Dobrze mieć odskocznię czy jak kto woli konika albo hobby - ja w trudnych momentach uciekam w modelarstwo , czas mija a wraz z nim również i moja złośż , stres i frustracja . I żeby nie wiem co robił to od Cracovii nie ucieknę , będę z Nią do końca a może i dłużej .
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Wolski do wzięcia...mozna mu płacić mniej. Lechia musi płacić różnicę utraconych zarobków w nowym klubie....Tabisz do dzieła....
PS. Wiem że kadra Cracovii jest wyśmienita i wzmocnień nie potrzeba....
- Edytowany
[quote='JIRA' pid='1425644' dateline='1583385260']
Niestety na Twitterze juz "zwolennicy" i koledzy dopiszczani na wigilię klubowe, mający newsy i czujący się elyta kibicowska już sieją propagandę, że nie jest źle trzeba zapomnieć, będzie lepiej, każdy miewa problemy, to nie wina Probierza, w Zabrzu się zrewanżujemu itd. już zaczęli siać ponownie propagandę sukcesu i teksty typu "nadal mamy 2 miejsce w tabeli i tyle do wgrania" rozumiem, kibic nadzieja umiera ostatnia ale kur** wygląda to jak co mecz, co okienko kiedy apceptuje się wszystko i Janusz tylko się cieszy no obiecał im skyboxa.
Kibice"ziomale" i marketing już zaczęli znów wyjadać sobie z dziubków. W tym klubie nigdy nie będzie dobrze...
Wielokrotnie mówiłem, że nie wrócę na TT a wracałem bo chciałem czytać newsy, miałem nadzieję, próbowałem być obiektywny i chciałem się przekonać, że może faktycznie się mylę(tak chciałem się mylić) ale zwyczajnie ku*** się nie da, tam jest kółko wzajemnej adoracji więc wczoraj wywaliłem w kosmos konto na TT usunąłem tą aplikację i na pewno będę zdrowszy.
[/quote]
W punkt JIRA, szczególnie z tym ,,wyjadaniem sobie z dziubków".Zwykłe sprzedawczyki,które zamieniły dobro klubu na swoją osobistą wygodę.
[quote='zubereg' pid='1425784' dateline='1583451504']
Wolski do wzięcia...mozna mu płacić mniej. Lechia musi płacić różnicę utraconych zarobków w nowym klubie....Tabisz do dzieła....
PS. Wiem że kadra Cracovii jest wyśmienita i wzmocnień nie potrzeba....
[/quote]
Wolski by się przydał, ale pewnie ze względu na to, że betony będą dopłacać do jego kontraktu to będzie chciało go pół ligi.
- Edytowany
Kandydat do naszej druzyny:
http://www.90minut.pl/news/302/news3028822-Michal-Sparwasser-w-MKS-ie-Kluczbork.html
Wnioskujac z nazwiska, nie bedzie zuzywal duzo wody pod prysznicem, w sam raz na lige ksiegowych.
Wisła Płock mocno zabiega o podpisanie kontraktu z Rafałem Wolskim - zakomunikował na Twitterze użytkownik Janekx89, który znany jest z tego, że jego informacje mają wysoką sprawdzalność.
https://www.sport.pl/pilka/7,65039,25763351,klub-ekstraklasy-mocno-zabiega-o-rafala-wolskiego-lechia-doplaci.html#s=BoxSportImg1
Po ostatnich kompromitujących meczach KSC i toksycznej osobie w postaci Probierza, wątpię, by ktoś chciał grać w barwach KSC...
- Edytowany
Co to znaczy? Filipiak musiał by chcieć wydać hajs, nawet gdyby się Wolski prosił by u nas grać to by nie dostał angażu bo wąż. Kwestię transferów też będę poruszał na blogu. Tutaj się prosi o dłuższe podsumowanie, szkoda by zginęło w natłoku postów
[quote='Sir Pablo' pid='1425802' dateline='1583479775']
Wisła Płock mocno zabiega o podpisanie kontraktu z Rafałem Wolskim - zakomunikował na Twitterze użytkownik Janekx89, który znany jest z tego, że jego informacje mają wysoką sprawdzalność.
https://www.sport.pl/pilka/7,65039,25763351,klub-ekstraklasy-mocno-zabiega-o-rafala-wolskiego-lechia-doplaci.html#s=BoxSportImg1
[/quote]
I podejrzewam, że z nimi podpisze. Piłkarz z Mazowsza, w Płocku miałby kolegów z Legii piłkarzy i dyrektora sportowego.
