Niestety, ale w dupie to jesteśmy my wszyscy. Zamiast się załamywać, to powinniśmy się zmobilizować i dopingować mocno naszych "piłkarzy". Jesteśmy na dobrej drodze do spadku i musimy temu zaprzestać. Oczywiście, głośno i dosadnie trzeba wyrażać swoje zdanie na temat zarządu w co 3 przyśpiewce i wywiesić na środku A i B odpowiedni transparent tak by cała Polska widziała.
Czy wygrywasz czy nie...
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
W tej d.u.p.i.e to my jestesmy urzadzeni i to calkiem ladnie, od dawna, zapraszamy do niej kumpli i moze nawet teaciowa. Swietnie sie tu mieszka, zwlaszcza prezesom i innym zarzadcom...
Kibicujemy klubowi gdzie chorych wystawia sie na boisko, zdrowych odsyla do domu do Hiszpanii. Siegamy po starych ktorzy byli wyrozniajacymi sie postaciami w klubach do ktorych ich wypozyczono.
To jest ta nowa autorska druzyna Michala. W zeszlym sezonie walka "o puchary" w tym przez chwile gralismy "o mistrzostwo". Zgrana, zdrowa druzyna... Smiech na sali, puste krzesla.
Przyznaje, tez dalem sie nabrac...
I
Jaki pan taki kram.
Jest czas do 31.08 i jutro chciałbym usłszeć od trenera że szukamy jeszcze zawodników ...
Morata a jak ja Ci powiem to Ci ulzy? Lżej na sercu b3dziesz miał? W sumie czy to Ci Probierz powie czy ktoś inny to taki sam farmazon...
[quote='jesus' pid='1330563' dateline='1533822213']
Skontaktowaliśmy się z Dariuszem Guzikiem, dyrektorem ds. marketingu i PR w Cracovii. - Tak, to prawda, Elady opuszcza klub. Zawodnik przyszedł do nas i poinformował, że ma problemy rodzinne i chce wrócić do Hiszpanii. My po zapoznaniu się ze sprawą przystaliśmy na to i wydaliśmy zgodę na przenosiny naszego skrzydłowego do Cartageny.
Próbowaliśmy zasięgnąć języka w Hiszpanii u jednego z tamtejszych dziennikarzy. - Znam Elady'ego i nie chce mi się wierzyć, że ma jakieś problemy rodzinne, zwłaszcza że przechodzi do największego rywala swojego byłego klubu, a nie wraca do Realu Murcia. Nie wykluczam, że po prostu nie spodobało mu się w Krakowie. A może trudno było mu zrozumieć polski i się poddał? Elady od zawsze był "bardzo hiszpański" - mówi w rozmowie z 2x45 Jose Pastor, dziennikarz Radio Marca Cartagena.
[url=http://www.2x45.info/aktualnosci/55889/kuriozum-w-cracovii-elady-zorrilla-dolaczyl-do-klubu-w-lipcu-i-juz-wraca-do-hiszpanii/][LINK][/url]
[/quote]
Już miałem pisać co to za gówniane źródło, które potwierdza informację u osoby, która już nie pracuje od paru tygodni w klubie...w artykule już poprawili ale w takim razie dzwonili gdzieś? Jak w takim razie wierzyć w to co napisali.
[quote='piotrek67' pid='1330616' dateline='1533830554']
[quote='jesus' pid='1330563' dateline='1533822213']
Skontaktowaliśmy się z Dariuszem Guzikiem, dyrektorem ds. marketingu i PR w Cracovii. - Tak, to prawda, Elady opuszcza klub. Zawodnik przyszedł do nas i poinformował, że ma problemy rodzinne i chce wrócić do Hiszpanii. My po zapoznaniu się ze sprawą przystaliśmy na to i wydaliśmy zgodę na przenosiny naszego skrzydłowego do Cartageny.
Próbowaliśmy zasięgnąć języka w Hiszpanii u jednego z tamtejszych dziennikarzy. - Znam Elady'ego i nie chce mi się wierzyć, że ma jakieś problemy rodzinne, zwłaszcza że przechodzi do największego rywala swojego byłego klubu, a nie wraca do Realu Murcia. Nie wykluczam, że po prostu nie spodobało mu się w Krakowie. A może trudno było mu zrozumieć polski i się poddał? Elady od zawsze był "bardzo hiszpański" - mówi w rozmowie z 2x45 Jose Pastor, dziennikarz Radio Marca Cartagena.
[url=http://www.2x45.info/aktualnosci/55889/kuriozum-w-cracovii-elady-zorrilla-dolaczyl-do-klubu-w-lipcu-i-juz-wraca-do-hiszpanii/][LINK][/url]
[/quote]
Mały problem -Darka Guzika od paru tygodni nie ma w Klubie ! :)
[/quote]
No właśnie i jak tu wierzyć tej stornie w to co piszą?
