Piszą u nim na Transfermakt focusie .Szału nie ma bramek tyle jak na lekarstwo a to napastnik .Oby to był rzucony plew .
morata ja czekam oprócz milionow na transfery na kolejne motto prezesa . Od prezesa Filipiaka się nauczyłem tyle ważnych zwrotów .To ostatnie motto prezesa to hit ,,nie będzie ogon wywijał psem ''.")
Brawo prezesie czekamy na kolejne złotouste hity :)
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='focus' pid='1440864' dateline='1595781620']
Guy Melamed. Co powiecie o tym? :)
[/quote]
A to ten ?:
[url=https://www.transfermarkt.pl/guy-melamed/profil/spieler/142532]https://www.transfermarkt.pl/guy-melamed/profil/spieler/142532[/url]
Hmmm odpowiem:
1. Widziałem wszystkie jego mecze - przekot.
2. Zje tą ligę.
3. Dużo się zarobi.
:D
ŻARTOWAŁEM.
PS. Czy nie mówi się jego imię tak ... jakoś z hiszpańska ... jakby "penis" :huh:
- Edytowany
Nie znam się na lidze izraelskiej, ale jego klub chyba nie jest w topie, ponadto chyba podstawowym napastnikiem był ten co idzie do gts'u. Z drugiej strony dobry bilans w grupie spadkowej. w każdym razie nie zachwyca, samo to, że "ten lepszy na papierze" idzie do gts'u trochę mówi.
Edit: Na youtubie wygląda ciekawie, ale na youtubie, to moja babcia by mogła dobrze wyglądać.
Wolałbym zachować obecny stan posiadania w napadzie i wzmocnić pozycje stopera zawodnikiem pokroju Jablonskyego. To priorytet wśród priorytetów.
Pestka dobrze, żeby został jeszcze rok i odszedł jako najlepszy LO w lidze. Skoro za Karbownika już liczą miliony, to i My możemy za Pestiniego.
Gol to chyba już bye bye, ale nie jestem z tych co powiedzą, że się pali na DP.
Pik i Rakoczy chyba wkońcu muszą ubrać większe buty. Lusiusz musi się ogarnąć, jak to poczynił Wdówka, może też jakąś książkę mu każe Pan Michał przeczytać...
Mamy niezła ekipę, naprawdę ciężko mi się doszukać szczególnie słabych ogniw, poza krótka ławką. Natomiast stoper to mus.
Nie ma takiego tematu ale jestem ciekaw co o nim sądzicie.
Ja z chęcią bym go u nas zobaczył
https://www.transfermarkt.pl/martin-hasek/profil/spieler/299961
Prawie jak Hosek także jestem za.
Melamed ma 1.73 wzrostu, czyli jakoś tak jak Vestenicky. Trzy bramki w 23 meczach - coś jak Zenjov? No nie róbcie sobie takich żartów.
[/quote]
Taka lepsza wersja Vestenickiego. Fajnie.
Chyba, że to w zamian za Rafe lub Fiolicia. To niefajnie.
[quote="docent" pid='1440883' dateline='1595788012']
Melamed ma 1.73 wzrostu, czyli jakoś tak jak Vestenicky. Trzy bramki w 23 meczach - coś jak Zenjov? No nie róbcie sobie takich żartów.
[/quote]
3 w zasadniczym + 5 w czymś na kształt naszej grupy spadkowej (5 bramek w 7 meczach).
Czterech liter z samych statsów raczej nie urywa ;)
Jako, że post od focusa, to domyślam się że prawdopodobieństwo transferu spore ;)
Tutaj świeża kompilacja:
https://www.youtube.com/watch?v=uVwazqaO2-8
Z obrońców ciekawą opcją mógłby być Jach, nie wiem jak forma ostatnio ale Wilusz był solidnym stoperem.
W miejsce Gola (którego należy się pozbyć jak najszybciej) postarać się wypożyczyć Bogusza, po awansie jego szanse na grę spadają.
Jeżeli znajdą się pieniądze na transfer gotówkowy to warto zainteresować się Schwarzem z Rakowa.
Kapustkę też widziałbym w drużynie.
