Alvarez od 75 minuty z ławki.
Ale więcej nie mogli osiągnąć, bo w Arminii grali Klos i Brunner.
;)
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Klos i Bruner w jednej drużynie? Cos tu nie halo. Nie ze mną takie numery... ;)
Wobec zapowiedzianego odejścia Kapustki z Leicester może by warto obecnie o niego powalczyć ?
nie powalczyć tylko to załatwić. ja się nawet nie zastanawiam czy to ma sens, czy jest możliwe. dla mnie to oczywiste, że to się stanie i tylko na to czekam. to dla mnie zwykła formalność. jak na obiad o 16 od żony. nie zastanawiam się czy będzie. jadę do domu zjeść
Nie wiem skąd u niektórych przekonanie, że wszyscy na koronawirusie stracili tylko nie my, że finansowanie klubu będzie na tym samym poziomie.
Ciekawe czy Filipiak ma miliony na Kapustkę?
- Edytowany
[quote='zubereg' pid='1431956' dateline='1589796306']
[/quote]
Ma,ale nie ma zamiaru przeplacac.
A teraz na serio, prosze wszystkich o zejscie na ziemie. Kapustka w tym momencie jest poza zasiegiem finansowym naszego budzetu, w naszej lidze ma do wyboru chyba tylko jeden klub, ktory zaplaci mu odpowiednio,a przy okazji wykorzysta jego potencjal. Byle klub z Rosji, Belgii lub jakis bogatszy z Indonezji, Taiwanu, Korei Pld zaplaci mu kilkakrotnie wiecej niz my jako klub jestesmy w stanie udzwignac.
Jeszcze jedno, "bogate, rozpuszczone przez Zachod pilkarzyki z postawa roszczeniowa, to nie jest nasz model budowania".
Pewnie mu zaproponują 20 tysia na poczatek, oczywiście, w złotówkach i to z podatkiem! ;)
Maku z całym szacunkiem ale nie wchodź w buty klakiera
Gość jest na zakręcie w swojej karierze. Nie sądzę aby był na tyle głupi by znowu iść w nieznane i znowu nie grać. On musi zejść z oczekiwań zbiżonych do tygodniówki w Leicester. Nie ukrywajmy nawet jak ma tam jakieś 10-20 tysi tygodniowo (a tyle się płaci chyba byle komu) to on już jest milionerem. Nie zmieni tego nawet ten samochodzik, który kupił tamtemu pustakowi, który pustak rozbił w jedną chwilę.
On zejdzie, my podwyższymy i jest nasz. Normalnie by tak było. Chyba, że nie chce wracać do tego Filipiakowego bagna? Dwa razy nie wchodzi się do tego samego bagna..?
- Edytowany
[quote='SaNtO' pid='1431965' dateline='1589801162']
Maku z całym szacunkiem ale [b]nie wchodź w buty klakiera[/b]
[b]On zejdzie, my podwyższymy i jest nasz.[/b] Normalnie by tak było. [b]Chyba, że nie chce wracać do tego Filipiakowego bagna?[/b] Dwa razy nie wchodzi się do tego samego bagna..?
[/quote]
Przelew wczoraj doszedl, wiec musze popracowac - to do pierwszego stwierdzenia.
Do drugiego podkreslonego taka mala korekta "On zejdzie, ONI podwyzsza, MY zejdziemy I jest ICH"
A na to trzecie pytanie nie bede nawet probowal odpowiedziec, gdyz nie mam zamiaru walic w klub ;)
Jak chodzi zakret kariery, to owszem jedzie troche po bandzie ale nadal ma zajebiscie zestrojony naped na 4 kola, zawieszenie grupy B I jak dodaje gazu, to auto go wyciaga z pobocza. On mimo swojego kryzysu jest troche za dobry na ta lige, wiec jak ma tu wrocic to do druzyny walczacej o mistrza I probujacej sie pokazac w LM, LE. Ktora to jest?
Ja bym wrócił do drużyny, która mnie wypromowała gdybym wiedział, że panuje tam świetna atmosfera. Wyniki ostatnich miesięcy wskazują, że chcemy być tam gdzie LZS. Taki Kapustka mógłby temu dopomóc. Kwestia kasy. Wiadomo, że jak różnica w proponowanych zarobkach będzie miażdżąca to żaden sentyment tutaj nie będzie miał nic do rzeczy. Jeżeli będzie zbliżona a układ korzystny to napewno nas wybierze. Jeżeli tego nie zrobi i wyląduje w innej polskiej drużynie to będzie to tylko i wyłącznie kamyczek do ogródka Filipiaka. Za każde złe słowo na temat Kapustki w takim wypadku wnoszę o bana.
