Dobrze prawisz PAS, bo ja się łapię, że wchodzę dziś już po raz chyba 15ty.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Ale co? Strzeliliśmy bramkę Malmo?
[quote='konserwa' pid='1444055' dateline='1597172061']
JEST! :)
[/quote]
Coś dokładniej poproszę? Gts ogłosił bankructwo? Filipiak odpuścił Cracovię? A może dostaliśmy superpuchar po walkowerze? Bo o jakiś dobry transfer chyba ciężko ;)
Słabo pilnujecie tych Balic, oj słabo :D
To już nie czasy Hoska czy Rudnevsa.
Kiedyś to byli kibice :) Nikomu nie przepuścili
Przyleciał dziś wieczorem, jutro testy medyczne
:huh: Przy transferach 90 min.pl powinien być zainstalowany licznik wejść z rozbiciem na poszczególne kluby. Byłoby ciekawie.
[quote="termi1995" pid='1444063' dateline='1597172439']
[/quote]Sama prawda
Prawda,tyż prawda, g.no prawda
Jutro będzie oglądał mieszkanie i zapozna się z zasadami epidemiologicznymi w Żabce. Więcej nie mogę napisać.
[quote="Marcepanowy" pid='1443957' dateline='1597136601']
[quote='kodiGa' pid='1443950' dateline='1597136115']
Z Rivaldinho może być różnie - dziś rumuńskie media podają, że bardzo zabiega o Niego Dynamo Kijów. Także Rumuni podbijają stawkę za transfer.
[/quote]
No to możemy chyba już zapomnieć o Rivaldinho, jeżeli naprawdę ma ofertę z Dynama Kijów to co mu Tabisz więcej zaproponuje...
[/quote]
Klauzule na 12% wartości wg transfermarket przy następnym transferze ;)
Lepiej gdyby mu w kontrakcie zapisać lot na KSIĘŻYC
[quote='Gitarz' pid='1444045' dateline='1597168989']
[quote='ian thorpe' pid='1444042' dateline='1597168081']
Dimun to, Dimun tamto. Troszkę nie teges były gwizdy, na szczęście pojedyncze podczas prezentacji drużyny.
Ja wiem, że bohaterami zostają napastnicy, bo wystarczy efektowny gol a spitolonych setek nikt nie pamięta. Bramkarz czy stoper, to już jak saper.
Nie uważam Dimuna za wybitnego gracza, ale nikt inny tak jak on to potrafi, nie utrudni rywalowi rozgrywanie piłki w środku boiska. Mało kto biega tyle kilometrów, co pokazują statystyki. Nie gniewa się, gdy przy wyniku stykowym, zostaje pod koniec meczu wezwany pilnie na boisko, by rysował rywali, toczył z nimi brutalne czasem pojedynki. Uważam, że Dimuna jest od czarnej, niewdzięcznej, niedocenianej przez kibiców roboty i jest do niej bezwzględnie w Cracovii potrzebny, pomimo gwizdów znaFców
[/quote]
Mam nadzieję, że moje słowa nie zostały zrozumiane na opak. Szanuję Dimuna za jego pracę oraz za staż w Cracovii, bo to rzadkość. Niemniej jednak pożartować zawsze można, ale gwizdy na dekoracji to przegięcie.
[/quote]
Był kiedyś Szeli i jakie graliśmy za jego czasów sezony to pamiętamy wszyscy. Gwizdy na Milana nie fair. Ja do Dimuna nic nie mam, ale dla mnie to zawodnik wyłącznie na bronienie wyniku i nic więcej. Pozycja 6/8 jest kluczowa i tu potrzeba więcej jakości
https://www.fakt.pl/sport/pilka-nozna/syn-slynnego-rivaldo-w-cracovii-rivaldinho-w-srode-przejdzie-testy-medyczne/3wy4zrn?utm_source=www.fakt.pl_viasg_fakt&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=ucs&utm_v=2#slajd-3
Karol Niemczycki jest cos na rzeczy ??? bo takie słuchy dochodzą.
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=34100
[quote='termi1995' pid='1444063' dateline='1597172439']
[/quote]
Chyba na Covid hahaha
Karol Niemczycki to zdaje się jest teraz na obozie ze Stalą Mielec.
- Edytowany
na pewno jest? nawet jak by był to nie ma jeszcze w Stali kontraktu, a jakieś opinie o nim?
- Edytowany
Na pewno był w kadrze na obóz. A czy tam faktycznie jest to trzeba będzie sprawdzić i popytać. Ciekawy zawodnik i dla nas dobra opcja.
Widzę, że grał u nas w juniorach ale przeszedł do AP Profi. To jest ten słynny rocznik 1999, który w całości opuścił Akademię?
300 tysięcy euro, z bonusami maksymalnie 800 tysięcy za Kamila Pestkę to jest ku*wa skandal kiedy Płock bierze za śmiesznego Recę 4 mln. Kamil dwa lata temu powinien mieć przedłużony kontrakt na normalnych warunkach i dziś moglibyśmy przebierać w ofertach i dyktować cenę za tego utalentowanego lewego obrońcę a tak Tabisz rzuci się na pierwszą lepszą ofertę żeby cokolwiek na nim zarobić a nie oddać za darmo za rok. Wyczuwam temat na kolejne 60 postów pottera.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (12 użytkowników)
Jarek44, stannleeyy1, Goście (10)