Najważniejszym naszym transferem w tym sezonie, był transfer pieniędzy za Piątka z konta klubowego w odmęty korporacyjnej księgowości.
Panowie nie oszukujmy sie. Ja obudzony w środku nocy mogę wam powiedzieć jakimi tekstami będą nas zasypywac rządzący klubem:
*pieniadze są ale nie ma na kogo ich wydawac
*zawodnicy których chcieliśmy już zmienili kluby (rzuca nam jakieś fajne nazwisko które niby próbowali ściągnąć był rok temu Haraslin i Janicki teraz niby Gol i Polański) po czym przyjdzie dwóch przecietniakow na chybil trafił.
*nie chcemy brać obcokrajowców bo to zawsze nie wiadoma
*mlodzi Polacy są za drodzy i krzyczą sobie duże kontrakty
*wymiencie kogo byście ściągnęli i na każdego zawodnika maja argument że albo stary albo drogi albo nie do wyjecia
*mamy grupę zdolnych juniorów z której też trzeba powoli wprowadzać tych chłopaków w dorosłe granie.
Profesorze Filipiak ściąga dla Pana totalnie za darmo tak dla przypomnienia tylko. I za pół roku znowu pompujemy balonik jakie to transfery nam zrobią mądre głowy
O ile ktoś w ogóle przyjdzie. Kur... nawet taka Miedź potrafi robić sensowne transfery nie mam już złudzeń ostatnie wydarzenia mnie obudziły tu Mourinho i Jurgen Klop z Arsenem Wengerem są w stanie polecieć z Ligi jak takie gnidy i dupki siedzą w klubie rzygać mi się tym już chce... Wctej śmieszniej lidze naprawdę nie trzeba dużo żeby zakręcić się w czubie tabeli tylko ktoś tego ewidentnie nie chce... http://www.2x45.info/aktualnosci/55903/dwa-bardzo-ciekawe-transfery-miedzi-legniczanie-sciagneli-bylego-zawodnika-fc-barcelona-i-gracza-z-przeszloscia-w-la-liga/
Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
- Edytowany
Wytłumaczenie z chorobą teściowej jest straszną beką ::D Jakby to była jego matka albo babcia to bym zrozumiał, ale teściowa? Może od teraz trzeba będzie badać nie tylko piłkarzy, ale też ich rodziny i znajomych, żeby potem nie było niespodzianek :D
Gdyby nie chodziło o Cracovię, życzyłbym spadku takiemu klubowi, a w zaistniałej sytuacji odpuszczam ten sezon. Zazdroszczę kibicom, którzy chodzili na okręgówkę, bo przynajmniej kibicowali Cracovii, a dzisiaj tego klubu już nie ma. Chciałoby się napisać, że chociaż są kibice, ale ich też już nie ma. Mecz z Pogonią obejrzę sobie na streamie przy schabowym i żytniówce. I tak pewnie przegramy kilkoma bramkami.
P.S.
Santo po co pójdziesz oglądać drużynę cweLki, skoro obecnie to też kaleczniaki bez ambicji? Nawet jak przewiozą comarchovię 4:0, to i tak nie zmieni to faktu, że to nie drużyna.
Ostatnio chyba na weszlo była ściągawka z Polakami za darmo do wzięcia (nie za darmo bo przeciez trzeba zapłacić agentowi prowizje i zawodnikowi za podpis dopowiedział ciepłym i serdecznym tonem wiceprezes Tabisz) i szczerze to nazwiska nie rzucają na kolana ale patrząc na nasza kadrę gdzie wśród ślepców królem jednooki to Ci zawodnicy byliby może nie wzmocnieniem ale napewno nie osłabieniem.
Biliński,Przybyłko,Kuświk,Grzelczak i Ł.Piątek.
W naszej aktualnej sytuacji to zastanowił bym się nad Bilińskim i Piątkiem .
Tutaj tez podobno jest z kogo wybierac
https://twitter.com/cwiakala/status/1026564953728331777?s=19
[quote='Szewcu' pid='1330728' dateline='1533892274']
Ostatnio chyba na weszlo była ściągawka z Polakami za darmo do wzięcia (nie za darmo bo przeciez trzeba zapłacić agentowi prowizje i zawodnikowi za podpis dopowiedział ciepłym i serdecznym tonem wiceprezes Tabisz) i szczerze to nazwiska nie rzucają na kolana ale patrząc na nasza kadrę gdzie wśród ślepców królem jednooki to Ci zawodnicy byliby może nie wzmocnieniem ale napewno nie osłabieniem.
