[quote='KruszynaKSC' pid='1381756' dateline='1559325639']
Po nastepnw Vestenicky wraca oddac sprzet i jest wolny jak ptak... kontrakt ma do konca czerwca takze z nim sie sprawa konczy ...
[/quote]
Cały czas mam z tym zagwozdkę, bo to się kupy nie trzyma, że był wypożyczony do końca kontraktu.
Może jest coś czego nie wiemy.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='octop' pid='1381766' dateline='1559329067']
Wie ktoś może o jakiego piłkarza co poszedł do cska chodziło MP?
[/quote]
Również jestem ciekaw, może kiedyś się dowiemy.
Zdecydowanie tak druga opcja. Filipiak to biedak a Probierz nie ma nawet wglądu do konta nie mówiąc i możliwości dysponowania pieniędzmi. No może jak mu tabisz da 2 dychy na wodę to wyślę kierownika do sklepu i pozwoli zachować resztę. Tyle z jego prezesury i menadzerstwa na wzór angielski
[quote='Muertes' pid='1381782' dateline='1559333155']
[quote='Kubus21' pid='1381769' dateline='1559330179']
[quote='octop' pid='1381766' dateline='1559329067']
Wie ktoś może o jakiego piłkarza co poszedł do cska chodziło MP?
[/quote]
Również jestem ciekaw, może kiedyś się dowiemy.
[/quote]
CSKA Moskwa zrobiło 2 transfery, oba środkowych obrońców, Rosjanina i Brazylijczyka:
- Igor Diveev przyszedł z Ufa za 1,5 mn euro,
- Rodrigo Becão przyszedł z EC Bahia za 1 mln euro.
Patrząc na kwoty obstawiałbym raczej, że to nie Rosjanie sprzątnęli nam gracza a Bułgarzy - CSKA Sofia. Jako, że dziennikarstwo jest na poziomie niższym niż piłka więc z artykułu się tego trudno dowiedzieć o jakie CSKA chodzi - dziennikarz musiałby zapytać a tego nie zrobił.
CSKA Sofia zrobiło 4 transfery:
- Tony Watt, środkowy napastnik, Szkot, bez odstępnego z St. Johnstone,
- Diego Fabbrini, Włoch,ofensywny pomocnik z Botosani, bez odstępnego,
- Denis Davydov, Rosjanin,napastnik, z Niżnego Nowgorodu, bez odstępnego,
- Gustavo Culma, Kolumbijczyk, lewoskrzydłowy,bez klubu, za darmo.
Każdy z tych czterech patrząc na pozycję oraz status kontraktowy mógłby być. Trzeba by było głębiej poszperać na temat okoliczności ich transferów.
[/quote]
Tony Watt to nie ten, co kiedyś strzelił gola Barcelonie w słynnym meczu, co Celtic ich u siebie pokonał 2-1 mając jakieś 20% posiadania piłki? :D
Tak, on strzelił wtedy na 2:1.
Posty nie na temat poleciały. Trzymajcie się wątku.
[quote='leszeczek' pid='1381767' dateline='1559329395']
[quote='KruszynaKSC' pid='1381756' dateline='1559325639']
Po nastepnw Vestenicky wraca oddac sprzet i jest wolny jak ptak... kontrakt ma do konca czerwca takze z nim sie sprawa konczy ...
[/quote]
Cały czas mam z tym zagwozdkę, bo to się kupy nie trzyma, że był wypożyczony do końca kontraktu.
Może jest coś czego nie wiemy.
[/quote]
Zawsze istniało niezerowe prawdopodobieństwo, że obecny wiceprezes mógłby stracić pracę, a funkcję trenera objąłby forumowicz gargamel9998
Tak mysle o tym Vestenickim... Wirtuozem futbolu nie jest, ale jakies bramki strzelil. Czemu goscia nie zostawic? w parze z wysokim silnym drugim napastnikiem mogliby sie uzupelniac... Chyba
Pytanie czy Vestenicky byłby dla nas wzmocnieniem, bo na skrzydło się nie nadaje, a w ataku już teraz mamy 2 (Piszczek, Lopes) i niby ma dojść 3, poza tym wydaj mi się, że Tomas nie pasuje jeżeli chodzi o styl gry i warunki fizyczne do koncepcji Probierza na szpicę i pytanie czy Vestennicky chce grać ogony w lidze, bo myślę, że to jest maks co może na ten moment mieć zagwarantowane? Poza tym on na prawdę dostał sporo szans w Cracovii.
