote="ALRS" pid='1465692' dateline='1608207417']
Olek to solidny ligowiec, dobry stoper. Świetny to byłby w naszej lidze np. Kamil Glik , tylko na niego nas nie stać, a na Olka tak.
[/quote]
Kamil Glik byłby fenomenalny, znakomity, to dwie półki wyżej niż jakikolwiek obrońca w tej lidze także kiepskie porównanie. Olek jest dobrym stoperem, który nie popełnia rażących błędów a dodatkowo jego waleczny, nieustępliwy charakter czyni go mentalnym liderem drużyny, ile było głosów po aferze z Golem by to on został kapitanem? Nie jest wybitny, to jasne ale jest świetny w naszej lidze. Ciężko będzie znaleźć kogoś lepszego w naszych warunkach. Mamy większe wakaty na innych pozycjach więc odpuśćmy sobie na ten moment temat stoperów, Probierz niech lepiej skupi się na znalezieniu skrzydłowego.
[quote='Muertes' pid='1465735' dateline='1608228472']
kwoty odstępnego
[/quote]
Przepraszam czego ? ;) ;) ;) ;) ;)
a na wuja nam jakiś Muhar ?
[quote='Muertes' pid='1465735' dateline='1608228472']
z internetowych bajań: wczoraj (jeszcze przed meczem) wśród twitterowych kibiców Lecha pojawiły się sugestie, że to Cracovia zgłosiła się po Muhara (ma odejść) - sugerowano też, że kluby nie doszły na razie do porozumienia co do kwoty odstępnego
[/quote]
A kiego grzyba nam kolejny środkowy pomocnik ?
tylko nie muhar.
nie no, kolejny artysta, król internetów jak to potrafił żonglować piłką przed meczem w Lizbonie.
dodam, że wyśmiewany przez kibiców Lecha jak syn w Cracovii,
i do tego niechciany w drużynie słabszej od Cracovii
Wysmiewany tam, wysmiewany tu ale może można zarobić.......
Nie no, mam nadzieje, ze jednak nie do nas. Janekx wspominał 12go o klubie z gorniej połówki tabeli(nie jestem pewny czy tam w ogóle byliśmy w tym czasie). Spekulują ze Lubin.
mam nadzieje ze Muhar to sciema. Mamy DP- Szymonowicz, Dimun, Loshaj, Kanach i Lusiusz. Na co nam kolejny?
[quote='gargamel9998' pid='1465762' dateline='1608284512']
mam nadzieje ze Muhar to sciema. Mamy DP- Szymonowicz, Dimun, Loshaj, Kanach i Lusiusz. Na co nam kolejny?
[/quote]
Może Probierz go widzi na skrzydle
Skrzydłowych nigdy za wiele!
[quote='ALRS' pid='1465763' dateline='1608286173']
[quote='gargamel9998' pid='1465762' dateline='1608284512']
[/quote]
Może Probierz go widzi na skrzydle
[/quote]
Chyba tym trzecim . :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Vola1906, Goście (2)