[quote='leszeczek' pid='1318760' dateline='1527841669']
Ja odnosze wrażenie, że są tu na forum osoby, które zachowują się jak dziecko, które nie wie, że żeby trafiła do nich piękna zabawka, to rodzice muszą się napracować. Niektórym wydaje się, że po te piękne zabawki wystarczy pójść w jakieś tajemnicze, choć niezbyt odległe miejsce i je wziąć. Nawet widziały kilka takich miejsc, tylko podli rodzice odciągnęli je od nich za rączkę.
[/quote]
No i to Dziecko po 15 latach ubogiego dzieciństwa dostało wreszcie na Dzień Dziecka zabawkę w postaci Gostomskiego choć wcale nie jestem przekonany że to taka "piękna zabawka" ::).
Następną zabawkę dostanie za 15 lat na Mikołaja i być może będą to już klocki Lego a tymczasem musi pobawić się podróbami :)
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
My jesteśmy pońiekat jak dzieci.
Wyobraź sobie leszeczku, ze Twoje pociechy każda wolna chwile spędzają w ogrodzie skacząc na trampolinie. Tego typu rozrywkę im zapewniałeś.
Ale po latach maja dość i mówią, ze chętnie ruszyłyby się z tego grajdola. Zwiedziły Polskę, Świat, marzą nawet o Disneylandzie.
Ty na to mówisz, ze kasę masz i w ogóle jako rodzina jesteście siła osiedla lub nawet całej mieściny.
Ale im nie dasz, bo maja trampolinę, o której dzieci w Afryce mogą jedynie pomarzyć.
- Edytowany
[quote='piotrek67' pid='1318802' dateline='1527866491']
[quote='leszeczek' pid='1318760' dateline='1527841669']
Ja odnosze wrażenie, że są tu na forum osoby, które zachowują się jak dziecko, które nie wie, że żeby trafiła do nich piękna zabawka, to rodzice muszą się napracować. Niektórym wydaje się, że po te piękne zabawki wystarczy pójść w jakieś tajemnicze, choć niezbyt odległe miejsce i je wziąć. Nawet widziały kilka takich miejsc, tylko podli rodzice odciągnęli je od nich za rączkę.
[/quote]
No i to Dziecko po 15 latach ubogiego dzieciństwa dostało wreszcie na Dzień Dziecka zabawkę w postaci Gostomskiego choć wcale nie jestem przekonany że to taka "piękna zabawka" ::).
Następną zabawkę dostanie za 15 lat na Mikołaja i być może będą to już klocki Lego a tymczasem musi pobawić się podróbami :)
[/quote]
Właśnie o tym pisałem. A mógł być Casillas, Neuer lub przynajmniej Szczęsny albo po linii ""szrotu ze spadkowicza" - Fabiański.
Kilka ostatnich stron nie ma nic z wspólnego z informacjami o transferach tylko bełkot jak to jest źle a to nie "temat" do takich narzekań.
Ten temat to też komentarze w sprawie transferów.
[quote='dudi74' pid='1318752' dateline='1527830389']
Jeżeli liczycie na MP i na to że Filipiak sypnie kasą, żeby Wasze marzenie się spełniło,
możecie od razu o tym zapomnieć. Odpowiedzialność społeczna, tak daleko nie sięga.
Jeżeli za MP przyznawano by wymierne korzyści(gruba kasa, udział w grupie LM lub LE),
do tego można by opchnąć kilku zawodników, za dobrą kasę to OK.
Filipiak myśli jak biznesmen, nie jak kibic. Mimo że po tylu latach jakiś sentyment już u niego jest.
Model Jagielonii odpowiada mu zapewne najbardziej. Niskie nakłady na transfery, sprzedaż grajków
za dobrą cenę, i ocieranie się o MP i puchary.
Czyli samobilansujący się klub.
[/quote]
Czekaj - jak się nazywał ten prezes który sypnął kasę w Polonii a potem skasował biznes?
[quote='calder' pid='1318928' dateline='1528013849']
[quote='dudi74' pid='1318752' dateline='1527830389']
Jeżeli liczycie na MP i na to że Filipiak sypnie kasą, żeby Wasze marzenie się spełniło,
możecie od razu o tym zapomnieć. Odpowiedzialność społeczna, tak daleko nie sięga.
Jeżeli za MP przyznawano by wymierne korzyści(gruba kasa, udział w grupie LM lub LE),
do tego można by opchnąć kilku zawodników, za dobrą kasę to OK.
Filipiak myśli jak biznesmen, nie jak kibic. Mimo że po tylu latach jakiś sentyment już u niego jest.
Model Jagielonii odpowiada mu zapewne najbardziej. Niskie nakłady na transfery, sprzedaż grajków
za dobrą cenę, i ocieranie się o MP i puchary.
Czyli samobilansujący się klub.
[/quote]
Czekaj - jak się nazywał ten prezes który sypnął kasę w Polonii a potem skasował biznes?
[/quote]
Wojciechowski
Był jeszcze Król, który chciał fuzji Polonii z GKS-em Katowice
w rankingu weszło było tak: Hernandez na 4 miejscu, a na 10...
"Na ostatnim miejscu stawiamy na Mateusza Szwocha, który pewnie egzekwował rzuty karne w Arce Gdynia i generalnie pod względem piłkarskim wyróżniał się w zespole Leszka Ojrzyńskiego. Może nie rzucał nas na kolana, ale transfer do Wisły Płock mówi sam przez siebie"
Wklejam tylko dlatego, że niektórym marzył się jego transfer do nas. Tymczasem, w tym rankingu Javi jest o 6 miejsc wyżej, no cóż... gra u nas. Proponuję więc:
1. zaufać Probierzowi, że wie, kogo bierze (banał, powtarzany 100 raz, ale co tam)
2. jak już robicie przymiarki, to nie poniżej pewnego poziomu. Nie chce mi się robić zestawień, ale grajków słabszych od Szwocha proponowano tu najmniej 10-u.
