Byle nie do nas to kulawe beztalencie
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Chciałbym w końcu wiedzieć, czy Mihalik u nas zostaje, czy odchodzi? Będę wdzięczny za info. Pozdrawiam
[quote='zerox1906' pid='1397355' dateline='1567422849']
Kurzawa idzie na wypozyczenie do Polski. Pytanie gdzie.
[/quote]
Do Zabrza
Ciekawe czy ktoś do Nas trafi? Kapustka ? Myślę, że była by korzyść dla obu stron.
Jeśli ktoś odejdzie to myślę, że Michalik.
Wiem, że trudno napisać ale nasz Mi[b]h[/b]alik jest przez samo h ;)
Niezbadane są wyroki ortografii
To może dlatego nie łapie się do składu, ponieważ kierownik drużyny ma problem z pisownią jego nazwiska? ;)
Wg. Janekx89 Mihalik zakotwiczy w Gdańsku. Info z twittera.
no jak?
mamy 2 września.
chyba, że szykuje się kolejny świetny interes dla kogoś pod stołem. rozwiązanie umowy i uzdolniony piłkarz za darmo zmienia klub
Przecież Lechia nie płaci, parę klubów już się o tym przekonało!
[quote="squier strat" pid='1397392' dateline='1567440072']
no jak?
mamy 2 września.
chyba, że szykuje się kolejny świetny interes dla kogoś pod stołem. rozwiązanie umowy i uzdolniony piłkarz za darmo zmienia klub
[/quote]
Okienko trwa do dzisiaj do 23:59
to mnie pocieszyłeś,
ze dwóch przekotów, ofensywnych pomocników zapewne przechodzi aktualnie badania lekarskie :D
Może być tak że zwalniamy miejsce na jakiegoś kota bez umowy. Tacy mogą cały czas podpisywać.
[quote='K_tomas_S' pid='1397391' dateline='1567439339']
Wg. Janekx89 Mihalik zakotwiczy w Gdańsku. Info z twittera.
[/quote]
Niech idzie w ch.. i już tu nie wraca.
Taaaa, dla syjamskiego i bengalskiego, a moze nawet norweskiego i syberyjskiego. Tabisz bedzie je piescil siedzac gleboko w skorzanym fotelu.
A może... jakaś wymiana?
[quote='docent' pid='1397405' dateline='1567442685']
A może... jakaś wymiana?
[/quote]
Aż się boję myśleć za kogo mogła by być ta wymiana :)
- Edytowany
Haraslin :)
W ostatnim dniu okienka transferowego Cracovia negocjowała z Lechią Gdańsk warunki transferu Jaroslava Mihalika do tego klubu.
Wypożyczyła piłkarza, który ostatnie 1,5 sezonu spędził na wypożyczeniu do Ziliny, w Cracovii nie chciał grać. Wypożyczenie obowiązuje do końca sezonu z opcją transferu definitywnego. Mihalik trenował z I zespołem i występował w II drużynie, ale po konflikcie z Januszem Filipiakiem nie miał przyszłości w „Pasach”, które zgłosiły go nawet do rozgrywek ekstraklasy. W Cracovii zawodnik rozegrał 24 mecze w ekstraklasie, w których strzelił 1 gola.
Piłkarz nie został zabrany na letnie zgrupowanie do Słowenii. Przyjechał do Krakowa po nim wraz z Tomasem Vestenicky'm, który jednak zostaje w "Pasach". W Lechii Mihalik spotka swego rodaka Lukasa Haraslina.
To skoro pozbywam sie Mihalika, przydalby sie transfer porzadnego skrzydlowego, do tego jakis kreatywny pomocnik do srodka pola.
Mamy jeszcze 4,5 godziny na to
Teraz zauważyłem, że artykuł na stronie klubu, że Mihalik odchodzi znikną tak szybko ,jak się pojawił.
4.5 nerwowe godziny, pot na czole, dym papierosowy i czekanie az telefon sie odezwie. Juz widze taka scene jak z filmu gangsterskiego. Zawsze moze sie okazac,ze jest jakis grojek z drugiego poziomu rozgrywkowego w Hiszpanii z karta na reku.