Brak wzmacniających transferów jest IMHO problemem nr 2.
Problemem nr 1 jest całkowity brak formy u drużyny.
[quote='sterby' pid='1425814' dateline='1583484038']
Brak wzmacniających transferów jest IMHO problemem nr 2.
Problemem nr 1 jest całkowity brak formy u drużyny.
[/quote]
Trudno się nie zgodzić.
Jakiekolwiek czepianie się zawodników o brak ducha walki (za przeproszeniem g...o prawda)
w sytuacji kiedy niemal wszyscy gracze człapią po boisku , są podwajani i potrajani przez przeciwnika ,
są wolni mało zwrotni mówi IMHO o jednym : Trenejro coś MEGA zawali w przygotowaniach.
Nie wiem czy celując w szczyt formy na kwiecień/maj "zajechał" piłkarzy czy co innego.
Ale drużyna niemal w całości wygląda ŹLE
No mówiłem o Wolskim to się wszyscy śmiali że szklany i chuchro. Tylko takiego Pelle wciąga nosem.
[quote='JIRA' pid='1425644' dateline='1583385260']
Niestety na Twitterze juz "zwolennicy" i koledzy dopiszczani na wigilię klubowe, mający newsy i czujący się elyta kibicowska już sieją propagandę, że nie jest źle trzeba zapomnieć, będzie lepiej, każdy miewa problemy, to nie wina Probierza, w Zabrzu się zrewanżujemu itd. już zaczęli siać ponownie propagandę sukcesu i teksty typu "nadal mamy 2 miejsce w tabeli i tyle do wgrania" rozumiem, kibic nadzieja umiera ostatnia ale kur** wygląda to jak co mecz, co okienko kiedy apceptuje się wszystko i Janusz tylko się cieszy no obiecał im skyboxa.
Kibice"ziomale" i marketing już zaczęli znów wyjadać sobie z dziubków. W tym klubie nigdy nie będzie dobrze...
Wielokrotnie mówiłem, że nie wrócę na TT a wracałem bo chciałem czytać newsy, miałem nadzieję, próbowałem być obiektywny i chciałem się przekonać, że może faktycznie się mylę(tak chciałem się mylić) ale zwyczajnie ku*** się nie da, tam jest kółko wzajemnej adoracji więc wczoraj wywaliłem w kosmos konto na TT usunąłem tą aplikację i na pewno będę zdrowszy.
[/quote]
Dobra Jira, Runtime, Headstrong czy jak tam się jeszcze nazywasz.
Tolerowałem długo Twoje pierdolenie na Twitterze w tematach transferowych. Cierpliwie próbowałem wytłumaczyć, jak dziecku, na podstawie doświadczeń zdobytych przy kilkuletniej współpracy z zagranicznymi klubami, jak wyglądają realia rynku transferowego (i dlaczego pewne rzeczy są szczególnie trudne gdy pracuje się na transferach w tak zacofanych piłkarsko krajach jak Polska). Znosiłem dzielnie Twoje nudne i codzienne trucie dupy z zapytaniami o status Alvareza. Ale takiego obrzydliwego ataku personalnego na mnie (i na resztę moich przyjaciół, bo w przeciwieństwie do osób które całą swoją aktywność w temacie Cracovii sprowadzają do rzucania oszczerstwami czy to na piłkarzy, czy to na zarząd czy to na kibiców, mogę tak nazwać osoby które zastanawiają się praktycznie codziennie jak poprawić dobre imię Cracovii, prostują kłamstwa i manipulacje dziennikarzy i próbują zbudować na Cracovii frekwencję i atmosferę klubu który będzie przyciągał neutralnych kibiców) Ci nigdy nie daruję. Szkoda że ostatecznie zabrakło chęci żeby wyjaśnić wyżej opisane rzeczy na żywo w Warszawie, czyżby brak jaj?
