[quote='janczer' pid='1417145' dateline='1579795648']
Nie jesteśmy klubem pierwszego wyboru...
[/quote]
Za mało nas w tv , skoro zauważył paprykarzy .
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
jego tez za malo w tv, bo nie wiem kto to jest
Ale z niego czopek.... Jak on idzie do klubu bo widział jeden mecz w tv, a innego zespołu nie widział wiec nie idzie...
Szczeście te takie przygłupy do Nas nie trafiają
https://www.cksport.pl/pokazWiadomosc/19644_z_cracovii_do_korony_kielecki_klub_testuje_nowego_napastnika.html
Za 5 ml euro to ja bym do prezesa Filipiaka petycję wystosował żeby Michała sprzedać - bo to byłby po prostu dobry ruch.
Myślicie ze Filipiak kradnie kasę która Cracovia zarobi? Że robicie z niego takiego skąpca i lasego na kasę? On to inwestuje w klub, a że kibic wszystkiego nie widzi i nigdy nie będzie widział to już inna sprawa.
[quote='girza' pid='1417153' dateline='1579799297']
https://www.cksport.pl/pokazWiadomosc/19644_z_cracovii_do_korony_kielecki_klub_testuje_nowego_napastnika.html
[/quote]
Wreszcie, może pójdzie w pizdziec
no to by był ruch :D
[quote='Villa_KS' pid='1417154' dateline='1579799609']
Za 5 ml euro to ja bym do prezesa Filipiaka petycję wystosował żeby Michała sprzedać - bo to byłby po prostu dobry ruch.
Myślicie ze Filipiak kradnie kasę która Cracovia zarobi? Że robicie z niego takiego skąpca i lasego na kasę? On to inwestuje w klub, a że kibic wszystkiego nie widzi i nigdy nie będzie widział to już inna sprawa.
[/quote]
dokładnie, CRACOVIA Filipiaka zamiast walczyć o trofea sportowe zajmuje się lichwą
- Edytowany
[quote='squier strat' pid='1417159' dateline='1579800298']
[quote='Villa_KS' pid='1417154' dateline='1579799609']
[/quote]
dokładnie, CRACOVIA Filipiaka zamiast walczyć o trofea sportowe zajmuje się lichwą
[/quote]
Dokładnie tak, obecnie walczymy o spadek
[/quote]
I okaże się, że wali bramę za bramą jak Serdel ;)
walczy się o utrzymanie chyba, brakuje nam jeszcze kilku punktów by być pewnym utrzymania ;)
[quote='kaleb' pid='1417143' dateline='1579794686']
CIBICKI: Tak, tak. Ale o Cracovii nie wiedziałem za dużo, nie oglądałem jej meczów. Trochę to trwało, musiałem się zdecydować. Powiedziałem menedżerowi, że nie wiem.[b] Jak mi powiedział o Pogoni, to zaświeciła się lampka.[/b] W domu oglądaliśmy kiedyś z ojcem mecz, grała właśnie Pogoń. Wyleciało mi z głowy z kim, wygrali chyba 2:0. I bardzo dobrze wypadli, dlatego ich zapamiętałem. I wtedy powiedziałem: biorę to. Rozmawiałem z trenerem, to było dla mnie ważne, że wiedział, kim jestem. Ja też go poznałem – jak trenuje, jak chce grać, gdzie mnie widzi
[/quote]
Powinien sobie to wspomnienie oprawić w ramkę, bo chyba niezbyt często u niego są takie przebłyski geniuszu.
[quote='alocha' pid='1417161' dateline='1579800802']
[/quote]
I okaże się, że wali bramę za bramą jak Serdel ;)
[/quote]
No w to raczej nie wierze :D
[quote='squier strat' pid='1417162' dateline='1579800819']
walczy się o utrzymanie chyba, brakuje nam jeszcze kilku punktów by być pewnym utrzymania ;)
[/quote]
Pewna jest jedna rzecz - cokolwiek się będzie działo zawsze znajdziesz powód żeby jojcyć
Ogarnij się chłopie ze tak Ci powiem
- Edytowany
Myślałem, że w kwestii ludzkiej głupoty już nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć, ale jednak Cipicki wygrał :D
z tym cokolwiek przesadziłeś.
co mam zrobić, że po raz kolejny czuję się oszukany przez Filipiaka.
ok, spadam do końca okienka
[quote='Miszczu2007' pid='1417167' dateline='1579801703']
Myślałem, że w kwestii ludzkiej głupoty już nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć, ale jednak Cipicki wygrał :D
[/quote]
Probierz by go zniszczył pierwszego dnia :D
[quote='Fabian_wolf' pid='1417169' dateline='1579801844']
[quote='Miszczu2007' pid='1417167' dateline='1579801703']
[/quote]
Probierz by go zniszczył pierwszego dnia :D
[/quote]
Nie zapominajcie ze to on tolerował Mihalika przez dłuższy czas , zreszta wykup był na jego wyraźne życzenie i połowy forum .
[quote='Rock' pid='1417164' dateline='1579800936']
[quote='kaleb' pid='1417143' dateline='1579794686']
CIBICKI: Tak, tak. Ale o Cracovii nie wiedziałem za dużo, nie oglądałem jej meczów. Trochę to trwało, musiałem się zdecydować. Powiedziałem menedżerowi, że nie wiem.[b] Jak mi powiedział o Pogoni, to zaświeciła się lampka.[/b] W domu oglądaliśmy kiedyś z ojcem mecz, grała właśnie Pogoń. Wyleciało mi z głowy z kim, wygrali chyba 2:0. I bardzo dobrze wypadli, dlatego ich zapamiętałem. I wtedy powiedziałem: biorę to. Rozmawiałem z trenerem, to było dla mnie ważne, że wiedział, kim jestem. Ja też go poznałem – jak trenuje, jak chce grać, gdzie mnie widzi
[/quote]
Powinien sobie to wspomnienie oprawić w ramkę, bo chyba niezbyt często u niego są takie przebłyski geniuszu.
[/quote]
Typowe pier...lenie gościa, który chce się podlizać w nowym klubie, jeszcze mógł powiedzieć, że od małego chciał grać u paprykarzy.
Gość by się sprzydał, tylko że mamy trochu tych napastników. https://www.transfermarkt.pl/lukasz-zwolinski/profil/spieler/220740
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (12 użytkowników)
Jarek44, stannleeyy1, Goście (10)