Pomarzyć dobra rzecz
https://www.tekstowo.pl/piosenka,barbara_dunin_i_zbigniew_kurtycz,pomarzyc_dobra_rzecz.html
[quote='JakubCh' pid='1397414' dateline='1567445587']
Teraz zauważyłem, że artykuł na stronie klubu, że Mihalik odchodzi znikną tak szybko ,jak się pojawił.
[/quote]
No ciekawe, a w Gazecie Krakowskiej, i co więcej w prasie gdańskiej, jest :
Lechia Gdańsk pozyskała skrzydłowego z Cracovii. Jaroslav Mihalik wypożyczony
https://sport.trojmiasto.pl/Lechia-Gdansk-pozyskala-skrzydlowego-z-Cracovii-Jaroslav-Mihalik-wypozyczony-n137585.html
i dłuższy artykuł o tytule:[url=https://lechia.net/newsy/art/transfer-last-minute-jaroslav-mihalik-nowym-pilkarzem-lechii] Transfer last minute! Jaroslav Mihalik nowym piłkarzem Lechii pod tym linkiem:[/url]
https://lechia.net/newsy/art/transfer-last-minute-jaroslav-mihalik-nowym-pilkarzem-lechii
Znowu marzyciele szukają drugiego dna. Odchodzi Mihalik = robimy miejsce dla jakiegoś kota :D HAHAHAHA
Robimy zwykłą, zwyczajną czystkę i tyle. Kto za dużo zarabia to wylot. Nie mówić o tym jak ktoś raczył powiedzieć złe słowo na okupanta. Coraz lepsze te transfery. Może jeszcze kogoś w walce o czołowe lokaty wzmocnimy?
Na tym wypożyczeniu Mihalika to się przejedziemy nieźle zobaczycie..
Już się przejechaliśmy!
No to najbliższe transfery w styczniu zobaczymy na ile ta kadra nam wystarczy...
Tabisz zasłużył na premię u generała za "optymalizację kosztów". Chuj że dalej nie mamy rozgrywającego i brakuje jednego skrzydłowego, ważne że słupki się zgadzają.
- Edytowany
Pytanie tylko: dlaczego wzmacniamy naszą konkurencję wysyłając Mihalika do Lechii, a Dąbrowskiego do Pogoni... I co gorsza za stosunkowo małe pieniądze.
[b]Z drugiej strony niech któryś z naszych skrzydłowych (odpukać!) złapie kontuzje to kto go zastąpi? Cecaric mający poważne braki techniczne?[/b]
A jeśli Mihalik zagra niezły sezon (co nie jest wykluczone) to Lechia będzie miała niezłego gracza za śmiesznie małe pieniądze.
[b]Do licha! Jeśli mamy sprzedawać graczy to za godziwe kwoty - tak aby można było kogoś dobrego sprowadzić na ich miejsce, a nie rozdajmy prezentów naszej konkurencji! [/b]
Przy kartach i odpukać kontuzjach na prawdę nie wygląda to za ciekawie. Teraz jest dobrze ale gdyby się coś przydarzyło? Cecaricem będziemy grać ? Przecież Rubio będzie pauzował troche czasu i też nie wiadomo kiedy dojdzie do pełnej dyspozycji. Nie chciałem mIHALIKA za to co odpierdalał ale nowy gracz powinien się pojawić...
[quote='SaNtO' pid='1397419' dateline='1567447870']
Znowu marzyciele szukają drugiego dna. Odchodzi Mihalik = robimy miejsce dla jakiegoś kota :D HAHAHAHA
Robimy zwykłą, zwyczajną czystkę i tyle. Kto za dużo zarabia to wylot. Nie mówić o tym jak ktoś raczył powiedzieć złe słowo na okupanta. Coraz lepsze te transfery. Może jeszcze kogoś w walce o czołowe lokaty wzmocnimy?
