Santo
Michał Probierz niewątpliwie przyczynił się w znacznym stopniu do poprawy sytuacji i jakości sportowej w Jagiellonii.Niemniej większość ruchów transferowych to pomysły Cezarego Kuleszy, który w efektywny sposób korzysta ze swojej wiedzy pilkarskiej(całkiem nieźle kopał w piłkę),kontaktów nawiązanych w tym czasie.Ale przede wszystkim facet czuje puls swojej drużyny i wie, czego jej potrzeba w każdym momencie.Nie wchodzi do szatni od święta i pod krawatem, polansować się w nowych butach, tylko żyje z nimi na codzień.Wie kiedy piłkarza boli ząb, albo kiedy udaje, że go boli i trzeba chłopa wziąć za szmaty i postawić do pionu.Zanim kogokolwiek zatrudni to ogląda go z każdej strony .Zagląda do lodówki, przegląda kosz na śmieci,wozi dzieci do szkoły. .Sprawdza, czy wszystko do siebie pasuje.Jeździ po świecie i ogląda, minimalizując ryzyko.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
tt
Dawid Błanik pomocnik z GKS Tychy od rundy wiosennej będzie piłkarzem @PogonSzczecin , podpisze kontrakt na 3,5 roku. O Błanika zabiegały też Cracovia i Górnik Z.
- Edytowany
poszedl do 1-ligowego klubu :)
nie oszukujmy sie - u nas by nie pogral
my potrzebujemy wzmocnien gdzie zawodnik odrazu wskakuje do 1 skladu
Zabrze jest przykładem, że zawodnicy z I ligi mogą wejść od razu do składu i zrobić różnicę ;)
- Edytowany
[url=https://goo.gl/images/KbAJg6]https://goo.gl/images/KbAJg6[/url]
Potterze może być?
[quote='potter' pid='1297976' dateline='1515149410']
100 proc racji .Nie wiem czy po to by podbić kasę menager kopacza nie puścił ,,newsa ''Cracovia chce .U nas nigdy nic nie dementują więc nie jeden transfer nam przypiszą .Probierz też słynie z wprowadzania w błąd pismaków .Puści byle co by mieli co pisać a rzeczywisty cel zupełnie inny.
Jak czytałem ten ,,news ''o Błaniku od razu pomyślałem za kogo miałby przyjść,GRAĆ i być wzmocnieniem ?.
Jestem tego samego ZDANIA potrzebujemy KONKRETNYCH WZMOCNIEŃ CZYLI TAKICH CO WEJDĄ DO 11 I BĘDĄ WYRAŹNIE LEPSI OD TYCH CO GRALI NA DANEJ POZYCJI .
[/quote]
Potter wskaż te konkretne wzmocnienia które od razu wejdą do 11 i których potem nie będziesz nazywał szrotem -strasznie jestem ciekaw nazwisk !
[quote='focus' pid='1297979' dateline='1515149677']
[url=https://goo.gl/images/KbAJg6]https://goo.gl/images/KbAJg6[/url]
Potterze może być?
[/quote]
Podobno Tabisz już kupił specjalnie dla MP Sheridana :
https://static.webshopapp.com/shops/007950/files/011506912/800x1024x2/1000-ml-sheridan-s.jpg
Mirek pewnie by podniósł, z tym, że już parę lat temu zakończył karierę ;P Trochę starawy, ale skoro Jagr daje radę... ;)
Już widzę jak Sheridan gryzie trawę może prędzej pali [emoji4][emoji4][emoji4]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
[quote='piotrek67' pid='1297990' dateline='1515154309']
Już widzę jak Sheridan gryzie trawę może prędzej pali [emoji4][emoji4][emoji4]
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
[/quote]
E tam, trochę luzu na boisku też nam się przyda :D
[quote='potter' pid='1297984' dateline='1515152477']
Jednego już wskazałem .-Sheridan .Kolejny to Denis Rakels ,Mirosław Tomasik .Takie transfery mają sens wchodzą i podnoszą poziom sportowy .Oprócz tego mamy pewność że będą ,,gryźli murawę ''.Nie są to lamusy co im się nie chce ciężko pracować .
[/quote]
Potterze dwóch z tej trójki MASZ.
[quote='focus' pid='1297998' dateline='1515155215']
Potterze dwóch z tej trójki MASZ.
[/quote]
Dopóki Tabisz tego nie przyklepie no i nie puszczą tego na stronie oficjalnej to nie uwierzę ;]
Bramkarzem się jakimś interesujemy przy opcji braku Sandomierskiego?
[quote='Sehtan' pid='1298003' dateline='1515155961']
Bramkarzem się jakimś interesujemy przy opcji braku Sandomierskiego?
[/quote]
no jasne
poszperaj, poczytaj między wierszami :)
focus się skarży, że potter ciągle wypytuje o wzmocnienia, ten chcąc nie chcąc coś chlapnie ;)
następnie potter dzieli się z nami informacjami,
jednego z bramkarzy już pobłogosławił :P
Dopóki nie bedzie oficjalnego potwierdzenia nie uwierzę.
- Edytowany
Focus już pisał że musi się nauczyć palić tytoń .Tylko nie wspomniał czy o papierosy mu chodzi czy może fajkę .:)
Ja uwierzę, ale jest to i tak kropla w morzu potrzeb.
Zastanawia mnie na co idą miliony z naszego wysokiego i stabilnego budżetu, bo chyba nie na pensje wkładów do koszulek, na inwestycje infrastrukturalne chyba też nie, na atrakcje dla kibiców zdecydowanie nie.
Rozwiązania są dwa, albo robimy najwyższe transfery obok krawaciarzy albo ten oficjalny budżet nijak się ma do rzeczywistości.
W kwestii bramkarza.
Nie ma lepszego kandydata do naszego korpo niż Buffon, samo nazwisko zobowiązuje. ;)
Przypominam że swego czasu mieliśmy spadać z krzeseł po informacjach z pewnego źródła.Poczekajmy do oficjalnej informacji.
- Edytowany
[quote='potter' pid='1298015' dateline='1515158037']
Focus już pisał że musi się nauczyć palić tytoń .Tylko nie wspomniał czy o papierosy mu chodzi czy może fajkę .:)
[/quote]
Potterze naucz się czytać.Bo jak ty puścisz pierd to nieoznacza to odrazu że się posrałeś:)
Ja poczekam na tą 2 z 3 Rakels ,Sheridan,Tomasik .Wyjdzie czy masz wiarygodne źródło czy może należysz do ,,bajarzy ''co miewają rozwolnienia .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)