Zaczynam wierzyć że projekt Probierz moze sie udać
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Panowie jeśli mamy grac w pucharach w lidze w pucharze Polski to musimy mięć 2 równorzędne jedenastki + zmiennicy
Dopoki na 90minut nie przeczytam, nie uwierzę ;)
[quote="gargamel9998" pid='1384700' dateline='1560970356']
[/quote]Raczej czekalbym na oficjalny komunikat klubu, 90 minut nie jest jakimś mega wiarygodnym 100% źródłem. :)
[quote='frenZZy' pid='1384701' dateline='1560970816']
[quote='gargamel9998' pid='1384700' dateline='1560970356']
[/quote]
Raczej czekalbym na oficjalny komunikat klubu, 90 minut nie jest jakimś mega wiarygodnym 100% źródłem. :)
[/quote]
FrenZZy a poco wywalacie to do neta zanim jest podpisane?
Rudy z 90 minut to kibic 7 . J89 z tt również . Weźcie to na przyszłość czasem pod uwagę
Czasami odnoszę wrażenie, że info o naszych transferach wcześniej ukazują się na naszym forum, niż na 90minut.pl :)
Squier strat przestań pisać brednie .Alex to bardzo solidny stoper .Wiosna trochę słabsza ale dzięki temu że mieliśmy 3 równorzędnych Helik i Datkovic był w dobrej formie .Długo w sezonie to od Alexa zaczynaliśmy ustalanie pary stoperów .W całym sezonie każdy ze stoperów miał slabsze momenty a ty akurat dop...eś się do Alexa .
Po to przychodzi Jablonksy by jak się pojawi atrakcyjna oferta za Helika można było go sprzedać .Pytanie tylko kiedy -obstawiam że najpóźniej zimą .
- Edytowany
David Jablonsky oficjalnie w Cracovii info na FB stowarzyszenie a też jest na twiterze
[quote='jaro145' pid='1384699' dateline='1560969330']
Panowie jeśli mamy grac w pucharach w lidze w pucharze Polski to musimy mięć 2 równorzędne jedenastki + zmiennicy
[/quote]
To w sumie będzie na LE, EK i PP
- Edytowany
[quote='squier strat' pid='1384692' dateline='1560967309']
[quote='Dorwas' pid='1384689' dateline='1560966643']
Znaczy mamy kupca na Helika.
[/quote]
a nie przyszło Wam do głowy, że rzeczywiście chodzi o wzmocnienie składu? :D
za każdym razem jak przychodzi lepszy to sadza na ławie słabszego, w tym momencie Datkovica.
a może pozbywają się najsłabszego ogniwa, czyli Dytatiewa[size=small].[/size]
[size=small]ja bym go wywalił za to co pokazywał na wiosnę, a lepszy już nie będzie[/size]
[/quote]
Dlaczego nie będzie lepszy? To bardzo solidny stoper, co to za pomysł aby go wywalić, tym bardziej, że sprzedaż Helika, czy Datkovica to tylko kwestia czasu. I co, zostaniemy z dwoma, tym bardziej że nowy nie wiadomo czy odpali.
[quote='potter' pid='1384706' dateline='1560971715']
Squier strat przestań pisać brednie .Alex to bardzo solidny stoper .
[/quote]
ale co za brednie?
to moje zdane.
chimeryczny, elektryczny, źle wyprowadza piłkę, dla mnie słaby gracz.
tytle
Paweł Olkowski odchodzi z Boltonu
Paweł Olkowski odchodzi z angielskiego Bolton Wanderers FC. Jego wygasający 30 czerwca kontrakt nie zostanie przedłużony.
29-letni obrońca wystąpił w klubie w 37 spotkaniach ligowych, zdobywając dwie bramki.
Były już klub Polaka spadł w zeszłym sezonie z drugiej ligi angielskiej.
Bierzemy Go czy odpuszczamy?
[quote='piotrek67' pid='1384549' dateline='1560936057']
Miał być zawodnik jeszcze przed obozem i będzie ,dzisiaj !
Tak więc, jutro, na spokojnie ,w komplecie, można udać sie na obóz do Słowenii i ciężko pracować, przygotowując sie w optymalnych warunkach do sezonu.
Wierzę ,że tym razem, będzie to nasz sezon ! :)
[/quote]
[quote='jaro145' pid='1384739' dateline='1560978539']
Paweł Olkowski odchodzi z Boltonu
Paweł Olkowski odchodzi z angielskiego Bolton Wanderers FC. Jego wygasający 30 czerwca kontrakt nie zostanie przedłużony.
29-letni obrońca wystąpił w klubie w 37 spotkaniach ligowych, zdobywając dwie bramki.
Były już klub Polaka spadł w zeszłym sezonie z drugiej ligi angielskiej.
Bierzemy Go czy odpuszczamy?
[/quote]
Spadkowicz z drugiej ligi do trzeciej to nam w wygraniu PE nie pomoże chyba.
- Edytowany
Chyba można oficjalnie to w końcu napisać. Całokształt tego okienka spowodował że spadłem z tego jebannego krzesła, na którym wytrwale siedziałem od kilku lat.
Ja bym się jeszcze na to krzesło wygramolił, na Twoim miejscu.
Przecież to kompletnie nie sprawdzeni zawodnicy. ;)
Może jeszcze przjść ktoś, po kim nie będziesz miał z czego spadać, już leżąc. :)
Okienko się jeszcze nawet nie otwarło.
Ciekawi mnie czy ci wszyscy nowi są juz do naszej dyspozycji? Czy czekaja do 30 czerwca na koniec kontraktu z poprzednim klubem
- Edytowany
Z twittera MKS Cracovia :
https://twitter.com/MKSCracoviaSSA/status/1141595427000770561/photo/1
A swoją droga fajnie , że chyba po raz pierwszy udało się tak szybko przeprowadzić transfery i prawie w pełni utrzymać dotychczasowy stan posiadania .
Wszyscy są do dyspozycji trenera i wszyscy już trenowali z nami poza Jablonskym z którym wczoraj wieczorem podpisano kontrakt ,ale on też dzisiaj pojechał na obóz o 6 rano z całą drużyną.
[quote='piotrek67' pid='1384785' dateline='1561014003']
Wszyscy są do dyspozycji trenera i wszyscy już trenowali z nami poza Jablonskym z którym wczoraj wieczorem podpisano kontrakt ,ale on też dzisiaj pojechał na obóz o 6 rano z całą drużyną.
[/quote]
Super informacja , zarządowi w tym przypadku faktycznie należy się pochwała .Oby ta dobra zmiana zagościł au nas na zawsze .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (16 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (15)