Bileciki idą, bo zwykłego zjadacza chleba mecz repry to zawsze było przeżycie, pamiętam jak mój ojciec gdzieś w jakiś zakładowych wycieczkach czasami jeździł na repre, to było coś.
Natomiast w latach 90-tych mecze reprezentacji to był sport ekstremalny , jeździli tam tylko "kibole" w celu załatwiania porachunków, teraz tego nie ma stad znowu są atrakcją dla przeciętnego Janusza, bo kążdy chce zobaczyć Lewego na żywo, no i nie ma zadym.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
12 dni później
Udovicic kontrakt do końca sezonu w Sosnowcu. Warto się zastanowić.
Żarko Udovicić. Niby 32 lata kończy w sierpniu ale przy kończącym się w czerwcu kontrakcie to jest okazja. To co dzisiaj robił z gtsem. Widziałbym tego faceta u nas na skrzydle.
A Pawłowski? Janek Gol u nas daje rade.
- Edytowany
Pawłowski to jest mózg Sosnowca, dzisiaj najlepszy na boisku.
Z tego Sanogo też mogą być ludzie, ale trochę za bardzo samolubny, a i weźmy pod uwagę, że gts gra pytę w obronie.
Udoviczic byłby do dyspozycji 5 lat temu gdy braliśmy szrot. On już się nie wzniesie ponad to i ma sezon życia. Nigdy go nie powtórzy.
Bierzmy Szymka bo psy na niego ostrza pazury to raz że im utrzemy psi nochal a dwa że gość daje radę k robi różnicę. Szkoda że do nas nie trafił jak było blisko.
Samochody fajny. Ja od wielu lat czekam na dużego silnego murzyna w ataku. Od czasów Koemachy czy jak mu tam było. Brać go tak samo.
Ja zresztą po rundzie zasadniczej przedstawię już cele transferowe wraz z kwotami
- Edytowany
Jak jest możliwość to trzeba brać Pawłowskiego. Jeśli nie będzie łapał kontuzji, to jeszcze sezon, dwa, a może i więcej, może pograć na niezłym poziomie jak na naszą ligę. W meczu z nami wyglądał bardzo dobrze, wczoraj z Wisłą też, taki zawodnik w formie zawsze się przyda. Mam nadzieję, że Gol i Cabrera pokazali Filipiakowi, że tylko na młodych nie zbuduje silnego zespołu i starsi zawodnicy z doświadczeniem są potrzebni, bo wnoszą bardzo wiele, zarówno na boisku podnoszą poziom drużyny, ale też przy takich graczach młodsi mogą robić postępy, czegoś się nauczyć. Zresztą temat Pawłowskiego już przy Probierzu z tego co kojarzę był, może tym razem by się udało. W każdym razie, ja jestem za.
Jak patrze na Pawłowskiego to przecieram oczy ze zdumienia, że chłop tak gra. Przewidywałem mu jakiś czas temu, że już nic z niego nie będzie ale teraz zmieniam zdanie ! W końcu fizycznie wygląda nieźle...
Pytanie czy chciałby posiedzieć na ławce bo u nas pewnego placu by nie miał.
Wg mnie przy obecnej formie Wdowiaka, to plac by miał pewny...
Czy z Pawlowskim nie poszlo o zarobki I jego stan zdrowia?
Tak było i wybrał Termalice ,albo w zasadzie ona jego . Sanogo , Pawłowski , ten łysy bramkarz z Sosnowca można brać.
Ma 33 lata i od 2 lat tuła się po spadkowiczach, mamy go brać bo zagrał dobrze przeciwko gts?
Podobne mam odczucia. Z jednej strony górnolotne plany o walce o jak najwyższe cele, o solidnych wzmocnieniach kadry a zaraz potem wyliczanie kogo można wziąć ze spadkowicza... i to jeszcze w wieku, w którym utrzymanie dobrej formy na przestrzeni dłuższego czasu jest trudne u naszych piłkarzy. Też uważam, że powinni być doświadczeni piłkarze w drużynie od których młodzi mogą czerpać wzorce (i są w każdej formacji 30-latkowie: Pesković, Dytjatiev, Cabrera, Gol) ale nie upychanie jeszcze paru takich wiekowych bo nie o to w tym chodzi.
Poszukałbym mimo wszystko w Hiszpanii , nasi Hiszpanie spisują się świetnie a nie każdy ma chora teściową . Jest tam w kim wybierać .
Odnosnie Sanogo..jest on tylko wypozyczony do Sosnowca z cska, ktora go wykupila latem ubieglego roku.
Czy to nie on coś się rzucał w jakimś z wywiadów do Probierza?
A co z panem Cecaricem?? Kolejny Culina?
Culina byl lepszy technicznie;)
[quote='MakuKSC' pid='1372205' dateline='1554400602']
Culina byl lepszy technicznie;)
[/quote]
Cecarić to transfer-porażka, jak dotychczas ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)