Zapewne grzecznie odmówi...
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Kto z tego Lubina ?
Młody zdolny Mazek :D
Jak mamy brać Kuświka czy Mazka to lepiej chyba ściągnąć Bartka Dudzica poziim podobny a pensja na pewno niższa....
Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
[quote='Nesta' pid='1333239' dateline='1535058671']
Kto z tego Lubina ?
[/quote]
Ktoś mówił, że Pawłowski, ale ten zgrillował naszego trenera dość mocno niedawno, więc pewnie pooperacyjny powrót do żywych Mazka na finiszu.
No zaraz, ale przecież na konferencji mowa była o środkowym pomocniku i napastniku chyba? No to skoro Kuświk i Lubin to może Matrasa chcą? Gośc tam prawie nie gra.
Matras . Choć Mazek może tez dołączyć
[quote='morata' pid='1333253' dateline='1535091489']
[/quote]
Czyli trzech gości bez rytmu meczowego, praktycznie do odbudowy. Jak to odpali, to będę mile zaskoczony.
- Edytowany
[/quote]
Nie róbcie jaj. Matras to nieruchawy kloc, a Mazek ....
Dokąd to wszystko zmierza, skoro mamy się wzmacniać rezerwistami słabego Lubina?
[quote='squier strat' pid='1333256' dateline='1535093249']
[/quote]
Dokąd to wszystko zmierza, skoro mamy się wzmacniać rezerwistami słabego Lubina?
[/quote]
Dopiero co wzmocnilismy się rezerwistą słabej Pogoni, więc ja jestem przygotowany na wszystko.
[quote='girza' pid='1333257' dateline='1535093642']
[/quote]
[/quote]
Dopiero co wzmocnilismy się rezerwistą słabej Pogoni, więc ja jestem przygotowany na wszystko.
[/quote]
A całkiem niedawno opchnęliśmy rezerwistę słabego Lubina za 4 mln Euro :)
Jak dlugo jeszcze będziemy tak żebrać pod sklepem i wyciągać z kosza, wywalone przez innych resztki ? Udajemy nadzianych i mega zaradnych gości, a wieczorami, po zmroku chodzimy po sasiadach, pożyczyc szklankę cukru.
Panie Michale. .Oszczędź nam swoich eksperymentów na żywym ciele i zacznij kupować ze znaczkiem jakości, a nie najlepszej ceny.
Kupować, i to jest słowo klucz. Słyszałeś pewnie nie raz, że my płacić nie będziemy i to powtórzone przez samego trenera. Jedynie na co możemy liczyć, że coś się niespodziewanie trafi na koniec okienka.
- Edytowany
@eredinTyle, ze rezerwista Lubina miał 20 lat i był najlepszym napastnikiem młodego pokolenia w Polsce.
to tak jakby teraz sprzedać niezadowolonego Pestkę, wiedząc jednocześnie, ze ma papiery na granie.
Matrasa kup se za swoje
[/quote]
[/quote]
Do "Byle polska wieś zaciszna, byle polska wieś spokojna"
Odnośnie przewijającego się w plotkach transferowych Świderskiego - fragment wywiadu w Przeglądzie Sportowym:
[i][u]Piotr Wołosik[/u]: W Białymstoku, niektórzy zgłaszali pretensje za telefon wykonany do trenera Michała Probierza, dziś szkoleniowca Cracovii. Zapytał go pan o swoje, ewentualne wypożyczenie. W sumie nie zdziwiłem się, bo do kogo miałby pan uderzyć? To Probierz sprowadził pana do Jagiellonii, dał szansę gry w ekstraklasie, znacie się doskonale. Zdziwiłbym się, gdyby zadzwonił pan, na przykład do Tadeusza Pawłowskiego....[/i]
[i][u]Karol Świderski[/u]: Nie wiem, skąd to zamieszanie.[/i]
[i][u]PW[/u]: W Jagiellonii spędza pan czwarty rok. Uznał pan, że potrzebuje nowego impulsu?[/i]
[i][u]KŚ[/u]: Żeby nie było nieporozumień – w Białymstoku i Jagiellonii czuję się bardzo dobrze, szanuję i cenię trenera. Gdy mam kłopot, rozmawiam z nim, choć on, wcale nie ma takiego obowiązku, by pochylać się nad każdym zawodnikiem. [b]Ale może zmiana dałaby mojej przygodzie z piłką rozpędu[/b]?[/i]
[i][u]PW[/u]: Nie zanosi się, by do niej nie doszło.[/i]
[i][u]KŚ[/u]: No to nadal będę zasuwać. Mam duszę sportowca i chcę być coraz lepszy. Normalnie szykuję się do niedzielnego meczu z Miedzią Legnica. [b]A co do kwestii zmiany. Nie zależy to tylko ode mnie. Mam kontrakt i to klub decyduje, co i jak[/b].[/i]
I jeszcze na koniec w ramach ciekawostki:
[i][u]PW[/u]: Groziło panu, że znajdzie się pan po drugiej stronie?! (dot. więzienia)[/i]
[i][u]KŚ[/u]: Na szczęście nie![/i]
[i][u]PW[/u]: Już by ojciec, z zawodu policjant, dał panu popalić.[/i]
[i][u]KŚ[/u]: Tego mógłbym być pewien.[/i]
Już jednego takiego Matrasa mamy u siebie w drużynie, nazywa się Deja i każdy wie jak dobrze grał
Matras,hehehe, to przynajmniej nadal jest zabawnie. Przeciez ten typ sie do pilki noznej nie nadaje, rugby owszem,ale my chyba staramy sie trzymac ligi pilkarskiej.
Mogło być gorzej powiem Wam , wole jednak Polski szrot od tego zagranicznego . Teraz po kolei :
Kuswik na pewno mimo wszystko pomoże , zawodnik o parametrach jakie MP lubi na tej pozycji. Gorszy od Piszczka nie będzie , Oliva długo poczeka na granie po paskudnej kontuzji .
Matrasa temat był przez ostatnie okienka , wybrał pieniądze ze Skarbu Państwa i kontakt w Lubinie .
Solidny zawodnik , mogący grac na stoperze dodatkowo .
Mazkowi nie potoczyła się kariera jak powinna . Umiejętności ogromne , Dudzic to mimo wszydkto był bardzo surowy . Zawodnik na poziomie Wdowiaka , nie wiem czy nam jest potrzebny , ale do rywalizacji ?
Zawodnicy „do odbudowy „ . Michal jest Restauratorem , poza tym to zawse szansa na asekuracje w przypadku braku awansu do górnej 8 . Ze młodzi , ze kontuzje ze do odbudowy . Ze klub na lata . Znam ta płytę na pamięć
Mazek poza szybkością nie ma umiejętności. Matras to słaby grajek. Obaj nie piłkarze. Mamy lepszych lub podobnych. Kuświk umie grać, ale podejrzewam, że jest zepsuty. Jeśli to są nasze cele transferowe, to nie wiem czy się utrzymamy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!