[/quote]
No to dałeś czadu ! Same ręce opadają ! Szrot szrotu pogania ! Po wczorajszej uczcie na Ł3 nie mam złudzeń ,że tylko mlodzież może przynieść jakaś radoche ! Polska piłka jest na dnie dna i trzeba się z tym pogodzić ale ,żeby obieżyświatów powiatowych zatrudniać to dramat !
[quote='hank' pid='1330734' dateline='1533892959']
W naszej aktualnej sytuacji to zastanowił bym się nad Bilińskim i Piątkiem .
[/quote]
Biliński w Tychach ;-)
[quote='Miszczu2007' pid='1330702' dateline='1533878676']
Wytłumaczenie z chorobą teściowej jest straszną beką ::D Jakby to była jego matka albo babcia to bym zrozumiał, ale teściowa? Może od teraz trzeba będzie badać nie tylko piłkarzy, ale też ich rodziny i znajomych, żeby potem nie było niespodzianek :D
[/Quote]
jak bedziesz miał kiedyś babę i dzieci, a matka tej baby dostanie raka i na ten przykład bedą to jej ostatnie chwile na tym łez padole to myślę ze byłoby dobrze zebyś był bliżej tej baby i dzieci... tak po ludzku
Moze Korzyma? albo Niedzielan wznowi kariere?
gramy w najslabszej lidze europy i Pan Profesor czlowiek Arystokrata Wyszktalcony Madry , czlowiek Biznesu czlowiek Milioner wlasciciel wielkiej firmy/korporacji , zarzadzajacy klubem w tejze najgorszej lidze w europie jest - UWAGA! rok po rok na ostatnich miejsach lub ratujaca sie przed spadkiem ,
Tak! przed spadkiem z najgorszej ligi w europie!!!
Brawo arytokrato zlotoustny i madry czlowieku!
majac miliony na koncie majac wszystko nie potrafisz ani razu rok po rok sprawic ze ten klub z cala pewnoscia bedzie sie liczyl czy bedzie silnym sportowo klubem!
powinni Ci dac nagrode za to - odrazu proponuje Oscara i zrobic film. Jak ujowo zarzadzac klubem.
Filipiak to biedak
[quote='Zibiland' pid='1330740' dateline='1533894512']
[quote='Szewcu' pid='1330728' dateline='1533892274']
[/quote]
No to dałeś czadu ! Same ręce opadają ! Szrot szrotu pogania ! Po wczorajszej uczcie na Ł3 nie mam złudzeń ,że tylko mlodzież może przynieść jakaś radoche ! Polska piłka jest na dnie dna i trzeba się z tym pogodzić ale ,żeby obieżyświatów powiatowych zatrudniać to dramat !
[/quote]
A mamy lepszych?
Przy naszej kadrze szrotometr przebija skalę.
[size=small]Dla mnie każdy z nich o ile nie jest lepszy to chociaż na poziomie zawodnika z naszej pierwszej jedenastki, co sztuką nie jest zwłaszcza w ataku bo Piszczek to jest poziom kreta na Żuławach bo kur.wa biega jak więźniowie z kilkukilogramowa kulą u nogi, gość jak był mały to rodzice kupili mu żółwia i wiecie co ? Śpi.rdolil mu. Taki jest szybki ten nasz nowy napastnik którego nam zazdrości cała ekstraklasa.[/size]
Przybyłko kiedyś się elegancko zapowiadał ale zjadły go kontuzje. Był czas że regularnie wychodził w podstawowej 11 Kaiserslautern gdzie np.Mati Klich grzał ławę. Pierdol.cie tylko ten szrot tamten szrot a ku.wa prawda jest taka że szrot to ulubiony towar Janusza dlatego w szatni go mamy pod dostatkiem. Aaa No i truskawka na torcie. Młodzi faktycznie dostarczają nam samej radości i pociechy, Strózik mi ostatnim meczem sprawił mega frajdę był bezbarwny jak ściany u dentysty, poza Pikiem i Radziem Kanachem nie widzę młodego do grania na juz
[quote='hamer' pid='1330752' dateline='1533897547']
jak bedziesz miał kiedyś babę i dzieci, a matka tej baby dostanie raka i na ten przykład bedą to jej ostatnie chwile na tym łez padole to myślę ze byłoby dobrze zebyś był bliżej tej baby i dzieci... tak po ludzku
[/quote]
Niekoniecznie. Teściowa to nie rodzina, a pieniądze z ekstraklasowego kontraktu powinny być wystarczającym argumentem by nie wracać. Podobną wymówką do choroby teściowej byłaby choroba kogokolwiek - przyjaciela, sąsiada, psa, chomika.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (7 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (6)