Pamietam jak sciagalismy mlodego Dudzica, liczby w juniorach mial piorunujace. Nie chcialem wtedy dac wiary mlodszemu koledze, ktory gral przeciwko niemu w juniorach, ze to drewno ponad wszelkie drewna. No coz, zycie uczy.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
- Edytowany
Dudzic bazowal na szybkości i byl stworzony do gry z kontry. Mi osobiscie szkoda, ze mu nie wyszlo. Badz co badz gosc praktycznie cala kariere zwiazany z nami, u mnie szacunek ma.
Ale to co napisales Maku to prawda - sa goscie, ktorzy w juniorach sa "wybitni" a w seniorach przepadaja
PS. W zwiazku z prawdopodobnym odejsciem Gola, moze warto wypozyczyc (z opcja wykupu) [b]Michała Skórasia[/b] z Lecha (jesienia byl wypozyczony do Rakowa)
No chyba ze zakontraktowany jest juz Hołota ;)
[quote='gargamel9998' pid='1413626' dateline='1577869327']
Dudzic bazowal na szybkości i byl stworzony do gry z kontry. Mi osobiscie szkoda, ze mu nie wyszlo. Badz co badz gosc praktycznie cala kariere zwiazany z nami, u mnie szacunek ma.
Ale to co napisales Maku to prawda - sa goscie, ktorzy w juniorach sa "wybitni" a w seniorach przepadaja
PS. [b]W zwiazku z prawdopodobnym odejsciem Gola, moze warto wypozyczyc (z opcja wykupu) Michała Skórasia z Lecha (jesienia byl wypozyczony do Rakowa)
[/b]
[/quote]
Coś mnie ominęło przez noc sylwestrową ? Gol na wylocie ?
[quote='ALRS' pid='1413639' dateline='1577895960']
[quote='gargamel9998' pid='1413626' dateline='1577869327']
PS. [b]W zwiazku z prawdopodobnym odejsciem Gola, moze warto wypozyczyc (z opcja wykupu) Michała Skórasia z Lecha (jesienia byl wypozyczony do Rakowa)
[/b]
[/quote]
Coś mnie ominęło przez noc sylwestrową ? Gol na wylocie ?
[/quote]
Ominął Cię fakt, kto strzelił pierwszą bramkę na Treningu Noworocznym i jaki się z tym wiąże przesąd... ;)
Filipiak udzielił wywiadu. Chcemy zakupic 3 piłkarzy do połowy stycznia.
[quote='gaudeamus' pid='1413641' dateline='1577900170']
[/quote]
Raczej nikogo tym nie zaskoczył.
Każdy kto śledzi grę Cracovii wie że te pozycje
wymagają wzmocnień(ofensywa)
Więc wielkiego zaskoczenia nie ma.
Przypuszczam że po tych ruchach transferowych
teraz, w lecie dla równowagi trzeba będzie wzmacniać formację defensywną. Bo jeden Jablonsky sam nie da rady.
Mamy na stanowisku trenera człowieka, który
Może nie jest najlepszym mówcą :), ale na trenowaniu
się zna i szansy na zdobycie trofeum już nie wypuści
Z rąk. Już raz mu mistrzostwo uciekło sprzed nosa..
[quote='DawidSiemaszki' pid='1413642' dateline='1577900792']
[quote='gaudeamus' pid='1413641' dateline='1577900170']
[/quote]
Raczej nikogo tym nie zaskoczył.
Każdy kto śledzi grę Cracovii wie że te pozycje
wymagają wzmocnień(ofensywa)
Więc wielkiego zaskoczenia nie ma.
Przypuszczam że po tych ruchach transferowych
teraz, w lecie dla równowagi trzeba będzie wzmacniać formację defensywną. Bo jeden Jablonsky sam nie da rady.
Mamy na stanowisku trenera człowieka, który
Może nie jest najlepszym mówcą :), ale na trenowaniu
się zna i szansy na zdobycie trofeum już nie wypuści
Z rąk. Już raz mu mistrzostwo uciekło sprzed nosa..
[/quote]
Ma ktoś ten wywiad?
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1062793700724189&id=116860951984140
Skóraś wraca do Lecha i ma dostać szansę także wątpię by dało się go wypożyczyć. Oczywiście wszystko wyjaśni się na obozie ale na ten moment to nie będzie takiej możliwości.
Tym razem Profesor mówi już konkretami: kupujemy trzech, będą kosztowali, są to ofensywni gracze. Do połowy stycznia chcemy ich pozyskać. Jest to już naprawdę solidna informacja. Ufam że jest blisko. Niech ktoś mnie uszczypnie
A gdzie ta wypowiedź Profesora Filipiaka ?Poza tym po czynach poznamy czy konkret czy kolejne baje .
gaudeamus podaje linka.
O wow. Pierwszy raz Filipiak zapowiedział grube transfery, że wszystkim się buzie otworzyły?
Ja każde jego słowo wyrzucam do śmietnika. Jak przyjadą ci kozacy to wtedy uwierzę
"Słowo się rzekło - kobyłka u płotu " - teraz sprawdzamy panie profesorze .
Na słowa profesora można patrzeć z nadzieją lecz realistycznie patrząc po naszych ostatnich wydatkach na transfery (głównie darmowe) duża kwota może oznaczać cokolwiek... każda będzie większa niż darmo :)
nie zobaczę nie uwierzę były już różne wypowiedzi....jak pamiętamy potem okazywało się że nie było kogo kupić...... :D
Hank jak Ci idzie sprawdzanie od 15 lat co profesor powiedział?
Zmiana jest widoczna, ale akurat nie w kwestii że trzeba cokolwiek weryfikować w wypowiedziach prezesa.
- Edytowany
Nie byliśmy klubem pierwszego wyboru, menadżer zły, pociąg zły i szyny.... też były złe
- Edytowany
[quote='quentin' pid='1413695' dateline='1577954202']
Hank jak Ci idzie sprawdzanie od 15 lat co profesor powiedział?
Zmiana jest widoczna, ale akurat nie w kwestii że trzeba cokolwiek weryfikować w wypowiedziach prezesa.
[/quote]
Zawiódł mnie już wielokrotnie , tak , że nie podniecam się kolejnymi wypowiedziami . Czekam cierpliwie na rezultaty obietnic .
Jestem jak ten nie przymierzając niewierny Tomasz - nie zobaczę - nie uwierzę .
[quote='Sejno' pid='1413659' dateline='1577911175']
Tym razem Profesor mówi już konkretami: kupujemy trzech, będą kosztowali, są to ofensywni gracze. Do połowy stycznia chcemy ich pozyskać. Jest to już naprawdę solidna informacja. Ufam że jest blisko. Niech ktoś mnie uszczypnie
[/quote]
Tzn, Sejno próbujemy kupić .Do kupujemy to jeszcze trochę musi się wydarzyć;)
Bo generalnie niezważając na to co opowiadają kierując się dawnymi doświadczeniami
niektórzy forowicze to jasnym jest ,że tym razem celujemy w grojków po których moze w każdej chwili zgłosić się
jakaś druga bundesliga czy rosjanie czy kto tam jeszcze x razy bogatszy od marnej ekstraklapy.
To ,ze gra u nas TAKI Gol czy grał TAKI (przedFojutowy) Miro wynika z tego ,że "nie doczekali Ruskiego czy Niemca" ;)
Łatwo na pewno nie będzie i zamiast się wyzłosliwiać na każdym kroku (tj co drugim poście) lepiej trzymać
kciuki aby zarząd "dał radę"
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (8 użytkowników)
VelVet, Goście (7)