Jak dla mnie może zostać i walczyć o skład, ale jak odejdzie, to jakoś specjalnie płakać po nim nie będę.
Jakby wykazal chec walki to na rok bym go zatrzymal. Chyba, ze ten o ktorym mowil MP bedzie o podobnej charakterystyce a w lepszej formie.
Probierz tu coś mówi o transferach:
https://www.youtube.com/watch?v=PNlZL8JH1n8
Dziwne jest, że tak stanowczo powiedział, że Cracovia nie będzie szukać skrzydłowych. A moim zdaniem właśnie na skrzydłach jest największa posucha. Mamy tam tylko Hankę i Wdowiaka (obaj są nadal dużymi znakami zapytania), więc dobrze by było poszukać dla nich jakiegoś silnego konkurenta.
Tym bardziej, że Mihalik chyba u nas nie zostanie. A jeśli się chce grać i w pucharach i w lidze to naprawdę trzeba mieć szeroką i wyrównaną kadrę.
Oprócz stopera i środkowego pomocnika o którym pisałem będzie jeszcze hiszpański napastnik .
Do tego cała masa małolatów do CLJ m.in.z Irlandii napastnik i bramkarz oraz nawet chłopak z Lecha.
Akurat młodzież garnie się do nas,już we wtorek zaczynają wstępne treningi pod katem nowego sezonu CLJ 18 -dobra robota trenera Wójsa i koordynatora Kasperczyka.
[quote='farciarz2' pid='1381810' dateline='1559347333']
Probierz tu coś mówi o transferach:
https://www.youtube.com/watch?v=PNlZL8JH1n8
Dziwne jest, że tak stanowczo powiedział, że Cracovia nie będzie szukać skrzydłowych. A moim zdaniem właśnie na skrzydłach jest największa posucha. Mamy tam tylko Hankę i Wdowiaka (obaj są nadal dużymi znakami zapytania), więc dobrze by było poszukać dla nich jakiegoś silnego konkurenta.
Tym bardziej, że Mihalik chyba u nas nie zostanie. A jeśli się chce grać i w pucharach i w lidze to naprawdę trzeba mieć szeroką i wyrównaną kadrę.
[/quote]
Masz jeszcze
[color=#202124][size=large][font=Roboto-Medium, HelveticaNeue-Medium, HelveticaNeue, sans-serif-medium, Arial, sans-serif]Bojan Čečarić Młody Pik Strózik[/font][/size][/color]
Oliva jednak zostaje ? [emoji16]
Wysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka
Farciarzu pamietaj ze od tego sezonu mlody musi grac... a skrzydło to bezpieczna pozycja dla mlodego.. i beda na niej parą w 18 Strozik i Pik...
W razie kontuzji musi byc jeden na ławce
- Edytowany
[quote='Marcepanowy' pid='1381817' dateline='1559367040']
Oliva jednak zostaje ? [emoji16]
Wysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka
[/quote]
Oliva out ,zapomniałem wspomnieć o bardzo dobrej robocie przy transferach m.in.młodzieży dyr.Mosóra którego miałem okazje wczoraj poznać i pogadać.
Facet trochę schowany , ale z drugiej strony po tej aferze nie ma co się dziwić . Gdy w Ruchu go odsunięto od trasferów to sezon późnije zaliczyli spadek
Forma Forum Kibiców Cracovii jest jak najbardziej na LE..., nie wypada teraz Cracovii obniżyć tę formę...:)
[quote='focus' pid='1381816' dateline='1559366976']
Masz jeszcze
[color=#202124][size=large][font=Roboto-Medium, HelveticaNeue-Medium, HelveticaNeue, sans-serif-medium, Arial, sans-serif]Bojan Čečarić Młody Pik Strózik[/font][/size][/color]
[/quote]
Z całym szacunkiem, ale bez jaj...
Chociaż Cecarić może nie byłby taki zły w ataku, ale skrzydłowym na pewno nie jest. Młody Pik? Na ligę może być jako młodzieżowiec, ale podobno mamy walczyć o fazę grupową w pucharach. Strózik? Podobnie jak Pik. Do tego Wdowiak nie jest wcale pewniakiem. Mamy więc jednego pewniaka na skrzydle (Hanca), a powinniśmy mieć ze 3.
Na ten moment mamy przeciętnego Hankę na skrzydle bym nawet powiedział ... Niestety ale od kilka lat tą pozycje mamy słabo obsadzoną , brakuje tam jakości .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)