Wystarczy zadzwonić, zapytać ile chce i tyle dać. Jeśli by nie chciał to tylko przez Filipiaka. Wtedy Filipiaka trzeba odsunąć od klubu wraz z jego 14 procentami.
On by pewnie chciał jakieś 50 tys £/mc.
I co wtedy?
Przecież chłop chce się odbudować i odfrunąć na zachód,a nie grał jakiś czas. Jaką on ma kartę przetargową?
Parę meczów w reprze 4 lata temu i kilkadziesiąt w Ex?
Dla mnie jeśli pojawi się w polskiej lidze i nie będzie to Cracovia to niech się nie pokazuje na K1,nawet jako kibic.
Moje zdanie jest takie,ze Kapustka nie zdecyduje sie na powrot do kraju, majac wystarczajaco duza ilosc alternatyw na zachodzie. Jesli jednak zdecyduje sie na troche desperacki ruch I wroci do naszej ligi, to wg mnie nie trafi (niestety!) do nas.
Myślę, że teraz zarabia jakieś 50-80 tysi euro miesięcznie. Musi sobie zdawać sprawę, że zjazd do Polski to zjazd o conajmniej połowę. Pewnie znalazłby coś dla siebie za lepszą kasę niż w Polsce ale w kraju ma raczej pewne granie i widoki na gwiazdę ligi z czego łatwiej się wybić.
Jeżeli pojawi się w polskiej lidze i nie będzie to Cracovia to będzie to oznaczać tylko tyle, że Filipiak go nie chciał/nie stać go. Obie wersje dyskwalifikujące
[quote='zubereg' pid='1431956' dateline='1589796306']
[/quote]
miliony na Kapustkę bo przez 4 lata 3 gole strzelił
A może właśnie teraz nikt nie zapłaci mu normalnie i będzie musiał zejść z kosztów. Nigdzie nie jest powiedziane, że Legia będzie go chciała. Nie wiadomo w jakiej jest w ogóle formie.
Nie czytaliście wywiadu z Berkhardem czy zapomnieliście już o nim...Dopóki klakier Filipiaka będzie miał kontakt z zawodnikami i pracownikami Klubu nikt z byłych piłkarzy nie wróci.Niech zajmuje się słupkami jak mu tak Janusz wierzy ale z dala od Cracovii i ich ludzi...
[quote='mariusz' pid='1431983' dateline='1589818832']
Nie czytaliście wywiadu z Berkhardem czy zapomnieliście już o nim...Dopóki klakier Filipiaka będzie miał kontakt z zawodnikami i pracownikami Klubu nikt z byłych piłkarzy nie wróci.Niech zajmuje się słupkami jak mu tak Janusz wierzy ale z dala od Cracovii i ich ludzi...
[/quote]
Gó.no prawda.
Jak którego przypili i kaska będzie potrzebna, a nikt nie będzie wydzwaniał to wróci i mu żaden Tabisz nie będzie przeszkadzał.
Taki pierwszy lepszy przykład z brzegu: Rakels.
[quote='tomecki' pid='1431989' dateline='1589824026']
[quote='mariusz' pid='1431983' dateline='1589818832']
[/quote]
Gó.no prawda.
Jak którego przypili i kaska będzie potrzebna, a nikt nie będzie wydzwaniał to wróci i mu żaden Tabisz nie będzie przeszkadzał.
Taki pierwszy lepszy przykład z brzegu: Rakels.
[/quote]
Kiepski przyklad, Rakels to byl jednosezonowy wyskok, gosc ktory byl mizerny, ale mial "swoj" sezon i do tego podszedl mu styl druzyny, ktora duzo kreowala.
Kapustka przy nim,to jest Pan Pilkarz. Zawodnik, ktory prowadzi pilke bez patrzenia na nia, to jest PAN PILKARZ.
No i co z tego kiepski.
Chodziło mi o to, że znajda się tacy którzy będą chętni wrócić. Oczywiście poza tymi którzy odchodzili w atmosferze podpadnięcia Filipiakowi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)