[quote='Karvin' pid='1417605' dateline='1580135585']
Focus to weź rzuć jakąś soczystą plotą :)
Ja Filipiaka Jira na rękach noszę od zawsze i nigdy nie przestałem, nawet jak z uporem maniaka trzymał WSa na stanowisku trenera :)
Wiec nie jestem hipokrytą tylko zwykłym, dymanym baranem jak to mnie pięknie kolega gtx określił swego czasu
i wiesz co?
Dobrze mi z tym - bo wiem że mało które pokolenie kibiców Pasów a już na pewno nie żadne powojenne ma okazję żyć w czasach dla Cracovii tak dobrych, a ostatnio w obliczu upadku ladacznicy z R20 nawet lepiej niż kiedykolwiek.
[/quote]
Się nie martw Karvinie, proszę o legitymację z nr 002 dymanych baranów :)
Potter coś tam pisze o odszkodowaniach za 15 lat komarkowiji. JPRDL - jesli za to odszkodowanie to co powiedzieć o połowie mego życia? Łopaty, sprzedawane mecze, wioski, 3 liga, ciągłe walki z psami na historię bo sportowo parę klas niżej... jeśli dziś kibice najlepiej zarządzanego i notującego od powrotu do EX ciągły proges klubu żądają odszkodowań to ja proszę w ramach zadośćuczynienia o 100 dziewic róznych ras i prawo kopa w dupę każdego płaczka (nie wiem co by mi sprawiło większą satysfakcję).
SaNtO, sorry musze to napisać, zgłoś mnie moderatorom, czy cuś...
Jesteś POPIERDo...y !!!!
Nie pierdolnięty jak ja i 97% tego Forum, Ty jesteś najzwyczajniej w świecie pop... i skażony własnym ego.
Ch... się znasz na piłce, na rynku, na piłkarzach, na okienkach i ich realiach, wylewasz tu swe dziecinne żale, choć już teraz jakbyś przeanalizował historię samych tylko zimowych okienek i miał choć deko inteligencji piłkarskiej to przynajmniej byś się nie ośmieszał. Pokarz mi PSEUDOEKSPERCIE jedno lepsze zimowe okienko od tego !!!
Najbliższe obecnemu ty pseudoznawco jest zeszłoroczne, gdy przyszedł Hanca i Cecarić (50% trafności) ale za stratą 3 innych skrzydłowych, z których przynajmniej 1 teraz odpalił.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Kurde A jakby być takim Focusem w GTS i niszczyć im kazdy transfer?
Uprzejmie prosze moderatorow o usuniecie tej jakze ciekawej i jalowej dyskusji, ktora niczego nie wnosi w tym watku.
Dziekuje
Dla mnie numer 003. Nie chce grać ze śmierdzielami w gówno-lidze.
ESA wróć, bo niektórym odp.ierd...a:)
Czytam te wypociny odnośnie focusa i nie mogę wyjść z podziwu, kolega praktycznie zawsze ma sprawdzone informacje i często dzieli się nimi na tyle, na ile może, wcale nie musi tego robić, mógłby zachować dla siebie, ale niektórzy wnet by go obwiniali o brak, albo słaby transfer. Ja tam czekam z wypiekami na twarzy na każdy jego wpis i wcale się z tym nie kryje. Pozdro Focus i dzięki
A tak swoją drogą ja wiem ze każdy by chciał najlepszych zawodników na skrzydło, ale to że my chcemy dobrego zawodnika nie znaczy że on chce przejść do nas. Dlatego cieszmy się z tego co mamy, nie osłabilismy i walczymy o najwyższe cele, Pozdrawiam i do zobaczenia na stadionie.
Focus pozdro i mega dzieki za info ktore zawsze w 100% sa prawdziwe, a to ze nie wypali na ostatniej prostej to juz kwestia dogadania.
Kraków czeka My czekamy, mamy kota czy nie mamy ?:)
Jazda po focusie to jakiś wyższy stopień abstrakcji.
Pozwole się wtrącic.
Od kiedy pamietam to jak kolega focus tu napisal ze ktos bedzie to ktos byl.
Uj wie czy to kot, dzik czy inny stworzenie.
Wole ogladac focusowe "ktos bedzie" i jest,
niz nieustanne plerdolenie o tym kto ma byc a niema.
Potraficie tylko beznadziejnie zasmiecac temat klotniami, dogadywaniem i pretensjami. Jak dzieci w piaskownicy co zamiast niebieskiej lopaty, dostali zielona... I foch
- Edytowany
Dziwią mnie pretensje w kierunku focusa. Focus z własnej inicjatywy pisze informacje których domagają się kibice, posiada swoje źródła informacji i się nimi dzieli mimo że nie musi tego robić, a potem ci sami kibice którzy wypraszają się o informacje na Twitterze z innych źródeł obsmarowują go na forum zamiast mu podziękować.. Jeszcze dodam, że wolę żeby plotek nie było do momentu "dopięcia" transferu niż żeby jakiś fajny temat się wykruszył z racji tego, że wypłynął za szybko na zewnątrz.
[quote='Mathauzz' pid='1417659' dateline='1580146028']
Pozwole się wtrącic.
Od kiedy pamietam to jak kolega focus tu napisal ze ktos bedzie to ktos byl.
Uj wie czy to kot, dzik czy inny stworzenie.
