[quote='quentin' pid='1428465' dateline='1584970183']
Nie podbił niemieckiej nie podbił drugiej belgijskiej. Będziecie zdziwieni że trafi do sensownego klubu (mogę się mylić, ale...).
Szkoda się rozpisywać,[u] jego menago sobie poradzą.[/u]
Jedynym problemem będzie korona wirus.
[/quote]
A On ?
:huh:
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
On niestety w każdym klubie może mieć problem sie przebić. w cwelce też nie jestem taki pewien że by grał.
Przyjście do Nas w jego wypadku nie jest głupim pomysłem.
Na pewno ta opcja też jest brana pod uwagę.
[quote='Fabian_wolf' pid='1428519' dateline='1585048573']
On niestety w każdym klubie może mieć problem sie przebić. w cwelce też nie jestem taki pewien że by grał.
[/quote]
brana przez kogo pod uwagę? przez Kapiego czy naszego Janusza biznesu?
Przez Fabiana.
[quote='zejniov' pid='1428525' dateline='1585049220']
[quote='Fabian_wolf' pid='1428519' dateline='1585048573']
[/quote]
brana przez kogo pod uwagę? przez Kapiego czy naszego Janusza biznesu?
[/quote]
My , kibice z całą pewnością jesteśmy na tak a reszta w tym sam zawodnik?
We will say what time will tell
[quote='Rock' pid='1428527' dateline='1585049399']
Przez Fabiana.
[/quote]
O cóż znowu Tobie chodzi ?
W związku z zaistniałą sytuacją epidemiologiczą, przerwanymi rozgrywkami itd. ciekawe jak będzie wyglądała kwestia wykupienia
Ivan Fiolić - 30.06.2020 (wypożyczony z KRC Genk)
Czy przedłużenia kontraktu
Niko Datković - 30.06.2020
Zrzuca sie na nich koledzy z druzyny w ramach pakietu solidarnosciowego.
w przypadku Datkovica to kontrakt raczej nie bezie przedłużony. W przypadku Fiolica to zagmatwana sprawa będzie
Nie będzie ani jednego, ani drugiego, ani trzeciego.
O tego 3 się martwię.
Dziś w bravo sport młody wyciągnął z saszetki. To znak i nie należy go lekceważyć. Przynajmniej będę mógł się pochwalić że ja go pozyskałem.
MSK Zilina przeszła w stan likwidacji. Wymówiono kontrakty większości graczy.
Według naszych ustaleń wśród piłkarzy, którym wypowiedziano umowy, nie ma Kurminowskiego i Kiwiora. Wypowiedziano je natomiast tym, którzy nie chcieli renegocjować kontraktów. Wśród nich – według naszego informatora – mają być: Jakub Paur, Filip Kaša, Miroslav Kačer, Králík, Viktor Pecovsky, Besir Demiri, Michal Tomić, Branislav Sluka, Filip Balaj, Vladimir Majdan, Kristian Vallo, Dominik Holec, Lukaš Janošík. Teraz część z tych piłkarzy jest skłonna usiąść i jednak rozmawiać o nowych warunkach umowy.
MŠK Žilina od 2002 roku siedmiokrotnie zdobywała mistrzostwo Słowacji.
https://sport.onet.pl/pilka-nozna/inne-ligi/koronawirus-slowacja-msk-zilina-w-stanie-upadlosci/7zpslrr
[quote='kaleb' pid='1428899' dateline='1585580229']
MSK Zilina przeszła w stan likwidacji. Wymówiono kontrakty większości graczy.
Według naszych ustaleń wśród piłkarzy, którym wypowiedziano umowy, nie ma Kurminowskiego i Kiwiora. Wypowiedziano je natomiast tym, którzy nie chcieli renegocjować kontraktów. Wśród nich – według naszego informatora – mają być: Jakub Paur, Filip Kaša, Miroslav Kačer, Králík, Viktor Pecovsky, Besir Demiri, Michal Tomić, Branislav Sluka, Filip Balaj, Vladimir Majdan, Kristian Vallo, Dominik Holec, Lukaš Janošík. Teraz część z tych piłkarzy jest skłonna usiąść i jednak rozmawiać o nowych warunkach umowy.
MŠK Žilina od 2002 roku siedmiokrotnie zdobywała mistrzostwo Słowacji.
https://sport.onet.pl/pilka-nozna/inne-ligi/koronawirus-slowacja-msk-zilina-w-stanie-upadlosci/7zpslrr
[/quote]
Nic tylko przebierać i brać od razu. Duet Januszy z ogrodnikiem do roboty. tak coś czuję,że to dopiero początek wielkiej wyprzedaży i będzie w kim przebierać. Kluby z kasą ( na czarna godzinę) wyjdą zwycięskie z tego kryzysu. Pytanie czy my się do nich zaliczamy.??
[quote="zejniov" pid='1428900' dateline='1585580496'] Kluby z kasą ( na czarna godzinę) wyjdą zwycięskie z tego kryzysu. Pytanie czy my się do nich zaliczamy.??
[/quote]
Oczywiście. Od kilku lat co okienko mamy myljony na transfery, których nie wydajemy. Do dzisiaj uzbierało się więc tego już całkiem sporo na czarną godzinę ;)
[quote='bodzio969' pid='1428901' dateline='1585581281']
[quote='zejniov' pid='1428900' dateline='1585580496']
Kluby z kasą ( na czarna godzinę) wyjdą zwycięskie z tego kryzysu. Pytanie czy my się do nich zaliczamy.??
[/quote]
Oczywiście. Od kilku lat co okienko mamy myljony na transfery, których nie wydajemy. Do dzisiaj uzbierało się więc tego już całkiem sporo na czarną godzinę ;)
[/quote]
to niech Janusz pokaże co znaczą jego transfery na bogato. okres wyprzedaży sie już zaczął. :) :)
Fiolic nie pokazał aż tyle, żeby o niego walczyć. Natomiast z najlepszymi grojkami z Żyliny to bym przystąpił do rozmów na cito. Teraz ceny promocyjne:)
Środki mamy, ale niestety, nie mamy zarządzających z wizją, tylko liczykrupów, którzy cieszą się słupkami, a nie pucharami w gablotach.
Coś o transferach Probierza:
http://www.2x45.info/aktualnosci/62795/handluj-z-tym-albo-w-srodek-tarczy-albo-obok-niej-8211-tak-celuje-michal-probierz/
[quote='gaudeamus' pid='1428913' dateline='1585599069']
Coś o transferach Probierza:
http://www.2x45.info/aktualnosci/62795/handluj-z-tym-albo-w-srodek-tarczy-albo-obok-niej-8211-tak-celuje-michal-probierz/
[/quote]
Trudno powiedzieć, czy transfery Rubio i Danka były złymi transferami. Tak naprawdę chłopaki mało u nas pograli, ale nie przez słabą grę tylko przez kontuzje.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)