[quote='janczer' pid='1417145' dateline='1579795648']
Nie jesteśmy klubem pierwszego wyboru...
[/quote]
Za mało nas w tv , skoro zauważył paprykarzy .
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
jego tez za malo w tv, bo nie wiem kto to jest
Ale z niego czopek.... Jak on idzie do klubu bo widział jeden mecz w tv, a innego zespołu nie widział wiec nie idzie...
Szczeście te takie przygłupy do Nas nie trafiają
https://www.cksport.pl/pokazWiadomosc/19644_z_cracovii_do_korony_kielecki_klub_testuje_nowego_napastnika.html
Za 5 ml euro to ja bym do prezesa Filipiaka petycję wystosował żeby Michała sprzedać - bo to byłby po prostu dobry ruch.
Myślicie ze Filipiak kradnie kasę która Cracovia zarobi? Że robicie z niego takiego skąpca i lasego na kasę? On to inwestuje w klub, a że kibic wszystkiego nie widzi i nigdy nie będzie widział to już inna sprawa.
[quote='girza' pid='1417153' dateline='1579799297']
https://www.cksport.pl/pokazWiadomosc/19644_z_cracovii_do_korony_kielecki_klub_testuje_nowego_napastnika.html
[/quote]
Wreszcie, może pójdzie w pizdziec
no to by był ruch :D
[quote='Villa_KS' pid='1417154' dateline='1579799609']
Za 5 ml euro to ja bym do prezesa Filipiaka petycję wystosował żeby Michała sprzedać - bo to byłby po prostu dobry ruch.
Myślicie ze Filipiak kradnie kasę która Cracovia zarobi? Że robicie z niego takiego skąpca i lasego na kasę? On to inwestuje w klub, a że kibic wszystkiego nie widzi i nigdy nie będzie widział to już inna sprawa.
[/quote]
dokładnie, CRACOVIA Filipiaka zamiast walczyć o trofea sportowe zajmuje się lichwą
- Edytowany
[quote='squier strat' pid='1417159' dateline='1579800298']
[quote='Villa_KS' pid='1417154' dateline='1579799609']
[/quote]
dokładnie, CRACOVIA Filipiaka zamiast walczyć o trofea sportowe zajmuje się lichwą
[/quote]
Dokładnie tak, obecnie walczymy o spadek
[/quote]
I okaże się, że wali bramę za bramą jak Serdel ;)
walczy się o utrzymanie chyba, brakuje nam jeszcze kilku punktów by być pewnym utrzymania ;)
[quote='kaleb' pid='1417143' dateline='1579794686']
CIBICKI: Tak, tak. Ale o Cracovii nie wiedziałem za dużo, nie oglądałem jej meczów. Trochę to trwało, musiałem się zdecydować. Powiedziałem menedżerowi, że nie wiem.[b] Jak mi powiedział o Pogoni, to zaświeciła się lampka.[/b] W domu oglądaliśmy kiedyś z ojcem mecz, grała właśnie Pogoń. Wyleciało mi z głowy z kim, wygrali chyba 2:0. I bardzo dobrze wypadli, dlatego ich zapamiętałem. I wtedy powiedziałem: biorę to. Rozmawiałem z trenerem, to było dla mnie ważne, że wiedział, kim jestem. Ja też go poznałem – jak trenuje, jak chce grać, gdzie mnie widzi
[/quote]
Powinien sobie to wspomnienie oprawić w ramkę, bo chyba niezbyt często u niego są takie przebłyski geniuszu.
[quote='alocha' pid='1417161' dateline='1579800802']
[/quote]
I okaże się, że wali bramę za bramą jak Serdel ;)
[/quote]
No w to raczej nie wierze :D
[quote='squier strat' pid='1417162' dateline='1579800819']
walczy się o utrzymanie chyba, brakuje nam jeszcze kilku punktów by być pewnym utrzymania ;)
[/quote]
Pewna jest jedna rzecz - cokolwiek się będzie działo zawsze znajdziesz powód żeby jojcyć
Ogarnij się chłopie ze tak Ci powiem
- Edytowany
Myślałem, że w kwestii ludzkiej głupoty już nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć, ale jednak Cipicki wygrał :D
z tym cokolwiek przesadziłeś.
co mam zrobić, że po raz kolejny czuję się oszukany przez Filipiaka.
ok, spadam do końca okienka
[quote='Miszczu2007' pid='1417167' dateline='1579801703']
Myślałem, że w kwestii ludzkiej głupoty już nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć, ale jednak Cipicki wygrał :D
[/quote]
Probierz by go zniszczył pierwszego dnia :D
[quote='Fabian_wolf' pid='1417169' dateline='1579801844']
[quote='Miszczu2007' pid='1417167' dateline='1579801703']
[/quote]
Probierz by go zniszczył pierwszego dnia :D
[/quote]
Nie zapominajcie ze to on tolerował Mihalika przez dłuższy czas , zreszta wykup był na jego wyraźne życzenie i połowy forum .
[quote='Rock' pid='1417164' dateline='1579800936']
[quote='kaleb' pid='1417143' dateline='1579794686']
CIBICKI: Tak, tak. Ale o Cracovii nie wiedziałem za dużo, nie oglądałem jej meczów. Trochę to trwało, musiałem się zdecydować. Powiedziałem menedżerowi, że nie wiem.[b] Jak mi powiedział o Pogoni, to zaświeciła się lampka.[/b] W domu oglądaliśmy kiedyś z ojcem mecz, grała właśnie Pogoń. Wyleciało mi z głowy z kim, wygrali chyba 2:0. I bardzo dobrze wypadli, dlatego ich zapamiętałem. I wtedy powiedziałem: biorę to. Rozmawiałem z trenerem, to było dla mnie ważne, że wiedział, kim jestem. Ja też go poznałem – jak trenuje, jak chce grać, gdzie mnie widzi
[/quote]
Powinien sobie to wspomnienie oprawić w ramkę, bo chyba niezbyt często u niego są takie przebłyski geniuszu.
[/quote]
Typowe pier...lenie gościa, który chce się podlizać w nowym klubie, jeszcze mógł powiedzieć, że od małego chciał grać u paprykarzy.
Gość by się sprzydał, tylko że mamy trochu tych napastników. https://www.transfermarkt.pl/lukasz-zwolinski/profil/spieler/220740
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)