Wypożyczenie Mlynskiego z opcją wykupu po roku za większą sumę niż daje Zagłębie mogloby zainteresować Arkę.
Po finale ciężko sobie wyobrazić ofensywę bez Fiolica.
Najważniejsze to wzmocnić drużynę i atmosferę w szatni, aby walczyli jak o PP
[quote="Dab" pid='1440892' dateline='1595790481']
Z obrońców ciekawą opcją mógłby być Jach, nie wiem jak forma ostatnio ale Wilusz był solidnym stoperem.
W miejsce Gola (którego należy się pozbyć jak najszybciej) postarać się wypożyczyć Bogusza, po awansie jego szanse na grę spadają.
Jeżeli znajdą się pieniądze na transfer gotówkowy to warto zainteresować się Schwarzem z Rakowa.
Kapustkę też widziałbym w drużynie.
Wypożyczenie Mlynskiego z opcją wykupu po roku za większą sumę niż daje Zagłębie mogloby zainteresować Arkę.
Po finale ciężko sobie wyobrazić ofensywę bez Fiolica.
Najważniejsze to wzmocnić drużynę i atmosferę w szatni, aby walczyli jak o PP
[/quote]
Bogusz to jest unreal.
Bielsa nawet jeśli go nie będzie miał w planach, to na pewno wolałby go wypożyczyć do Championship lub League One.
Obstawiam, że sam zainteresowany preferowałby zostać na wyspach.
[/quote]
szrot
ni[size=small]ech idzie do Garbarni[/size]
[quote='Khalid' pid='1440857' dateline='1595776062']
To se Stary czekaj a jak tomecki zauważył nam pozwól jeszcze choć kilka dni pocieszyć się historycznym PUCHAREM POLSKI.
ok?
ps: Blues ma racje . Część z nas zatraciła umiejetność cieszenia się.
[/quote]
a Ty myślisz, że się coś zmieniło?
uśpienie kibiców po sukcesie (sam płakałem jak dziecko) jest na rękę tym c.h,u.j.o.m z korporacji.
mija siedemnasty rok okupacji i mamy PP
świetnie
kolejne siedemnaście i może wskoczymy na podium
my nie możemy odpuścić
Co myślicie o Bednarskim albo Czubaku zamiast Guya?
Kto śledził 2 ligę?
- Edytowany
ja wolę Guya
Panowie badzmy realistami. Zaraz uslyszymy ze sa juz dwa wzmocnienia, a do Nas nikt nie chce przyjsc... Calkiem realne, ze jeszcze kogos pobierzemy ze spadkowiczow...
- Edytowany
Bardzo fajny ten filmik ma. Tym bardziej, ze wlasnie tego typu napastnik pasowalby do Alvareza.
27 lat. 162 wystepy w Izraelskiej ekstraklasie, 42 bramki, 7 asyst.
8 bramek w 31 meczach w tym sezonie ale srednio tylko 53 minuty na mecz.
O miejsce w skladzie rywalizowal z tym nowym psem (obaj podobna ilosc minut i goli ale tamten 5 lat starszy) oraz... z 20-latkiem ktory gral od nich wiecej i zdobyl tylko dwie bramki. Tak czy siak z reguly grali dwoma napastnikami.
Niech przychodzi.
Edit: ichniejsza prasa pisze, ze odchodzi z klubu bo nie chce sie zgodzic na covidowe 50%. ;) Nie on jeden. Jest na niego chetny z ligi (6 miejsce) ale agent mu szuka miejsca zagranica.ichniejsza
Najbardziej prawdopodobni są Cecaric i Rubio i wygraj tu Ligę Europy , ale próbować trzeba.
Żyd-prze-kot. Byle kto nie dźwiga dychy. Byle kto nie ładuje takich bramek.
Wiadomo, kompilacja YT to tylko udane zagrania, do tego podpicowane, ale zobaczcie że ma fajne przyjęcie ze zwodem, dobrze uwalnia się spod krycia, widzę w nim taką ofensywną zuchwałość.
Zamiast Vestenickiego, Piszczka, czy też Rubio - BRAĆ! :P
Żyd w klasycznie przyśpieszonym filmiku
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)