Tak jak myślałem - przyjście zawodnika ze wschodu oznacza rezygnację z pozyskania Golli. Jeśli na prawdę chcieli 250 tysięcy euro, to przegięli.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
A ja tam jestem zadowolony niektórzy robia z Golli zbawce a wcale nim byc nie musi a zobaczycie (jezeli ukrainiec u nas wyladuje)ze o Golli zapomnicie im mniej nazwisk tym mniej gwiazdorzenia wierze w nasz zespol o zobaczycie moze nie od razu moze nie e tej rundzie bo zgrac tez sie musza ale Zejnov i Michalik namieszaja w tej lidze i niejednemu faworytowi odbierzemy punkty czego nam wszystkim kibicom Wielkiej Cracovii życzę
[quote='kscpeter' pid='1260913' dateline='1499978042']
[quote='morata' pid='1260880' dateline='1499972957']
Mihalik i Stepniowski nie maja aktualnej miniaturki na stronie oficjalnej . Biorąc po uwagę brak info odnośnie kontaktu Mihalika coś czuje ze sprzedamy go w tym okienku jeszcze .
[/quote]
Idąc twoim tokiem myślenia to Jaroszyński też nie powinien mieć miniatury.
[/quote]
Ale przynajmniej wiemy do kiedy ma kontrakt . W przypadku Slowaka to wielka niewiadoma co będzie .
Transfer Jaro do Chievo już właściwie klepnięty.
No, Jakubek, masz pół bańki, nie przepierdol na głupoty ;)
[quote='Partizan' pid='1260979' dateline='1500020304']
[/quote]
Oj tam nie takie pieniądze ze szwagrem przepuscilismy....;) Weber pomoze!
[quote='Zibiland' pid='1260981' dateline='1500020494']
[quote='Partizan' pid='1260979' dateline='1500020304']
[/quote]
Oj tam nie takie pieniądze ze szwagrem przepuscilismy....;) Weber pomoze!
[/quote]
Przejrzałem sobie tę stajnię Webera. W sumie to Marcin Pietrowski mógłby być ok i w zasięgu.
- Edytowany
[align=justify]Oho i znowu to samo (ziew). Ile razy będziecie jeszcze nudzić z tą Naszą rzekomą demokratycznością i rzekomą tolerancją? Nawet ostatnio na forum niektórzy tu jakies demokratyczne zasady próbowali wprowadzać. Już dajcie se spokój bo czytam to po raz setny na tym forum, a jakos w rzeczywistości to tych "tolerancyjnych" kibiców nie widzę i jakoś takich nie pamiętam (dość chyba wybrany typ kibiców tu pisze). W każdym razie apeluję o zakończenie tego tematu, bo watpie czy komuś chce się czytać to po raz sto pierwszy. A moderatorów o skasowanie wszelkich postów z tego żenującego wątku w tym temacie i skupienie sięna samych transferach.
[/align]
Panowie znowu mamy miliony! Tylko już graczy nie ma! Ale nie martwcie sie! W następnym okienku na pewno kupimy z 5 klasowych zawodników :D heheheheheszki nawet mnie to już śmieszyć zaczęło :D
- Edytowany
Jednak Probierz jest gotów odważnie postawić na młodzież.
Wczoraj z władzami Pasów kontrakt podpisał obrońca Ołeksij Dytiatjew, a do zespołu ma dołączyć jeszcze ofensywny pomocnik, który załata dziurę powstałą po odejściu Mateusza Cetnarskiego i Marcina Budzińskiego.
To Probierz kieruje dziś polityką kadrową. Początkowo miało być inaczej – kierunki miał wytyczać Mirosław Mosór, ale obecnie został zdegradowany do roli skauta i obserwuje zawodników, którzy mogliby dołączyć do Pasów.
