Sheridan, Swiderski, Rakels super, jesli maja byc za Szczepaniaka, Vestenickiego i Wójcickiego to wszystko na plus, ale mam przeczucie, graniczace z pewnością, że tak sielsko nie będzie. Osobiscie uwazam, ze przydaloby sie wzmocnic zasieki obronne, bo Fink, Helik, Pestka, Dytiatev to troche mało, Malar mnie przekonać nie potrafi niestety.
Srodek pola bez zarzutu, najmniej jakosci daja w tym sezonie skrzydlowi, choc w Mihalika wierze.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
focus
[i]Temat Rakelsa nie upadł.Raczej u nas będzie jak Tabiszątko dopnie jeden maĺy szczegół [/i]
Pieniądze:)?
Czyli Rakelsa nie będzie...
Sheridan to drobne jeśli faktycznie to nic tylko brać. Teraz to szrot a niedawno słyszałem niezłe mlask mlask nad nim. Ciekaw jestem opinii Pottera bo pół roku temu był wzorem do naśladowania ciekawe czy dziś by po nim jechał jak po szmacie?
Świderski też może być
19letni bramkarz reprezentacji Słowenii u21 Rok Vodisek w kręgu zainteresowań MP - kontrakt do maja 2018 - jedyny problem to podobno finanse omilpija nie chce go puścić za darmo a JT nie chce zapłacić. Nie wiem nic na tmat umiejętności bramkarskich tego gościa bo nie ogarniam tej ligi. Z filmików na Youtube ogarnia przedpole jak Neuer - ale jak to bywa z filmikami :D
Sheridan w formie to top napastników naszej ligi. Ale nawet się nie łudzę - nie widzę opcji żebyśmy dali mu taką pensję.
[quote='Sebastian1906KSC' pid='1297756' dateline='1514981740']
[quote='squier strat' pid='1297755' dateline='1514980636']
ja bym nie dał, nie jest wart aż takich pieniędzy
tym bardziej oni nie dadzą :P
[/quote]
No widzisz, patrząc na 700tyś. ojro za Mihalika to jest wart takich pieniędzy.
Szybkie przeliczenie, Mihalik zarabia min. 6tys ojro. za rok daje nam to 72tys ojro. Powiedzmy że gra u nas 3 lata = 216tys ojro. Czyli całkowity koszt Mihalika to 916tyś ojro.
Weźmy Sheridana - 16tyś ojro x 12msc x 3lata= 576 tyś ojro. Do tego 150tyś ojro odstępnego.
Który wart swoich pieniędzy - od razu uprzedzam że dalej liczę na Mihalika, ale statystykami Sheridan wciąga go nosem.
[/quote]
Czyli są porównywalni w pozyskaniu, ale Sheridan daje większą szansę na punkty a Mihalik na kasę.
Co tu wybrać myśli Filipiak...
[quote='Sebastian1906KSC' pid='1297756' dateline='1514981740']
Który wart swoich pieniędzy - od razu uprzedzam że dalej liczę na Mihalika, ale statystykami Sheridan wciąga go nosem.
[/quote]
Wciąga go nosem, ale nic nie kopie :)
Z tego co wiem to Sheridan nierealny chyba , choć były czasy że tyle płaciliśmy napastnikom (Niedzielan ) .
Świderski to idealny przykład kopiącego się po czole jeźdźca bez głowy.
W zasadzie taki Moneta bis.
dla Filipiaka taki Sheridan to jest nic! brac go tak smao Rakelsa , Dragowskiego , dobrego obronce i jedziemy z ogorkami
[quote='Nesta' pid='1297787' dateline='1514994310']
dla Filipiaka taki Sheridan to jest nic! brac go tak smao Rakelsa , Dragowskiego , dobrego obronce i jedziemy z ogorkami
[/quote]
Oczywiście, że nic. Tylko Filipiak ma to gdzieś. Wspólnie z Tabiszem wolą sprowadzić jakiegoś Cuntę Bis lub podobne stworzenia.
[quote='Remian' pid='1297789' dateline='1514994625']
[quote='Nesta' pid='1297787' dateline='1514994310']
[/quote]
Oczywiście, że nic. Tylko Filipiak ma to gdzieś. Wspólnie z Tabiszem wolą sprowadzić jakiegoś Cuntę Bis lub podobne stworzenia.
[/quote]
staralem sie byc optymista. sprowadziles mnie na zimie
Nesta, dlaczego demagogia sprowadziła Cię na ziemię? I to tak depresyjnie? Skąd ułamek procenta prawdopodobieństwa, że Probierz chce sprowadzić jakiegoś Cuntę bis?
- Edytowany
Humorystycznie ;)
[img]https://memegenerator.net/img/instances/500x/81020070/dawa-te-transfery-obojtnie-jakie.jpg[/img]
[quote='niegramotnyj' pid='1297801' dateline='1514998424']
Nesta, dlaczego demagogia sprowadziła Cię na ziemię? I to tak depresyjnie? Skąd ułamek procenta prawdopodobieństwa, że Probierz chce sprowadzić jakiegoś Cuntę bis?
[/quote]
Może Probierz nie chce, ale jak czytam, że do transferu Rakelsa pozostało tylko uzgodnienie kontraktu, to znając Jakuba, tak myślę, że nie odejdzie on do skutku - może stąd ta depresja :)
Gorzej jak leśny dziadek
Piotr Tomasik, obrońca Jagiellonii Białystok, miał jeszcze w tym tygodniu przyjechać do Poznania na testy medyczne i podpisać kontrakt z Lechem. Tymczasem w rozmowie z "Kurierem Porannym" dementuje spekulacje, że przenosi się do Kolejorza.
- Ciężko to skomentować, bo ja nic na temat przejścia do Lecha nie wiem. Trudno też wyjaśnić, skąd wzięły się takie informacje. Jestem w Białymstoku i przygotowania do wiosny rozpocznę z Jagiellonią.
Z twittera:
"Także Cracovia włączyła się do walki o Dawida Błanika z GKS-u Tychy, utalentowanego skrzydłowego/bocznego obrońcę. "
Ktoś coś wie o tym Błaniku? Warto?
Ja mam cichą nadzieję że Wójcicki zostanie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)