[/quote]
O tym,czy Mihalik będzie dla Stokowca wzmocnieniem to dopiero się okaże.Jasne,że Słowak będzie w pierwszych meczach wypruwał z siebie żyły,żeby tylko pokazać się z jak najlepszej strony,czyt.nie zawieść Profesora :) .Okoliczności ma sprzyjające,bo Haraslin kopie się po czole,a Peszko cały sezon nie będzie latał na pełnej qrwie od 16 do 16.Ale..zobaczymy jak długo.Rudy nie ma litości dla tych,co za mocno odkręcą butlę z wodą sodową i pierwszy przejaw boiskowej człapaczki posadzi naszego bohatera na trybunach.NIe mówiąc o tym,że tam też raczej nie będzie ulubieńcem.Chyba,że strzeli Arce w derbach [tfu!] to wtedy może..
wbrew pozorom dobry start rundy przez Naszą drużynę może odbić sie nam czkawką . Profesor nie widzi potrzeby wzmocnień a to przy kontuzjach kluczowych zawodników i strasznie krótkiej ławce może okazać się zabójcze dla nas . Dodatkowo znając nasz klub jeśli jednak dobrze zagramy rundę jesienną to bedą transfery out , tzn np pojawi się zainteresowanie kluczowymi piłkarzami a nikt na ich miejsce nie zostanie ściągnięty . Już sezon za Zielińskiego pokazał że po dobrej rundzie jesiennej wystarczyło zrobić dwa dobre transfery i naprawdę poważnie można było myśleć o MP ale za to oddaliśmy Rakelsa a na jego miejsce nikt konkretny nie przyszedł i skończyło się 4 miejscem
Powtorze to raz jeszcze, jeb.al pies Javiego, Cabrere, Mihalika i innych pod warunkiem,ze na ich miejsce przychodza gracze o podobnych umiejetnosciach, oprocz tych ktorych sciagnelismy. Wtedy mozna uwazac,ze druzyna zostala wzmocniona. Jesli jednak przyjdzie nam kreowac gre Dimunem, Cecaricem, Strozikiem, to mamy ekipe na mocny srodek tabeli, a chyba nie to mial na mysli Don Felipe mowiac "na bogato".
Don Felipe i El Tabiszo juz dawno spią, mozemy wiec snić o transferach "do",tak jak oni snią o transferach "z".
"Na bogato" to był zapewne taki pierd:)
odchudzać, odchudzać. jeszcze dwie godziny, może uda się Helika gdzieś upchnąć.
w przeciwnym wypadku nie wystarczy na pożyczki dla comarchu
[quote="cichociemny" pid='1397254' dateline='1567374340']
Cholera, szkoda, że wygramy bo centus ze słupem nikogo już nie kupią:@ i będziemy musieli się męczyć oglądając ten szrot minimum do grudnia.
(szydera)
[/quote]
[quote="PasyZne94" pid='1397436' dateline='1567451070']
wbrew pozorom dobry start rundy przez Naszą drużynę może odbić sie nam czkawką . Profesor nie widzi potrzeby wzmocnień a to przy kontuzjach kluczowych zawodników i strasznie krótkiej ławce może okazać się zabójcze dla nas . Dodatkowo znając nasz klub jeśli jednak dobrze zagramy rundę jesienną to bedą transfery out , tzn np pojawi się zainteresowanie kluczowymi piłkarzami a nikt na ich miejsce nie zostanie ściągnięty . Już sezon za Zielińskiego pokazał że po dobrej rundzie jesiennej wystarczyło zrobić dwa dobre transfery i naprawdę poważnie można było myśleć o MP ale za to oddaliśmy Rakelsa a na jego miejsce nikt konkretny nie przyszedł i skończyło się 4 miejscem
[/quote]
No normalnie prorok! Skąd ja to wiedziałem?
[quote='farciarz2' pid='1397433' dateline='1567450474']
Pytanie tylko: dlaczego wzmacniamy naszą konkurencję wysyłając Mihalika do Lechii, a Dąbrowskiego do Pogoni... I co gorsza za stosunkowo małe pieniądze.
[b]Z drugiej strony niech któryś z naszych skrzydłowych (odpukać!) złapie kontuzje to kto go zastąpi? Cecaric mający poważne braki techniczne?[/b]
A jeśli Mihalik zagra niezły sezon (co nie jest wykluczone) to Lechia będzie miała niezłego gracza za śmiesznie małe pieniądze.
[b]Do licha! Jeśli mamy sprzedawać graczy to za godziwe kwoty - tak aby można było kogoś dobrego sprowadzić na ich miejsce, a nie rozdajmy prezentów naszej konkurencji! [/b]
[/quote]
To nowa taktyka Probierza - Wysyłamy V-ą kolumnę do przeciwnika aby na nie zagrażał w zdobyciu MP
Może chociaż jakieś przedłużenia. Dytatiev? Rapa? Gol????
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)