Zaczynam wierzyć że projekt Probierz moze sie udać
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Panowie jeśli mamy grac w pucharach w lidze w pucharze Polski to musimy mięć 2 równorzędne jedenastki + zmiennicy
Dopoki na 90minut nie przeczytam, nie uwierzę ;)
[quote="gargamel9998" pid='1384700' dateline='1560970356']
[/quote]Raczej czekalbym na oficjalny komunikat klubu, 90 minut nie jest jakimś mega wiarygodnym 100% źródłem. :)
[quote='frenZZy' pid='1384701' dateline='1560970816']
[quote='gargamel9998' pid='1384700' dateline='1560970356']
[/quote]
Raczej czekalbym na oficjalny komunikat klubu, 90 minut nie jest jakimś mega wiarygodnym 100% źródłem. :)
[/quote]
FrenZZy a poco wywalacie to do neta zanim jest podpisane?
Rudy z 90 minut to kibic 7 . J89 z tt również . Weźcie to na przyszłość czasem pod uwagę
Czasami odnoszę wrażenie, że info o naszych transferach wcześniej ukazują się na naszym forum, niż na 90minut.pl :)
Squier strat przestań pisać brednie .Alex to bardzo solidny stoper .Wiosna trochę słabsza ale dzięki temu że mieliśmy 3 równorzędnych Helik i Datkovic był w dobrej formie .Długo w sezonie to od Alexa zaczynaliśmy ustalanie pary stoperów .W całym sezonie każdy ze stoperów miał slabsze momenty a ty akurat dop...eś się do Alexa .
Po to przychodzi Jablonksy by jak się pojawi atrakcyjna oferta za Helika można było go sprzedać .Pytanie tylko kiedy -obstawiam że najpóźniej zimą .
- Edytowany
David Jablonsky oficjalnie w Cracovii info na FB stowarzyszenie a też jest na twiterze
[quote='jaro145' pid='1384699' dateline='1560969330']
Panowie jeśli mamy grac w pucharach w lidze w pucharze Polski to musimy mięć 2 równorzędne jedenastki + zmiennicy
[/quote]
To w sumie będzie na LE, EK i PP
- Edytowany
[quote='squier strat' pid='1384692' dateline='1560967309']
[quote='Dorwas' pid='1384689' dateline='1560966643']
Znaczy mamy kupca na Helika.
[/quote]
a nie przyszło Wam do głowy, że rzeczywiście chodzi o wzmocnienie składu? :D
za każdym razem jak przychodzi lepszy to sadza na ławie słabszego, w tym momencie Datkovica.
a może pozbywają się najsłabszego ogniwa, czyli Dytatiewa[size=small].[/size]
[size=small]ja bym go wywalił za to co pokazywał na wiosnę, a lepszy już nie będzie[/size]
[/quote]
Dlaczego nie będzie lepszy? To bardzo solidny stoper, co to za pomysł aby go wywalić, tym bardziej, że sprzedaż Helika, czy Datkovica to tylko kwestia czasu. I co, zostaniemy z dwoma, tym bardziej że nowy nie wiadomo czy odpali.
[quote='potter' pid='1384706' dateline='1560971715']
Squier strat przestań pisać brednie .Alex to bardzo solidny stoper .
[/quote]
ale co za brednie?
to moje zdane.
chimeryczny, elektryczny, źle wyprowadza piłkę, dla mnie słaby gracz.
tytle
Paweł Olkowski odchodzi z Boltonu
Paweł Olkowski odchodzi z angielskiego Bolton Wanderers FC. Jego wygasający 30 czerwca kontrakt nie zostanie przedłużony.
29-letni obrońca wystąpił w klubie w 37 spotkaniach ligowych, zdobywając dwie bramki.
Były już klub Polaka spadł w zeszłym sezonie z drugiej ligi angielskiej.
Bierzemy Go czy odpuszczamy?
[quote='piotrek67' pid='1384549' dateline='1560936057']
Miał być zawodnik jeszcze przed obozem i będzie ,dzisiaj !
Tak więc, jutro, na spokojnie ,w komplecie, można udać sie na obóz do Słowenii i ciężko pracować, przygotowując sie w optymalnych warunkach do sezonu.
Wierzę ,że tym razem, będzie to nasz sezon ! :)
[/quote]
[quote='jaro145' pid='1384739' dateline='1560978539']
Paweł Olkowski odchodzi z Boltonu
Paweł Olkowski odchodzi z angielskiego Bolton Wanderers FC. Jego wygasający 30 czerwca kontrakt nie zostanie przedłużony.
29-letni obrońca wystąpił w klubie w 37 spotkaniach ligowych, zdobywając dwie bramki.
Były już klub Polaka spadł w zeszłym sezonie z drugiej ligi angielskiej.
Bierzemy Go czy odpuszczamy?
[/quote]
Spadkowicz z drugiej ligi do trzeciej to nam w wygraniu PE nie pomoże chyba.
- Edytowany
Chyba można oficjalnie to w końcu napisać. Całokształt tego okienka spowodował że spadłem z tego jebannego krzesła, na którym wytrwale siedziałem od kilku lat.
Ja bym się jeszcze na to krzesło wygramolił, na Twoim miejscu.
Przecież to kompletnie nie sprawdzeni zawodnicy. ;)
Może jeszcze przjść ktoś, po kim nie będziesz miał z czego spadać, już leżąc. :)
Okienko się jeszcze nawet nie otwarło.
Ciekawi mnie czy ci wszyscy nowi są juz do naszej dyspozycji? Czy czekaja do 30 czerwca na koniec kontraktu z poprzednim klubem
- Edytowany
Z twittera MKS Cracovia :
https://twitter.com/MKSCracoviaSSA/status/1141595427000770561/photo/1
A swoją droga fajnie , że chyba po raz pierwszy udało się tak szybko przeprowadzić transfery i prawie w pełni utrzymać dotychczasowy stan posiadania .
Wszyscy są do dyspozycji trenera i wszyscy już trenowali z nami poza Jablonskym z którym wczoraj wieczorem podpisano kontrakt ,ale on też dzisiaj pojechał na obóz o 6 rano z całą drużyną.
[quote='piotrek67' pid='1384785' dateline='1561014003']
Wszyscy są do dyspozycji trenera i wszyscy już trenowali z nami poza Jablonskym z którym wczoraj wieczorem podpisano kontrakt ,ale on też dzisiaj pojechał na obóz o 6 rano z całą drużyną.
[/quote]
Super informacja , zarządowi w tym przypadku faktycznie należy się pochwała .Oby ta dobra zmiana zagościł au nas na zawsze .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)