Niestety, ale w dupie to jesteśmy my wszyscy. Zamiast się załamywać, to powinniśmy się zmobilizować i dopingować mocno naszych "piłkarzy". Jesteśmy na dobrej drodze do spadku i musimy temu zaprzestać. Oczywiście, głośno i dosadnie trzeba wyrażać swoje zdanie na temat zarządu w co 3 przyśpiewce i wywiesić na środku A i B odpowiedni transparent tak by cała Polska widziała.
Czy wygrywasz czy nie...
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
W tej d.u.p.i.e to my jestesmy urzadzeni i to calkiem ladnie, od dawna, zapraszamy do niej kumpli i moze nawet teaciowa. Swietnie sie tu mieszka, zwlaszcza prezesom i innym zarzadcom...
Kibicujemy klubowi gdzie chorych wystawia sie na boisko, zdrowych odsyla do domu do Hiszpanii. Siegamy po starych ktorzy byli wyrozniajacymi sie postaciami w klubach do ktorych ich wypozyczono.
To jest ta nowa autorska druzyna Michala. W zeszlym sezonie walka "o puchary" w tym przez chwile gralismy "o mistrzostwo". Zgrana, zdrowa druzyna... Smiech na sali, puste krzesla.
Przyznaje, tez dalem sie nabrac...
I
Jaki pan taki kram.
Jest czas do 31.08 i jutro chciałbym usłszeć od trenera że szukamy jeszcze zawodników ...
Morata a jak ja Ci powiem to Ci ulzy? Lżej na sercu b3dziesz miał? W sumie czy to Ci Probierz powie czy ktoś inny to taki sam farmazon...
[quote='jesus' pid='1330563' dateline='1533822213']
Skontaktowaliśmy się z Dariuszem Guzikiem, dyrektorem ds. marketingu i PR w Cracovii. - Tak, to prawda, Elady opuszcza klub. Zawodnik przyszedł do nas i poinformował, że ma problemy rodzinne i chce wrócić do Hiszpanii. My po zapoznaniu się ze sprawą przystaliśmy na to i wydaliśmy zgodę na przenosiny naszego skrzydłowego do Cartageny.
Próbowaliśmy zasięgnąć języka w Hiszpanii u jednego z tamtejszych dziennikarzy. - Znam Elady'ego i nie chce mi się wierzyć, że ma jakieś problemy rodzinne, zwłaszcza że przechodzi do największego rywala swojego byłego klubu, a nie wraca do Realu Murcia. Nie wykluczam, że po prostu nie spodobało mu się w Krakowie. A może trudno było mu zrozumieć polski i się poddał? Elady od zawsze był "bardzo hiszpański" - mówi w rozmowie z 2x45 Jose Pastor, dziennikarz Radio Marca Cartagena.
[url=http://www.2x45.info/aktualnosci/55889/kuriozum-w-cracovii-elady-zorrilla-dolaczyl-do-klubu-w-lipcu-i-juz-wraca-do-hiszpanii/][LINK][/url]
[/quote]
Już miałem pisać co to za gówniane źródło, które potwierdza informację u osoby, która już nie pracuje od paru tygodni w klubie...w artykule już poprawili ale w takim razie dzwonili gdzieś? Jak w takim razie wierzyć w to co napisali.
[quote='piotrek67' pid='1330616' dateline='1533830554']
[quote='jesus' pid='1330563' dateline='1533822213']
Skontaktowaliśmy się z Dariuszem Guzikiem, dyrektorem ds. marketingu i PR w Cracovii. - Tak, to prawda, Elady opuszcza klub. Zawodnik przyszedł do nas i poinformował, że ma problemy rodzinne i chce wrócić do Hiszpanii. My po zapoznaniu się ze sprawą przystaliśmy na to i wydaliśmy zgodę na przenosiny naszego skrzydłowego do Cartageny.
Próbowaliśmy zasięgnąć języka w Hiszpanii u jednego z tamtejszych dziennikarzy. - Znam Elady'ego i nie chce mi się wierzyć, że ma jakieś problemy rodzinne, zwłaszcza że przechodzi do największego rywala swojego byłego klubu, a nie wraca do Realu Murcia. Nie wykluczam, że po prostu nie spodobało mu się w Krakowie. A może trudno było mu zrozumieć polski i się poddał? Elady od zawsze był "bardzo hiszpański" - mówi w rozmowie z 2x45 Jose Pastor, dziennikarz Radio Marca Cartagena.
[url=http://www.2x45.info/aktualnosci/55889/kuriozum-w-cracovii-elady-zorrilla-dolaczyl-do-klubu-w-lipcu-i-juz-wraca-do-hiszpanii/][LINK][/url]
[/quote]
Mały problem -Darka Guzika od paru tygodni nie ma w Klubie ! :)
[/quote]
No właśnie i jak tu wierzyć tej stornie w to co piszą?