[quote='ALRS' pid='1260997' dateline='1500022885']
[quote='leszeczek' pid='1260988' dateline='1500021590']
[quote='squier strat' pid='1260920' dateline='1499980399']
to może tęczowe forum załóżmy
trzeba się szanować.
[/quote]
Nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie historia Cracovii to powód do dumy, a kwestia stosunku do paragrafu aryjskiego przed wojną była ważnym powodem, dla którego obecnie kibicuję Cracovii, a nie innemu [s]klubowi[/s] towarzystwu z tego miasta.
[/quote]
Paragraf aryjski a tęczowe forum to chyba dwie różne rzeczy. Swoja drogą to w jakim wieku ty zacząłeś kibicować Cracovii że wiedziałeś już paragrafie ?
[/quote]
W dojrzałym. Nie jestem z Krakowa.
Nie odnosiłem się do "tęczowego forum" bo to było absurdalne w kontekście komentowanego posta BN.
[quote='Vola1906' pid='1261006' dateline='1500024119']
Panowie znowu mamy miliony! Tylko już graczy nie ma! Ale nie martwcie sie! W następnym okienku na pewno kupimy z 5 klasowych zawodników :D heheheheheszki nawet mnie to już śmieszyć zaczęło :D
[/quote]
Jakie zwruk miliony a wykup Michalika to gips ? Jakub zrobił debet na koncie a teraz go spłaca.
Wojciech Golla niestety nie zostanie piłkarzem Cracovii... :(
z tt Tomasz Gawędzki
co najmniej od wczoraj to żaden news
- Edytowany
Sorry za post pod postem, ale to nie jest sposób na znalezienie ofensywnego pomocnika : [url=http://krakow.onet.pl/straz-graniczna-rozbila-grupe-przestepcza-przemycajaca-imigrantow/v21ebkh]KLIK[/url]
Mam nadzieję że kibice uczestniczący w tym paskudnym procederze pochodzą tylko z drugiej strony Błoń
Kasa na transfery niby jest tylko niema kogo kupić , zawodnicy a naszej ligi albo kominy płacowe albo nadwaga , niektórzy tez zwalniają trenerów a zawodnicy a lig zagranicznych to tylko młodzi chcący się wybić gdzieś dalej i ciężko o takich słaby skauting w klubie są jeszcze polscy emeryci ale już takich przerabialiśmy np. Radomski itp. wiec może poczekajmy aż MP zacznie spokojnie się rozglądać a nie zakupy w 3 tyg i tylko żeby był nowy zawodnik .
Ponoć Możdżeń z kimś negocjuje.....może MP wykrzesałby jeszcze więcej z niego?
Możdżeń na DP jak najbardziej. O ile pamięć mnie nie myli grywał w Lechu na PP i czasem na PO. 3 pozycje zaklepane - BRAĆ.
[quote='gargamel9998' pid='1261042' dateline='1500030084']
Możdżeń na DP jak najbardziej. O ile pamięć mnie nie myli grywał w Lechu na PP i czasem na PO. 3 pozycje zaklepane - BRAĆ.
[/quote]
No to jednak jest typowe kupowanie na sztukę. Naprawdę mamy wykupywać Łęczną i Koronę? W dodatku Możdżeń w ostatnich lata oddał 116 niecelnych strzałów na bramkę. Chłopak jest przehajpowany, nie chciałbym go u nas widzieć.
Szósty defensywny pomocnik nie zaszkodzi. Może zagramy trzema w środku, skoro ofensywnego brak.
Partizanie - chłopak jest DP. On może strzelić, ale nie musi. Bramek wymaga się od napadziorów.
Możdżeń może nie jest rewelacyjny, ale za to może grac na kilku pozycjach. Taki zawodnik się przydaje w razie "w"
Moim zdaniem: Możdżeń>Drewniak
PS. Czemu mielibyśmy nie wykupić zawodników z Korony? Cały czas są skazywani na spadek a jakoś ciągle są w środku tabeli.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (7 użytkowników)
Goście (7)