A to weszło to jakaś wyrocznia, czy co?
To tez redagują ludzie, którzy maja swoje sympatie. Szwoch miał zbawić LzS, skoro tak się nie stało, nie może mieć wysokich notowań w warszawskim portaliku.
Uważam, ze nie jest gorszy od Hernandeza
[quote='niegramotnyj' pid='1318962' dateline='1528028973']
w rankingu weszło było tak: Hernandez na 4 miejscu, a na 10...
"Na ostatnim miejscu stawiamy na Mateusza Szwocha, który pewnie egzekwował rzuty karne w Arce Gdynia i generalnie pod względem piłkarskim wyróżniał się w zespole Leszka Ojrzyńskiego. Może nie rzucał nas na kolana, ale transfer do Wisły Płock mówi sam przez siebie"
Wklejam tylko dlatego, że niektórym marzył się jego transfer do nas. .
[/quote]
[color=#ffffff][size=x-small][font=verdana, Arial, sans-serif]- C[/font][/size][/color][color=#000000][size=medium][font=Lato, Arial, sans-serif]- Cieszę się, że udało nam się pozyskać Mateusza Szwocha. Jest to obecnie jeden z najbardziej pożądanych zawodników na polskim rynku transferowym. Mateusz na pewno będzie dużym wzmocnieniem zespołu i podniesie jakość w drużynie. Tym samym zrealizowaliśmy jeden z ważniejszych celów transferowych - mówi dyrektor sportowy Wisły Płock, Łukasz Masłowski.[/font][/size][/color][color=#000000][size=medium][font=Lato, Arial, sans-serif] [/font][/size][/color]
[url=http://www.gol24.pl/ekstraklasa/a/oficjalnie-mateusz-szwoch-nowym-zawodnikiem-wisly-plock-arka-gdynia-traci-waznego-pomocnika,13183482/][color=#008cba][size=medium][font=Lato, Arial, sans-serif]Czytaj więcej: http://www.gol24.pl/ekstraklasa/a/oficjalnie-mateusz-szwoch-nowym-zawodnikiem-wisly-plock-arka-gdynia-traci-waznego-pomocnika,13183482/[/font][/size][/color][/url][color=#ffffff][size=x-small][font=verdana, Arial, sans-serif]ieszę się, że udało nam się pozyskać Mateusza Szwoch[/font][/size][/color][color=#ffffff][size=x-small][font=verdana, Arial, sans-serif]a. Jest to obecnie jeden z najbardziej pożądanych zawodników na polskim rynku transferowym. Mateusz na pewno będzie dużym wzmocnieniem zespołu i podniesie jakość w drużynie. Tym samym zrealizowaliśmy jeden z ważniejszych celów transferowych - mówi dyrektor sportowy Wisły Płock, Łukasz Masłowski. [/font][/size][/color]
[color=#ffffff][size=x-small][font=verdana, Arial, sans-serif]- Cieszę się, że udało nam się pozyskać Mateusza [/font][/size][/color][color=#ffffff][size=x-small][font=verdana, Arial, sans-serif]a. Jest to obecnie jeden z najbardziej pożądanych zawodników na polskim rynku transferowym. Mateusz na pewno będzie dużym wzmocnieniem zespołu i podniesie jakość w drużynie. Tym samym zrealizowaliśmy jeden z ważniejszych celów transferowych - mówi dyrektor sportowy Wisły Płock, Łukasz Masłowski. [/font][/size][/color]
Kupili go, więc robią z tego wielkie wydarzenie, to normalne w sensie marketingowym, dla kibiców, akcjonariuszy itd. Natomiast to, co napisali w weszło po prostu potwierdza moje odczucia - nie zauważyłem u Szwocha nic, co by mi zaimponowało, a już na pewno nie w przegranych meczach z nami czy z Lechią.
Szwoch był kiedyś dobrym zawodnikiem a teraz wydaje mi się że zrobił dwa kroki w tył :cool:
- Edytowany
[quote='focus' pid='1319005' dateline='1528094671']
Szwoch był kiedyś dobrym zawodnikiem a teraz wydaje mi się że zrobił dwa kroki w tył :cool:
[/quote]
a kto zrobił 2 do przodu? :cool:
na oficjalnej potwierdzili, że kimś takim jest A. Danek
[quote='kapalin' pid='1319011' dateline='1528105212']
[/quote]
[/quote]
Na pewna Dimun i Diego.
Jeśli zaś chodzi o transfery, wiadomo jak temat Koleva?
Wszystko zależy od tego czy Madsen zostanie i znajdzie się kupiec na Piątka , poza tym Kolev wzbudza bardzo duże zainteresowanie , w zasadzie chce go pół ligi . Wiecie , dobrze gra "tyłem do bramki " , a oprócz strzelania goli to ta cecha jest pożądana najbardziej w Ekstraklasie jeśli chodzi o pozycję "9" .
Mnie bardziej ciekawi ten Danek ,na końcówki i jako Joker to bardzo fajna opcja . Liczę na przynajmniej 2 mocne transfery . Bramka zabezpieczona , reszta pozycji do natychmiastowego wzmocnienia .
[quote='kapalin' pid='1319011' dateline='1528105212']
[/quote]
[/quote]
Nie zapominałbym o Heliku, który dla mnie jest jednym z najlepszych stoperów w EK .
https://twitter.com/MKSCracoviaSSA/status/1003624491149414400
Wygląda na to, że dziś jeszcze jeden transfer z Sandecji
Adrian Danek
Dobry ruch.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (7 użytkowników)
Goście (7)