Z całą pewnością przyjdzie grajek na którym Jakubek z ogrodnikiem będą mogli przytulić niemałą działę. Pozycja jest sprawą drugorzędną
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Świetny Dytiatiev, hmmmmm :blush:
W porównaniu z Marquezem...
No tak, w porównaniu.
Inna sprawa, że próbka porównawcza w przypadku Ivana jest dość mała.
Olek to solidny ligowiec, dobry stoper. Świetny to byłby w naszej lidze np. Kamil Glik , tylko na niego nas nie stać, a na Olka tak.
Powtórzę 100 raz: J.Czerwinski.
Pytanie tylko czy chciałby u nas grać? ;)
Czerwiński to Polak, od kilku lat w lidze i nie spadł z ligi. Nigdy nie przyjdzie do Cracovii bo doskonale zna o niej opinię a nie jest zdesperowany bo nie spadł z ligi by się w niej na siłę utrzymać.
Zapomnijcie
[quote="rozrabiaka" pid='1465693' dateline='1608207930']
Powtórzę 100 raz: J.Czerwinski.
Pytanie tylko czy chciałby u nas grać? ;)
[/quote]
Pewnie że chciałbym. Ale poza chęciami nie mam żadnych atutów :D
[quote="ALRS" pid='1465692' dateline='1608207417']
Olek to solidny ligowiec, dobry stoper. Świetny to byłby w naszej lidze np. Kamil Glik , tylko na niego nas nie stać, a na Olka tak.
[/quote]
Kamil Glik byłby fenomenalny, znakomity, to dwie półki wyżej niż jakikolwiek obrońca w tej lidze także kiepskie porównanie. Olek jest dobrym stoperem, który nie popełnia rażących błędów a dodatkowo jego waleczny, nieustępliwy charakter czyni go mentalnym liderem drużyny, ile było głosów po aferze z Golem by to on został kapitanem? Nie jest wybitny, to jasne ale jest świetny w naszej lidze. Ciężko będzie znaleźć kogoś lepszego w naszych warunkach. Mamy większe wakaty na innych pozycjach więc odpuśćmy sobie na ten moment temat stoperów, Probierz niech lepiej skupi się na znalezieniu skrzydłowego.
[quote='Muertes' pid='1465735' dateline='1608228472']
kwoty odstępnego
[/quote]
Przepraszam czego ? ;) ;) ;) ;) ;)
a na wuja nam jakiś Muhar ?
[quote='Muertes' pid='1465735' dateline='1608228472']
z internetowych bajań: wczoraj (jeszcze przed meczem) wśród twitterowych kibiców Lecha pojawiły się sugestie, że to Cracovia zgłosiła się po Muhara (ma odejść) - sugerowano też, że kluby nie doszły na razie do porozumienia co do kwoty odstępnego
[/quote]
A kiego grzyba nam kolejny środkowy pomocnik ?
tylko nie muhar.
nie no, kolejny artysta, król internetów jak to potrafił żonglować piłką przed meczem w Lizbonie.
dodam, że wyśmiewany przez kibiców Lecha jak syn w Cracovii,
i do tego niechciany w drużynie słabszej od Cracovii
Wysmiewany tam, wysmiewany tu ale może można zarobić.......
Nie no, mam nadzieje, ze jednak nie do nas. Janekx wspominał 12go o klubie z gorniej połówki tabeli(nie jestem pewny czy tam w ogóle byliśmy w tym czasie). Spekulują ze Lubin.
mam nadzieje ze Muhar to sciema. Mamy DP- Szymonowicz, Dimun, Loshaj, Kanach i Lusiusz. Na co nam kolejny?
[quote='gargamel9998' pid='1465762' dateline='1608284512']
mam nadzieje ze Muhar to sciema. Mamy DP- Szymonowicz, Dimun, Loshaj, Kanach i Lusiusz. Na co nam kolejny?
[/quote]
Może Probierz go widzi na skrzydle
Skrzydłowych nigdy za wiele!
[quote='ALRS' pid='1465763' dateline='1608286173']
[quote='gargamel9998' pid='1465762' dateline='1608284512']
[/quote]
Może Probierz go widzi na skrzydle
[/quote]
Chyba tym trzecim . :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (11 użytkowników)
Goście (11)