https://www.transfermarkt.pl/bauyrzhan-islamkhan/profil/spieler/198780
Dalej bez klubu
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='Marcin1987Ksc' pid='1417540' dateline='1580117909']
https://www.transfermarkt.pl/bauyrzhan-islamkhan/profil/spieler/198780
Dalej bez klubu
[/quote]
i to jest kot
poza nami okienko transferowe w lutym będzie otwarte m.in w Rosji, Ukrainie, Czechach, Rumunii, Węgrzech, Słowenii czy Szwajcarii. Wiele kierunków będzie nadal atrakcyjniejszych niż Polska....
Łatwiej wymienić te które są mniej atrakcyjne . Litwa Łotwa Estonia
[quote='konrad_pn' pid='1417543' dateline='1580119137']
poza nami okienko transferowe w lutym będzie otwarte m.in w Rosji, Ukrainie, Czechach, Rumunii, Węgrzech, Słowenii czy Szwajcarii. Wiele kierunków będzie nadal atrakcyjniejszych niż Polska....
[/quote]
Z wymienionych tylko Rosja i Szwajcaria są bardziej atrakcyjne; ta pierwsza bierze zwykle ludzi poza naszym zasięgiem finansowym, ale ilościowo nie w proporcji do wielkości kraju, tylko ligi:)... a Szwajcarzy nie lubią przepłacać. Z pozostałych wymienionych krajów to raczej do nas idą zawodnicy, wyskoki typu Świerczok czy Górlaski są rzadkie. Tak że... proponowałbym skończyć z tą "pedagogiką wstydu" :cool:
Tak czy inaczej terminy gonią, a my mamy braki kadrowe. Transfer Thiago nie styknie. https://www.meczyki.pl/newsy/michal-probierz-wzmacnia-zespol-cracovia-pozyskala-brazylijskiego-pomocnika/134470-n Mam nadzieję, że przeczytam do lutego jeszcze jedną taką wiadomość.
[quote='focus' pid='1417510' dateline='1580109200']
Jira cwaniaczku daj jakiegoś pierda od siebie.A jak ci się nie podobają moje posty to poprostu ich nie czytaj i Franka też nie musisz.A tylko ciągle płaczesz i się żałisz.Idź no chłopie na plac Matejki tam stoi koń ma duże uszy i cię wysłucha
[/quote]
Lubie posty Focusa, ale żeby tak konia obrażać, to nie jego wina że ma duże uszy:D
Pisałem już to nie wina Jiry (ta jego choroba psychiczna ).To 15 letnia komarkowija tabiszowia go do tego stanu doprowadziła..Powinien ich podać do sądu i żadać odszkodowania za utratę zdowia .
Co innego pisać gdzie wzmocnienia ale te jazdy są prostackie (tym bardziej że focus go nie prowokował ) .Jak by był plebiscyt najbardziej znienawidzonego forumowicza i twiterowicza to zdajesz sobie sprawę Jira że wygrywasz go w cuglach ?
Potrzebna ci taka łatka?
Patrząc na braki też zapytam gdzie skrzydłowy ?Focus scaucie staraj się :)
O przepraszam jak Focus czy wymieniana osoba z Twittera (zapomniałem nicka) nie jest ani Tabiszem, ani Probierzem, ani Filipakiem no to sorry - nie dość że.chlopaki próbują dac nam wieści z drugiej ręki to chyba nie można mieć o to do nich pretensji.
Przecież Oni nie podejmują decyzji, Oni tylko przekazują zasłyszane/potwierdzone informacje.
[quote='potter' pid='1417555' dateline='1580125308']
Pisałem już to nie wina Jiry (ta jego choroba psychiczna ).To 15 letnia komarkowija tabiszowia go do tego stanu doprowadziła..Powinien ich podać do sądu i żadać odszkodowania za utratę zdowia .
Co innego pisać gdzie wzmocnienia ale te jazdy są prostackie (tym bardziej że focus go nie prowokował ) .Jak by był plebiscyt najbardziej znienawidzonego forumowicza i twiterowicza to zdajesz sobie sprawę Jira że wygrywasz go w cuglach ?
Potrzebna ci taka łatka?
Patrząc na braki też zapytam gdzie skrzydłowy ?Focus scaucie staraj się :)
[/quote]
Potter ty też masz różne nastroje jak panienka.Ostatnio to nawet zacząłeś chwalić Comarch a teraz znowu przypomniała ci się komarkowija, bo skrzydłowego nie ma.
Posądzasz kogoś o chorobę psychiczną spowodowana 15 letnią obecnością sponsora i Tabisza a sam nic nie robisz z sobą. Stonuj nastroje i nie rzucaj się od ściany do ściany. Ja Jiry bynajmniej nie bronię i nie mam zamiaru, bo jego wpisy są pełne chciejstwa ale w tym negatywnym znaczeniu, ale ty przypomnij sobie własne dokonania. Ponadto nie wysyłaj gościa po odszkodowanie do klubu, bo na transfery braknie kasy :D :D
[size=small] [/size]
Bez napinki. Było info że do końca stycznia (na TT). To czekajmy. Jest i tak o niebo lepiej niż było. Czekamy cierpliwie. Możemy się nap.. na forum, Focus zrobił ze mnie kiedyś Migę, Potter - Tabisza, ale mimo pewnych napinek a i często ostrych polemik potrafimy ze sobą rozmawiać. Jesteśmy Cracovią a resztę trzeba mieć gdzieś. Ewidentnie idziemy w dobrym kierunku. Transfery ostatnio też jakby bardziej udane (tak wiem, Cecaric), zatem cierpliwości. Szykujcie miskę i mleko dla naszego przekota :)
Weźcie pomnik Focusowi postawcie :D fakty są nagie. Często strzela ślepakami. Opcje są dwie. Albo podstawia nieudolnie szklankę i potem mamy wysyp różnych pierdów co by wspomnieć najmocniejsze to Vasiliev czy Velinovic. Albo każą mu robić nas i przy tym innych w konia i ta wersja jest dla niego jeszcze gorsza.