Ale odnosząc się po kolei:
1) Na wigilię klubową byli zaproszeni setki kibiców z rożnych grup. Od ludzi z Głosu Kibola, po użytkowników forum, ludzi z TT Cracovii, kończąc na zwykłych kibicach którzy mają po prostu na sercu dobro Cracovii. Pomysł z tego co kojarzę wyszedł z klubu w celu integracji kibiców i tego zasranego, widocznego w takich postach jak Twój, pasiastego piekiełka.
2) Newsy, w tym informacje transferowe, posiadałem od kilku lat i początków pracy w branży sportowej (Twitter po prostu dał mi platformę dzięki której można się w takim sezonie ogórkowym nimi dzielić). Ze względu na specyfikę mojej branży, zdobywanie informacji przed resztą ludzi to mój pierdolony obowiązek i jeden z kilkudziesięciu powodów czemu w tym czym się zajmuję, jestem w czołówce ludzi w tej części Europy. I zdecydowana część potwierdzonych informacji to nie jest Filipiak przesyłający listę zawodników z którymi rozmawiamy, ale źródła typu Instagram żony piłkarza na którym wrzuciła zdjęcie z Novotelu (za co do dziś jestem na cenzurowanym u trenera Probierza :cool: ) czy rozmowy z agentami piłkarskimi na WhatsAppie.
A tak w ogóle to czy ktoś broni przejść się na Wielicką i próbować zdobyć informacje (chociaż życzę z tym powodzenia bo nikt zdrowy na umyśle i pracujący w klubie nie zaryzykuje wysypania się transferu po wypuszczenia nazwiska), ale tutaj widzę taki problem ze trzeba by było wyjść z tej jadowitej bańki, w której cała egzystencja sprowadza się do hejtu na trenera, zarząd czy ludzi pracujących w klubie czy manipulowania faktami.
3) Elita? Powiem tak, może jakbyś tak jak ja poznał osobiście i w realu ludzi działających na Twitterze (a okazji do tego było sporo, od sprzątania Wielickiej, po akcje na pasiastych grobach, zbieranie paczek dla dzieciaków którym pomaga Hanca czy plakatowanie miasta) to przekonałbyś się sam że są to naprawdę fajni i skromni ludzie, którzy od wielu kibiców różnią się tylko i wyłącznie tym że nie patrzą na życie przez czarne okulary i starają się spożytkować energię, czas czy swoje pieniądze na pozytywne akcje i jeśli te działania nawet tylko w 1% pomogą Cracovii, to będzie to wysiłek w STU PROCENTACH wart poświęcon[size=small]ego czasu[/size]
4) Na skyboxach w ostatnich miesiącach byłem 6 razy:
- Raz na zaproszenie osoby która taki skybox ma od lat wykupiony, w ramach podziękowań za akcję karnetową #PasyDlaPasów
- Dwa razy na zaproszenie grupy neutralnych kibiców która wystawiła miejsce w skyboxie na licytację charytatywną na Facebooku (wydaje mi się że była to licytacja dla Marysi, w którą notabene też zdecydowana większość osób na TT w większym lub mniejszym stopniu się włączyła)
- Raz na zaproszenie mojego bliskiego przyjaciela, w ramach podziękowań za zapoznanie go z osobami odpowiedzialnymi za obsługę klientów biznesowych (niestety jest ona na tak niskim poziomie że dopiero po mojej interwencji się udało, tutaj duży minus dla klubu że biznesowemu kibicowi Cracovii paradoksalnie łatwiej jest dogadać się o skyboxa na gts-ie niż u nas)
- Raz na zaproszenie dziewczyny poznanej na Tinderze (miałem nadzieję że jest to podszywający się Tabisz który chce mnie, jak to ująłeś "dopiszczyć" (?) po pochwaleniu na Twitterze drużyny za rozegranie tydzień wcześniej jednego z lepszych meczów w rundzie ale niestety na miejscu czekała fajna wysoka blondynka. Życie.
