Pamietam jak sciagalismy mlodego Dudzica, liczby w juniorach mial piorunujace. Nie chcialem wtedy dac wiary mlodszemu koledze, ktory gral przeciwko niemu w juniorach, ze to drewno ponad wszelkie drewna. No coz, zycie uczy.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
Dudzic bazowal na szybkości i byl stworzony do gry z kontry. Mi osobiscie szkoda, ze mu nie wyszlo. Badz co badz gosc praktycznie cala kariere zwiazany z nami, u mnie szacunek ma.
Ale to co napisales Maku to prawda - sa goscie, ktorzy w juniorach sa "wybitni" a w seniorach przepadaja
PS. W zwiazku z prawdopodobnym odejsciem Gola, moze warto wypozyczyc (z opcja wykupu) [b]Michała Skórasia[/b] z Lecha (jesienia byl wypozyczony do Rakowa)
No chyba ze zakontraktowany jest juz Hołota ;)
[quote='gargamel9998' pid='1413626' dateline='1577869327']
Dudzic bazowal na szybkości i byl stworzony do gry z kontry. Mi osobiscie szkoda, ze mu nie wyszlo. Badz co badz gosc praktycznie cala kariere zwiazany z nami, u mnie szacunek ma.
Ale to co napisales Maku to prawda - sa goscie, ktorzy w juniorach sa "wybitni" a w seniorach przepadaja
PS. [b]W zwiazku z prawdopodobnym odejsciem Gola, moze warto wypozyczyc (z opcja wykupu) Michała Skórasia z Lecha (jesienia byl wypozyczony do Rakowa)
[/b]
[/quote]
Coś mnie ominęło przez noc sylwestrową ? Gol na wylocie ?
[quote='ALRS' pid='1413639' dateline='1577895960']
[quote='gargamel9998' pid='1413626' dateline='1577869327']
PS. [b]W zwiazku z prawdopodobnym odejsciem Gola, moze warto wypozyczyc (z opcja wykupu) Michała Skórasia z Lecha (jesienia byl wypozyczony do Rakowa)
[/b]
[/quote]
Coś mnie ominęło przez noc sylwestrową ? Gol na wylocie ?
[/quote]
Ominął Cię fakt, kto strzelił pierwszą bramkę na Treningu Noworocznym i jaki się z tym wiąże przesąd... ;)
Filipiak udzielił wywiadu. Chcemy zakupic 3 piłkarzy do połowy stycznia.
[quote='gaudeamus' pid='1413641' dateline='1577900170']
[/quote]
Raczej nikogo tym nie zaskoczył.
Każdy kto śledzi grę Cracovii wie że te pozycje
wymagają wzmocnień(ofensywa)
Więc wielkiego zaskoczenia nie ma.
Przypuszczam że po tych ruchach transferowych
teraz, w lecie dla równowagi trzeba będzie wzmacniać formację defensywną. Bo jeden Jablonsky sam nie da rady.
Mamy na stanowisku trenera człowieka, który
Może nie jest najlepszym mówcą :), ale na trenowaniu
się zna i szansy na zdobycie trofeum już nie wypuści
Z rąk. Już raz mu mistrzostwo uciekło sprzed nosa..
[quote='DawidSiemaszki' pid='1413642' dateline='1577900792']
[quote='gaudeamus' pid='1413641' dateline='1577900170']
[/quote]
Raczej nikogo tym nie zaskoczył.
Każdy kto śledzi grę Cracovii wie że te pozycje
wymagają wzmocnień(ofensywa)
Więc wielkiego zaskoczenia nie ma.
Przypuszczam że po tych ruchach transferowych
teraz, w lecie dla równowagi trzeba będzie wzmacniać formację defensywną. Bo jeden Jablonsky sam nie da rady.
Mamy na stanowisku trenera człowieka, który
Może nie jest najlepszym mówcą :), ale na trenowaniu
się zna i szansy na zdobycie trofeum już nie wypuści
Z rąk. Już raz mu mistrzostwo uciekło sprzed nosa..
[/quote]
Ma ktoś ten wywiad?
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1062793700724189&id=116860951984140
Skóraś wraca do Lecha i ma dostać szansę także wątpię by dało się go wypożyczyć. Oczywiście wszystko wyjaśni się na obozie ale na ten moment to nie będzie takiej możliwości.
Tym razem Profesor mówi już konkretami: kupujemy trzech, będą kosztowali, są to ofensywni gracze. Do połowy stycznia chcemy ich pozyskać. Jest to już naprawdę solidna informacja. Ufam że jest blisko. Niech ktoś mnie uszczypnie
A gdzie ta wypowiedź Profesora Filipiaka ?Poza tym po czynach poznamy czy konkret czy kolejne baje .
gaudeamus podaje linka.
O wow. Pierwszy raz Filipiak zapowiedział grube transfery, że wszystkim się buzie otworzyły?
Ja każde jego słowo wyrzucam do śmietnika. Jak przyjadą ci kozacy to wtedy uwierzę
"Słowo się rzekło - kobyłka u płotu " - teraz sprawdzamy panie profesorze .
Na słowa profesora można patrzeć z nadzieją lecz realistycznie patrząc po naszych ostatnich wydatkach na transfery (głównie darmowe) duża kwota może oznaczać cokolwiek... każda będzie większa niż darmo :)
nie zobaczę nie uwierzę były już różne wypowiedzi....jak pamiętamy potem okazywało się że nie było kogo kupić...... :D
Hank jak Ci idzie sprawdzanie od 15 lat co profesor powiedział?
Zmiana jest widoczna, ale akurat nie w kwestii że trzeba cokolwiek weryfikować w wypowiedziach prezesa.
- Edytowany
Nie byliśmy klubem pierwszego wyboru, menadżer zły, pociąg zły i szyny.... też były złe
- Edytowany
[quote='quentin' pid='1413695' dateline='1577954202']
Hank jak Ci idzie sprawdzanie od 15 lat co profesor powiedział?
Zmiana jest widoczna, ale akurat nie w kwestii że trzeba cokolwiek weryfikować w wypowiedziach prezesa.
[/quote]
Zawiódł mnie już wielokrotnie , tak , że nie podniecam się kolejnymi wypowiedziami . Czekam cierpliwie na rezultaty obietnic .
Jestem jak ten nie przymierzając niewierny Tomasz - nie zobaczę - nie uwierzę .
[quote='Sejno' pid='1413659' dateline='1577911175']
Tym razem Profesor mówi już konkretami: kupujemy trzech, będą kosztowali, są to ofensywni gracze. Do połowy stycznia chcemy ich pozyskać. Jest to już naprawdę solidna informacja. Ufam że jest blisko. Niech ktoś mnie uszczypnie
[/quote]
Tzn, Sejno próbujemy kupić .Do kupujemy to jeszcze trochę musi się wydarzyć;)
Bo generalnie niezważając na to co opowiadają kierując się dawnymi doświadczeniami
niektórzy forowicze to jasnym jest ,że tym razem celujemy w grojków po których moze w każdej chwili zgłosić się
jakaś druga bundesliga czy rosjanie czy kto tam jeszcze x razy bogatszy od marnej ekstraklapy.
To ,ze gra u nas TAKI Gol czy grał TAKI (przedFojutowy) Miro wynika z tego ,że "nie doczekali Ruskiego czy Niemca" ;)
Łatwo na pewno nie będzie i zamiast się wyzłosliwiać na każdym kroku (tj co drugim poście) lepiej trzymać
kciuki aby zarząd "dał radę"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!