No ale każdy przecież się może podniecać tym czym chce.
Dla mnie to okienko to shit. Kilka dni do meczu i mamy 0,75 skrzydłowego na dwie pozycje. Żenada
[quote='SaNtO' pid='1417584' dateline='1580131711']
Weźcie pomnik Focusowi postawcie :D fakty są nagie. Często strzela ślepakami. Opcje są dwie. Albo podstawia nieudolnie szklankę i potem mamy wysyp różnych pierdów co by wspomnieć najmocniejsze to Vasiliev czy Velinovic. Albo każą mu robić nas i przy tym innych w konia i ta wersja jest dla niego jeszcze gorsza.
Dla mnie to okienko to shit. Kilka dni do meczu i mamy 0,75 skrzydłowego na dwie pozycje. Żenada
[/quote]
Piszesz głupoty lub świadomie mącisz wodę.
Vasiliev miał dostać roczny kontrakt - chciał dwuletni i dostał kopa - jak się okazało słusznie.
Velinovic był dogadany, a tu nagle wskoczył Lubin - chłop chciał zmienić warunki już ustalone i też dostał kopa. Póki co Arki nie zbawia.
Miał też być Golla, mieli być inni - rozmawia się z wieloma, podpisuje z nielicznymi.
Wiem że brak asa typu Majoros powoduje u Ciebie frustrację, ale daj luz....
[/quote]
TWOJE POSTY OD LAT TO NAJWIĘKSZY SHIT JAKI CRACOVIA WIDZIAŁA :)
Potter nazywając kogoś chorym najpierw popatrz na siebie, bo od ładnych paru lat piszesz na tym forum takie farmazony ze ręce opadają.
Focus, niestety takie opinie pochodzą od właśnie kolegów z Twittera mówiących ile to razy nie trafiłeś.
Co do reszty kolegów którym jestem nie po drodze, hipokryzja w Was masakrtczna, chwilę temu protesty teraz nosicie Janusza na rękach, lata obietnic bez pokrycia i nawet już mówicie jego słowami.
Czekamy na promo z biedry dalej. Życie pokaże kto ma rację obym ją się mylił.
- Edytowany
[/quote]
pelna zgoda, gosc jest jak kiepski scenariusz gdzie autor nie moze sie zdecydowac na profil postaci, raz jakies pierdy, potem cos wiarygodnego, potem z kolei ewidentne rzucanie ochlapow dla uspokojenia tlumu, pokaz nieudalnosci - braku konsekwencji
a niektorym az chyba slinka cieknie jak widza jego nowy wpis
teraz jeszcze jakis nowy byt internetowy, kolejna legenda tt
a popularnosc normalnie jak big brother, ku uciesze publiki jak kiedys rai uno i panie w bikini :D
nie oceniam okienka edit negatywnie, jak na razie Loshaj (bardzo na niego licze) i Thiago mi sie podobaja, czekam co dalej
Jak wam się podoba to poporpstu nie czytajcie postów Focusa.
prawie na pewno nie ma takich okoliczności, żeby niektórzy nie znaleźli powodów do narzekań na tym forum.
nawet gdybyśmy zdobyli puchar mistrzów, to jestem pewien, że można by ponarzekać, bo juniorzy byliby drudzy w Polsce.
nie wiem czy to widzicie, ale właśnie brak zadowolenia z polityki transferowej klubu przelaliście na gościa, który daje 'insighty'. średnio jedno z drugim jest związane.
[/quote]
Santo Ja tobie chętnie pomnik mogę postawić nawet dowiadywałem się o miejsce i tylko wolne mają na Babińskiego.Eredin napisał ci co było w temacie tych dwóch zawodników ale ty masz wiedzę równą zeru.Więc jeszcze raz żeby dotarło to do ciebie nie czytaj moich postów a czy coś wiem czy nie możesz zapytać Sebastiana1906KSC i Iana jak i Pottera.I nie daj Boże żeby twoje wynalazki odnośnie transferów nigdy się nie spełniły.
Focus to weź rzuć jakąś soczystą plotą :)
Ja Filipiaka Jira na rękach noszę od zawsze i nigdy nie przestałem, nawet jak z uporem maniaka trzymał WSa na stanowisku trenera :)
Wiec nie jestem hipokrytą tylko zwykłym, dymanym baranem jak to mnie pięknie kolega gtx określił swego czasu
i wiesz co?
Dobrze mi z tym - bo wiem że mało które pokolenie kibiców Pasów a już na pewno nie żadne powojenne ma okazję żyć w czasach dla Cracovii tak dobrych, a ostatnio w obliczu upadku ladacznicy z R20 nawet lepiej niż kiedykolwiek.
Malkontenci, "realiści", ostrożni możecie sobie pisać co chcecie
dla mnie zawsze [b]CRACOVIA PANY[color=#ff3333][/color][/b] i każdy dzień bycia kibicem Cracovii jest dla mnie powodem do radości a nie wiecznego niezadowolenia
Ps. co nie zmienia faktu że naprawdę bardzo mocno zależy mi na Mistrzostwie w piłce i oczekuję że Klub zrobi wszystko w tym kierunku i nadal uważam że jedną z kluczowych rzeczy jest pozyskanie klasowego skrzydłowego
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)