Najważniejszym naszym transferem w tym sezonie, był transfer pieniędzy za Piątka z konta klubowego w odmęty korporacyjnej księgowości.
Panowie nie oszukujmy sie. Ja obudzony w środku nocy mogę wam powiedzieć jakimi tekstami będą nas zasypywac rządzący klubem:
*pieniadze są ale nie ma na kogo ich wydawac
*zawodnicy których chcieliśmy już zmienili kluby (rzuca nam jakieś fajne nazwisko które niby próbowali ściągnąć był rok temu Haraslin i Janicki teraz niby Gol i Polański) po czym przyjdzie dwóch przecietniakow na chybil trafił.
*nie chcemy brać obcokrajowców bo to zawsze nie wiadoma
*mlodzi Polacy są za drodzy i krzyczą sobie duże kontrakty
*wymiencie kogo byście ściągnęli i na każdego zawodnika maja argument że albo stary albo drogi albo nie do wyjecia
*mamy grupę zdolnych juniorów z której też trzeba powoli wprowadzać tych chłopaków w dorosłe granie.
Profesorze Filipiak ściąga dla Pana totalnie za darmo tak dla przypomnienia tylko. I za pół roku znowu pompujemy balonik jakie to transfery nam zrobią mądre głowy
O ile ktoś w ogóle przyjdzie. Kur... nawet taka Miedź potrafi robić sensowne transfery nie mam już złudzeń ostatnie wydarzenia mnie obudziły tu Mourinho i Jurgen Klop z Arsenem Wengerem są w stanie polecieć z Ligi jak takie gnidy i dupki siedzą w klubie rzygać mi się tym już chce... Wctej śmieszniej lidze naprawdę nie trzeba dużo żeby zakręcić się w czubie tabeli tylko ktoś tego ewidentnie nie chce... http://www.2x45.info/aktualnosci/55903/dwa-bardzo-ciekawe-transfery-miedzi-legniczanie-sciagneli-bylego-zawodnika-fc-barcelona-i-gracza-z-przeszloscia-w-la-liga/
Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
- Edytowany
Wytłumaczenie z chorobą teściowej jest straszną beką ::D Jakby to była jego matka albo babcia to bym zrozumiał, ale teściowa? Może od teraz trzeba będzie badać nie tylko piłkarzy, ale też ich rodziny i znajomych, żeby potem nie było niespodzianek :D
Gdyby nie chodziło o Cracovię, życzyłbym spadku takiemu klubowi, a w zaistniałej sytuacji odpuszczam ten sezon. Zazdroszczę kibicom, którzy chodzili na okręgówkę, bo przynajmniej kibicowali Cracovii, a dzisiaj tego klubu już nie ma. Chciałoby się napisać, że chociaż są kibice, ale ich też już nie ma. Mecz z Pogonią obejrzę sobie na streamie przy schabowym i żytniówce. I tak pewnie przegramy kilkoma bramkami.
P.S.
Santo po co pójdziesz oglądać drużynę cweLki, skoro obecnie to też kaleczniaki bez ambicji? Nawet jak przewiozą comarchovię 4:0, to i tak nie zmieni to faktu, że to nie drużyna.
Ostatnio chyba na weszlo była ściągawka z Polakami za darmo do wzięcia (nie za darmo bo przeciez trzeba zapłacić agentowi prowizje i zawodnikowi za podpis dopowiedział ciepłym i serdecznym tonem wiceprezes Tabisz) i szczerze to nazwiska nie rzucają na kolana ale patrząc na nasza kadrę gdzie wśród ślepców królem jednooki to Ci zawodnicy byliby może nie wzmocnieniem ale napewno nie osłabieniem.
Biliński,Przybyłko,Kuświk,Grzelczak i Ł.Piątek.
W naszej aktualnej sytuacji to zastanowił bym się nad Bilińskim i Piątkiem .
Tutaj tez podobno jest z kogo wybierac
https://twitter.com/cwiakala/status/1026564953728331777?s=19
[quote='Szewcu' pid='1330728' dateline='1533892274']
Ostatnio chyba na weszlo była ściągawka z Polakami za darmo do wzięcia (nie za darmo bo przeciez trzeba zapłacić agentowi prowizje i zawodnikowi za podpis dopowiedział ciepłym i serdecznym tonem wiceprezes Tabisz) i szczerze to nazwiska nie rzucają na kolana ale patrząc na nasza kadrę gdzie wśród ślepców królem jednooki to Ci zawodnicy byliby może nie wzmocnieniem ale napewno nie osłabieniem.