Od klubu jedyne co dostałem przez ostatnie 2 lata to karnet na VIP Silver za wpłatę 5000 złotych w akcji karnetowej (który w sumie wykorzystałem i tak chyba tylko na dwóch albo trzech meczach bo wkurwiał mnie brak piwa i tęskniłem za B)
Ale muszę Ci pogratulować jednego, myślałem że to piłkarze w meczu derbowym sięgnęli dna (i jakbyś czytał uważniej wpisy innych ludzi udzielających się na TT, zamiast bezmyślnie lansować swoją debilną narrację że wszyscy, po ostatnich tygodniach, kiedy jesteśmy na najlepszej drodze do rozpierdolenia progresu piłkarskiego zrobionego w ostatnich 2 latach za Probierza, chwalą i słodzą klubowi) ale jednak da się z Twoimi oszczerstwami upaść jeszcze niżej. Stoczyłeś się w poziomie manipulacji do kibiców sąsiadki którzy kilka tygodni temu wyciągnęli z moich prywatnych kont społecznościowych zdjęcie z Probierzem przekazującym mi koszulkę Cracovii z autografem Probierza, próbując wykorzystać to jako rzekomy dowód współpracy z klubem czy bycia tam zatrudnionym (kompletnie przemilczając fakt że koszulka była wylicytowana za moje prywatne pieniądze w aukcji charytatywnej na WOŚP).
Jeśli kiedyś nadejdzie taki dzień że umrze we mnie miłość do piłki albo do Cracovii to nie będzie to spowodowane wynikami, spadkiem do 4 ligi czy chujowym zarządzaniem klubem, ale świadomością że dzielę miejsce na stadionie z takimi hienami jak ty.
Nie karm Trola.
Niech każdy robi to co niego należy, wszelkie przechwałki są niewskazane
Najgorsze co może teraz się stać to jakies wewnętrzne podziały wśród kibiców . Ja winnego porażki po derbach znam.
Wolałbym 1:3 dostać ale żeby z gry coś było. Ostatnio to sami neutralizujemy swoje atuty bojazliwocia .
Facet mówiący ze nie wytrzymują piłkarze presji ?
To kogo on kurw@ ściąga do klubu ?
Sory ale presja to jest na mężczyźnie który nie ma za co utrzymać rodziny z biedy . To jest presja . A te tłumaczenia ... sprowadził mentalne i piłkarskie pizdy które nie maja jaj
Bo on ma być tym najodważniejszym i najbadziej wyszczekanym. Nie potrafi sobie radzić z charakternymi piłkarzami i tyle.
Ale masz rację, teraz trzeba się skupić na swoim - kibice nie zawiedli więc niech się wstydzą piłkarze i przede wszystkim trener. My się wspólnie wk*rwiajmy na nich a nie na siebie.
[quote='SaNtO' pid='1425833' dateline='1583486494']
[/quote]
Zgoda! Bylebyśmy nie musieli się wstydzić za wpisy, że Janusz Gol gra dla Legii.
PS ogarnijcie w końcu to forum bo w mojej opinii jest ono otwarte żeby się kliki za reklamy zgadzały.
[quote='SaNtO' pid='1425833' dateline='1583486494']
[/quote]
Dokładnie, NIECH COŚ ROBI, nie byłoby mojego postu gdyby Jira zamiast rzucać oszczerstwami i kłamstwami coś dobrego dla Cracovii zrobił, czy to z własnej inicjatywy, czy z pomocą ludzi na twitterze , FB, czy na forum (których większość mimo zbyt dużych różnic w tematach czysto sportowych aby wchodzić w regularne dyskusje, szanuję za chociażby akcje "międzynarodowe" z Urugwajem itp)
[quote='Rock' pid='1425836' dateline='1583486852']
Bo on ma być tym najodważniejszym i najbadziej wyszczekanym. Nie potrafi sobie radzić z charakternymi piłkarzami i tyle.
Ale masz rację, teraz trzeba się skupić na swoim - kibice nie zawiedli więc niech się wstydzą piłkarze i przede wszystkim trener. My się wspólnie wk*rwiajmy na nich a nie na siebie.
[/quote]
O to chodzi . Jak dla mnie to on zawalił ostatnie 2 mecze pod względem sztuki trenerskiej .
Pozbył się Dąbrowskiego, a ten w obliczu zjazdu Gola by się przydał, zżył się z nami i jego dosw derbowe pomogłoby w takim meczu jak ten ostatni
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
andywodzu, Goście (2)