Wole ogladac focusowe "ktos bedzie" i jest, niz nieustanne plerdolenie o tym kto ma byc a niema.
[/quote]
To akurat oczywiste - Focus pisze bo wie, inni nap że nie ma bo nie wiedzą. Pozdro Focus i trzymam kciuki !!!
Ja czegoś nie rozumiem.
Po rundzie jesiennej, widać było gołym okiem, że potrzeba nam napastnika, skrzydłowego, a tak na dobrą sprawę dwóch, i kreatywnego pomocnika. Pozyskaliśmy napadziora - kocura i walczymy o to by przeszedł już teraz, dobrego pomocnika i obiecującego Brazilejro, który, jak będzie w gazie to skrzydło ogarnie bez szemrania. Dogadujemy jeszcze jeden transfer, jak dobrze rozumiem ploty. Do początku rundy prawie 2 tygodnie.
To o co chodzi do k...y nędzy z tą komarkowiją, biadoleniem i innymi pier....niami.
To jednak jest okno zimowe. Nam nie trzeba rewolucji, a jak mają kogoś upatrzonego, to niech go urabiają. Nie trzeba nam transferów ku uciesze gawiedzi, która dostaje sraczki z gorączką. Wolę porządne transfery niż na chybcika bo trzeba już, teraz, naraz.
Kogo panowie malkontenci widzieli by jako wzmocnienie? - ogranego grajka z dobrymi statami, grającego w lepszej lidze od e-klapy, to jest naiwność, tacy piłkarze odchodzą z naszej ligi, tu się trzeba mocno nagimnastykować by ich sprowadzić.
Transfery kalibru Alvareza, Pellego, Lopeza czy Sergiu i oby Loshaja to w tej lidze rzadkość i w tym okresie NIKT oprócz Pasów nie zrobił takich transferów i nie podniósł poziomu sportowego tak spektakularnie.
Jak to wystarczy do mistrzostwa to super jak nie, to zachowując progres jest ono tylko kwestią czasu.
Panowie, głowy pod kran z zimną wodą, a potem wysoko do góry i na stadion.
[size=small] [/size]
Osobiscie uwazam, ze potrzebujemy bramakrza - Peskovic ma juz swoje lata (wiem..bramakarz jest jak wino..), Hrosso zagral 1 dobry mecz w PP i Wilk..i to by bylo na tyle..Uwazam, ze latem to wlasnie ta pozycja wymaga konkretnego wzmocnienia.
Nie zgadzam sie co do napadu: Rafa, Vestenicky, Strozik i Piszczek - na runde wiosenna starcza. Rubio i Thiago na skrzydle, powinni dac rade.
A Jaga ponoć 0.5 mln zł wykłada za Ramireza...nie jest to jakaś mega zaporowa cena a gość rozwiązuje problem skrzydła od zaraz.
Oho Konserwo uważaj bo mnie Twoje zdanie szczególnie interesuje :D
Nigdy nie mlaskałem nad Focusem ani tymbardziej nie prosiłem o żadne info. Info mi lata koło doopy, mnie interesuje tylko transfer a nie info. To może doszliśmy do miejsca, w którym okazuje się, że info Focusa wysypywało transfery? :)
Kogo brać? Przede wszystkim obstawiać pozycje, które kuleją. Środek pomocy nie był najpilniejszą bolączką a mamy dwóch nowych i przy tym kłopot bo wypadałoby żeby grał Loshaj przez co jedyny przyzwoity młodzieżowiec straci miejsce i będzie musiał grać Pestka blokując najlepszego LO w lidze. Nie twierdzę, że kłopot bogactwa jest problemem, życzyłbym sobie takich. Ale jeżeli nie wzmocnimy siły ofensywnej, która w Cracovii w zasadzi nie istnieje to pomarzyć możemy o medalach.
Są w lidze sprawdzone nazwiska i wystarczy wyłożyć siano. Szukamy cholera wie kogo, rzucamy wędkę na za grube ryby i potem Focus z Probierzem powiedzą, że się nie udało, że w ostatniej chwili do gry wkroczył mistrz Azerbejdżanu i nas przelicytował. Trzeba było brać co jest, zapewnić sobie kadrę przed obozem a potem szukać kotów i okazji.
Oj Santo jaki ty jesteś pier.olnięty to brak słów.Tobie to nawet dobry psychiatra nie pomoże. :D
[quote='rozrabiaka' pid='1417674' dateline='1580150275']
A Jaga ponoć 0.5 mln zł wykłada za Ramireza...nie jest to jakaś mega zaporowa cena a gość rozwiązuje problem skrzydła od zaraz.
[/quote]
Tym bardziej warto,bo typ podobno do roboty jeżdzi tramwajem,a jak powszechnie wiadomo w Białymstoku takich luksusów jeszcze nie mają :D A skoro już o tych rejonach mowa to ponoć Runje po cichu szuka nowego klubu,ale o tym pewnie nasz Michał wiedział pierwszy.
Nawet nadzwyczajne zgromadzenie najlepszych fachowców by popłakało się z niemocy ::D
Wg niektórych tak się przeprowadza transfery:
[img]https://iv.pl/images/0dc6ed1b45b87523c6c948255cd360ef.jpg[/img]
No niestety tak to nie działa.
Piłkarz nie jest rzeczą.
Dochodzą też inne czynniki.
:D
Pozdrawiam.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)