[/quote]
No to dałeś czadu ! Same ręce opadają ! Szrot szrotu pogania ! Po wczorajszej uczcie na Ł3 nie mam złudzeń ,że tylko mlodzież może przynieść jakaś radoche ! Polska piłka jest na dnie dna i trzeba się z tym pogodzić ale ,żeby obieżyświatów powiatowych zatrudniać to dramat !
[quote='hank' pid='1330734' dateline='1533892959']
W naszej aktualnej sytuacji to zastanowił bym się nad Bilińskim i Piątkiem .
[/quote]
Biliński w Tychach ;-)
[quote='Miszczu2007' pid='1330702' dateline='1533878676']
Wytłumaczenie z chorobą teściowej jest straszną beką ::D Jakby to była jego matka albo babcia to bym zrozumiał, ale teściowa? Może od teraz trzeba będzie badać nie tylko piłkarzy, ale też ich rodziny i znajomych, żeby potem nie było niespodzianek :D
[/Quote]
jak bedziesz miał kiedyś babę i dzieci, a matka tej baby dostanie raka i na ten przykład bedą to jej ostatnie chwile na tym łez padole to myślę ze byłoby dobrze zebyś był bliżej tej baby i dzieci... tak po ludzku
Moze Korzyma? albo Niedzielan wznowi kariere?
gramy w najslabszej lidze europy i Pan Profesor czlowiek Arystokrata Wyszktalcony Madry , czlowiek Biznesu czlowiek Milioner wlasciciel wielkiej firmy/korporacji , zarzadzajacy klubem w tejze najgorszej lidze w europie jest - UWAGA! rok po rok na ostatnich miejsach lub ratujaca sie przed spadkiem ,
Tak! przed spadkiem z najgorszej ligi w europie!!!
Brawo arytokrato zlotoustny i madry czlowieku!
majac miliony na koncie majac wszystko nie potrafisz ani razu rok po rok sprawic ze ten klub z cala pewnoscia bedzie sie liczyl czy bedzie silnym sportowo klubem!
powinni Ci dac nagrode za to - odrazu proponuje Oscara i zrobic film. Jak ujowo zarzadzac klubem.
Filipiak to biedak
[quote='Zibiland' pid='1330740' dateline='1533894512']
[quote='Szewcu' pid='1330728' dateline='1533892274']
[/quote]
No to dałeś czadu ! Same ręce opadają ! Szrot szrotu pogania ! Po wczorajszej uczcie na Ł3 nie mam złudzeń ,że tylko mlodzież może przynieść jakaś radoche ! Polska piłka jest na dnie dna i trzeba się z tym pogodzić ale ,żeby obieżyświatów powiatowych zatrudniać to dramat !
[/quote]
A mamy lepszych?
Przy naszej kadrze szrotometr przebija skalę.
[size=small]Dla mnie każdy z nich o ile nie jest lepszy to chociaż na poziomie zawodnika z naszej pierwszej jedenastki, co sztuką nie jest zwłaszcza w ataku bo Piszczek to jest poziom kreta na Żuławach bo kur.wa biega jak więźniowie z kilkukilogramowa kulą u nogi, gość jak był mały to rodzice kupili mu żółwia i wiecie co ? Śpi.rdolil mu. Taki jest szybki ten nasz nowy napastnik którego nam zazdrości cała ekstraklasa.[/size]
Przybyłko kiedyś się elegancko zapowiadał ale zjadły go kontuzje. Był czas że regularnie wychodził w podstawowej 11 Kaiserslautern gdzie np.Mati Klich grzał ławę. Pierdol.cie tylko ten szrot tamten szrot a ku.wa prawda jest taka że szrot to ulubiony towar Janusza dlatego w szatni go mamy pod dostatkiem. Aaa No i truskawka na torcie. Młodzi faktycznie dostarczają nam samej radości i pociechy, Strózik mi ostatnim meczem sprawił mega frajdę był bezbarwny jak ściany u dentysty, poza Pikiem i Radziem Kanachem nie widzę młodego do grania na juz
[quote='hamer' pid='1330752' dateline='1533897547']
jak bedziesz miał kiedyś babę i dzieci, a matka tej baby dostanie raka i na ten przykład bedą to jej ostatnie chwile na tym łez padole to myślę ze byłoby dobrze zebyś był bliżej tej baby i dzieci... tak po ludzku
[/quote]
Niekoniecznie. Teściowa to nie rodzina, a pieniądze z ekstraklasowego kontraktu powinny być wystarczającym argumentem by nie wracać. Podobną wymówką do choroby teściowej byłaby choroba kogokolwiek - przyjaciela, sąsiada, psa, chomika.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)