A już myślałem że Tabisz odkupi Piątka za pół ceny
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='Osmendka' pid='1321005' dateline='1529328316']
27 letni Marcin Budziński (ostatnio Melbourne City FC) jest bardzo bliski powrotu do Cracovii.
twitter konrad kaczmarczyk
[/quote]
Nie do końca rozumiem te decyzję Probierza
:large[img]https://pbs.twimg.com/media/Df-iTGeXkAUs721.jpg:large[/img]
- Edytowany
Jak chodzi o Budzika, to nie spadłem nawet z pudełka zapałek...
Jeśli Budzik przetrwa treningi u Probierza, to by oznaczało, że idzie nowe.
Słaby transfer.. Budzik człapiący po boisku. Wyjdzie mu strzał raz na 10 meczy. Nie chce go tu.. Bardziej bym pomyślał o napastniku bo Brazyliero nie sądzę że tu Zostanie.. Pisałem już o Marco Paixao. Gość jest wolnym zawodnikiem który gwarantował by gole..
Budziński jeszcze ujdzie ale chyba nie doatanie takiej kasy jak w Australii...
Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
[quote='Dcz1' pid='1321011' dateline='1529328900']
[/quote]
Szybko czytają to nasze forum:)
[quote='niegramotnyj' pid='1321016' dateline='1529329440']
[quote='Dcz1' pid='1321011' dateline='1529328900']
[/quote]
Szybko czytają to nasze forum:)
[/quote]Chyba że wiedzą coś o czym my nie wiemy ;)
Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Powrót kogokolwiek z tej trójki to mega wzmocnienie. Najchętniej bym brał Klicha on już jest całkiem kompletny pewnie. Bidzik by chodził i Probierza aż miło. Jeśli teraz by się zdecydował do niego przyjść to napewno po rozmowie z trenerem czy będzie mu się chciało zapoerdalac jak nigdy jeszcze w swoim życiu nie zapierdalal. Kapustka największą niewiadoma bo największy telnt bez dwóch zdań ale nie gra już w piłkę od lat hehe tak można napisac.
Najlepiej by było jednak faktycznie Strausa ściągnąć z tej Japonii i to by był faktycznie Hit. Hicior
Jestem sceptycznie nastawiony do powrotu Marcina, obym się mylił. Może przy trenerze Probierzu zacznie biegać?
Dziwią mnie trochę teksty na temat tego czy Budzik wytrzyma treningi u Probierza, tak jakby u innych trenerów nie trzeba było trenować (biegać). Większość tutaj pisała jak to Kądzior wystraszył się treningów u Probierza. Tylko, ze ten Kądzior trenując u innego trenera trafił do kadry i był jednym z objawień sezonu a ci, którzy nie bali się treningów u Probierza i zostali przez niego ściągnięci jakoś nie błyszczeli (Drewniak, Deja, Datković, Culina). Mało tego dwóch z nich odchodzi a do dwóch pozostałych są poważne obiekcje czy coś wniosą do drużyny. Ale zobaczymy co z tego będzie.
Marcin Budziński rozwiązuje kontrakt z Melbourne City FCundefined, jako wolny zawodnik podpisze kontrakt z Cracovią Kraków. Środkowy pomocnik po niespełna roku ponownie stanie się zawodnikiem "Pasów".
janekx89
Dla mnie to mega słaby ruch. Mało, który piłkarz mnie tak drażnił swoją grą ( człapaniem), no ale chciałbym się mylić.
No to nie ma już co dywagować, trzeba bacznie obserwować Budzika na treningach.
Stanowcze nie dla Budzika. Wszyscy pamiętamy jego czlapanie i gwiazdorskie zachowania. Może rozwalic szatnie.. ciekawe czy Probierz zdaje sobie z tego sprawe czy to kon trojański Kubusia
Wedlug janekx89 Budzik rozwiązuje kontrakt w Australii i podpisuje z Cracovią.
jak to mają być te wzmocnienia to jedyne trofeum jakie zdobędziemy w przyszłym roku to będzie wygrana w turnieju w FIFE19
Skojarzyłem sobie kilka meczy w wykonaniu Budzika i jego "świetne" wyprowadzanie piłki które nie raz kończyło się stratą i szybką kontra w wykonaniu przeciwników i co za tym idzie golem.. Przeciętny zawodnik.. On się nadaje ale do Teatru.
Budzik zawsze był trochę przy kości, ale przed wyjazdem do Australii pozbył się tłuszczyku, więc jak chce to potrafi. Miejmy nadzieję, że nieudany podbój zagranicy podziałał na niego drażniąco i będzie chciał coś udowodnić, na pewno przyda się jego strzał z dystansu. Osobiście to podchodzę do tego transferu sceptycznie, ale gdyby udało się jakimś cudem wyeliminować człapanie, to budzik jest piłkarzem kompletnym.
Budzik będzie wzmocnieniem i w parze z Covilo zdominują środek boiska w każdym meczu a Hernandez przebije osiągnięcie Piątka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)