Kapi siedzi w Krakowie od jakiegoś czasu ale jego powrót chyba nierealny[b] [/b]
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Kapi dzisiaj to by nawet do skladu Lecha sie nie zalapal.
Nie rozumiem dlaczego nie proboje zrobic kroku w tyl i odbudowac forme.
przeciez tylko granie systematyczne moze mu pomoc rozwinac kariere.
- Edytowany
Koziołku racja w tej sytuacji jest taka, że gdyby każdy piłkarz tłumaczył transfer chorobą teściowej, to równie dobrze mógłby podać dowolny powód i klub jest wtedy w dupie. Piłkarz to inwestycja, która ma na siebie zarobić i się zwrócić. W życiu przeciętnych Kowalskich teściowa choruje w Radomiu, a Kowalski pracuje w Krakowie i jej nie odwiedza. Kowalska jedzie do swojej mamy, albo też pracuje w Krakowie, bo by ją zwolnili, a trzeba zapłacić rachunki, kredyty i coś zjeść. Babci każdy dodatkowy grosz się przyda, więc skoro Hiszpan emigrował do Polski by zarobić więcej niż w Hiszpanii (bo inaczej by przecież nie przyjeżdżał), tym bardziej naturalne jest, że zostaje tutaj i daje z siebie wszystko, a z żoną kontaktuje się przez internet. Dziś mamy dobre połączenia i tanie kamerki HD, więc mogą rozmawiać, a poza tym on przecież i tak nie jest w stanie pomóc. Nie będzie przecież stał za lekarzem by śledzić każdą jego decyzję, ani raczej nie jest jedyną osobą, która może podwozić teściową do szpitala.
Jedynym kontrargumentem jakiego się doczekałem było pisanie o mnie steku bzdur w emocjach.
Miszczu, jak Miro tęskni za teściową to plujesz na MKS zaś jak Zorro teraz poszedł do teściowej to byś teściową chciał pogrzebać ;)
Nie twórz własnych faktów. Miro nie tęskni za teściową, tylko wkurwił się na klub, bo nie przedłużyli pobytu jego rodziny, a gdy Filipiak obiecał mu podwyżkę, to nie było jej w obiecanym terminie.
Sa jakies przecieki na temat tych 3 transferow?? Wiadomo kto jest po kontuzji?? kto jest wolnym zawodnikiem albo ktory moze rozwiazac kontrakt na juz??
Mam nadzieje ze beda tak samo przygotowane jak ten Rapy :P
gruby Ronaldo byl na IOMIE ostatnio - warto sie zainteresowac , Probierz moze by go odbudowal. Idealnie tez wpisuje sie w nasza polityke czyli zawodnicy po kontuzji do odbudowy.
[quote='Sebastian1906KSC' pid='1331278' dateline='1534146050']
Kapi siedzi w Krakowie od jakiegoś czasu ale jego powrót chyba nierealny[b] [/b]
[/quote]
Od jakiego czasu,na weekend był tylko w Krakowie w Anglii jest od 01,07 ?!
[quote='piotrek67' pid='1331337' dateline='1534169580']
[/quote]
[/quote]
Osobiście widziałem go tydzień temu w niedzielę w galerii krakowskiej, wczoraj wrzucił na insta filmik z sukiennic...
[quote='Sebastian1906KSC' pid='1331340' dateline='1534170489']
[quote='piotrek67' pid='1331337' dateline='1534169580']
[/quote]
[/quote]
Osobiście widziałem go tydzień temu w niedzielę w galerii krakowskiej, wczoraj wrzucił na insta filmik z sukiennic...
[/quote]
Póki co od początku przygotowań cały czas trenuje z Leicester a w Krakowie owszem pojawia w miarę wolnego czasu bo tutaj ma mieszkanie i znajomych.
Będzie kocur! Nawer Ligi Mistrzów liznął
Przez kratę?
[quote='Rock' pid='1331343' dateline='1534171546']
Przez kratę?
[/quote]
Nie, nie przez kratę.
Saidi jest bez klubu, w końcu też był ulubieńcem trybun xD
[quote='hajduk1' pid='1331342' dateline='1534171172']
[/quote]
Ja też liznąłem Ligi Mistrzów... i to finał. Jak ostatnio transmitowali to tak niefortunnie się potknąłem, że polizałem ekran telewizora :D
Sorry ale w jakiegoś przekocura to po tych wszystkich latach i obietnicach po prostu nie wierzę.
[quote='bodzio969' pid='1331357' dateline='1534176655']
[/quote]
Ja też liznąłem Ligi Mistrzów... i to finał. Jak ostatnio transmitowali to tak niefortunnie się potknąłem, że polizałem ekran telewizora :D
Sorry ale w jakiegoś przekocura to po tych wszystkich latach i obietnicach po prostu nie wierzę.
[/quote]Nie przekocur, ale kocur. Zachowajmy proporcje :)
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
[/quote]
Będzie kocur jak Tabisz przebierze Żytkę w strój kota
Żytko podpisał ostatnio kontrakt z KKS Kalisz więc transfer gotówkowy jedynie wchodzi w grę my bierzemy głównie darmowych graczy także trsnsfer mało prawdopodobny.... [emoji23]
Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Może nie kocur a lew, albo jeszcze lepiej nie lew tylko przelew.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)