[quote='janczer' pid='1256677' dateline='1498726840']
Miało być spadanie z krzeseł, a jest Peskovic.
Nie, żebym uważał, że Pawłowski nas zbawi, ale to pokazuje w którym kierunku zmierzamy.
[/quote]
W racjonalnym! Mamy im oddac Wojcickiego, a wziac od nich spad? Zdecydowanie lepiej zostawic Wojcickiego a skrzydlowego poszukac lub bazowac na Estonczyku, Mihaliku i Wdowiaku w odwodzie. Wojcicki tez moze zagrac na skrzydle i radzil sobie przyzwoicie.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Nie przypominam sobie takiego okienka, żeby było tak gorąco. Zwłaszcza na forum...
[quote='Vola1906' pid='1256681' dateline='1498727060']
Zastanawiam się czy to nie był Gerson..
[/quote]
Miał być Golla i ten Słowak a przychodzi Gerson? Coś tu nie tak...
[quote='Vola1906' pid='1256681' dateline='1498727060']
Zastanawiam się czy to nie był Gerson..
[/quote]
Jaki Gerson? Ten z betonów?
Na razie Vola zabawia się w forumowego wesołka, więc nie wiadomo, czy w ogóle warto się tym "Gersonem" podniecać.
Nie Gerson a Gender i nie z betonów,a z Europy.
[quote='docent' pid='1256690' dateline='1498727493']
Na razie Vola zabawia się w forumowego wesołka, więc nie wiadomo, czy w ogóle warto się tym "Gersonem" podniecać.
[/quote]
Przekonamy się dziś wieczorem! Albo przy następnym transferze :)
[quote='janczer' pid='1256677' dateline='1498726840']
Miało być spadanie z krzeseł, a jest Peskovic.
[/quote]
Po tym transferze to pewnie niejeden pasiak spadł z krzesła . ;)
Focus nie widac fotki:)
[img]https://www.google.pl/search?q=szymon+drewniak&tbm=isch&tbs=simg:CAQSmQEJCF06it2Kr14ajQELEKjU2AQaBggBCAQIQgwLELCMpwgaYgpgCAMSKO8Q_1hqTBe4QtBCUBZIFrwX_1GqIFgS-AL40vjy-gJYQvlyWUJa0rnyUaMGt91mCnvQ8gvHCG5YcDXnipVyQsXrVVPVSTk3hzADIaY1nPkzlxCMMjRta2iujEWiAEDAsQjq7-CBoKCggIARIE69uLcgw&sa=X&ved=0ahUKEwiB0-m98-LUAhVFsBQKHQLaAfcQwg4IGSgA&biw=360&bih=559#imgrc=ghhrM6j46C2o_M:[/img]
z tt:
Kibic Świętokrzyski @kibicsw
[i]Żubrowski ma ofertę z Cracovii - TVP 3 Kielce[/i]
https://twitter.com/kibicsw/status/880375064327323648
Dajcie spokój z tymi transferami bo mnie juz tak bolą pośladki ze nie moge wytrzymać.
Focus mozesz napisac o kogo chodzi? Bo ja siedze na komorce w robocie i nie widze dalej fotki :)
Szymon Drewniak
Dziekuje:)
Pod Wawel ma również przyjechać Szymon Pawłowski oraz Szymon Drewniak. Jeśli chodzi o tego drugiego, kontrakt jest już właściwie ustalony i to tylko kwestia czasu, zanim dołączy do zespołu "Pasów". Pawłowskim interesuje się nie tylko Cracovia, ale także Bruk-bet Termalica oraz Pogoń Szczecin. Jak na razie, najbliżej skrzydłowemu na Pomorze. Na dniach ma rozwiązać się też kwestia transferu obrońcy Michala Siplaka z MFK Zemplin Michalovice.
Czytaj więcej: http://www.gol24.pl/ekstraklasa/a/probierz-przeprowadzi-rewolucje-w-cracovii-dluga-lista-zyczen-nowego-trenera-pasow,12224013/
Nie żebym narzekał, ale mimo wszystko oczekiwania miałem nieco większe, drewniak i peskovic czy ten młody Słowak(obrońca) to transfery przypominające korpo. Apetyt są dużo wyższe.
Niektórym dać palec to ręke wezmą.Już nie narzekać bo to nie koniec transferów.Dla mnie i tak się dużo dzieje i narazie nie ma co narzekać:)
Jakub Żubrowski jak najbardziej na tak [emoji846]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kołdra zrobiła się krótka, a liga tuż tuż. Dzisiaj piłkarze zaczynają zgrupowanie w Grodzisku co będzie miało duży wpływ na zgranie wśród piłkarzy, a szczerze mówiąc na dziś brakuje filaru obrony i kreatywnego rozgrywającego. Oby jak najszybciej wyjaśniła się sprawa kluczowych transferów.
Żubrowski zdecydowanie na tak, Drewniak to nie piłkarz.
[quote='focus' pid='1256775' dateline='1498735785']
Niektórym dać palec to ręke wezmą.Już nie narzekać bo to nie koniec transferów.Dla mnie i tak się dużo dzieje i narazie nie ma co narzekać:)
[/quote]
A należy się spodziewać raczej wyważonych transferów , czy będą jakieś większe nazwiska ?
Nie chcę być złym prorokiem, ale pisałem, że gość, który nazywa się For sell raczej długo u na nie zagości.
Jestem poważnie skonfudowany co mam myśleć o Drewniaku ;)
Focus to ze duzo sie dzieje nie oznacza koniecznie, że to dobrze. Nie mówię że Drewniak, Żubrowski itp to zle transfery, ale jednocześnie oczekiwałem zawodników tzw "do gry"(do pierwszej jedynastki), a to sa młodzi zawodnicy, którzy tylko "może rozwiną skrzydła przy MP. Taki Zenjov zrobił "na papierze" na mnie duże wrażenie i oczekiwałem, że przyjedzie takich 3/4 graczy gdzie faktycznie będzie można z fotela spaść. Po za tym uważam, że samymi młodymi ligi nie zwojujemy, doświadczenia też ten zespół potrzebuje. Nie narzekam, to jest wyraz pewnej obawy, pozostaje czekać na dalsze ruchy, wszak okienko jeszcze nie otwarte ;)
[quote='sterby' pid='1256782' dateline='1498736160']
Nie chcę być złym prorokiem, ale pisałem, że gość, który nazywa się For sell raczej długo u na nie zagości.
Jestem poważnie skonfudowany co mam myśleć o Drewniaku ;)
[/quote]
To kibicujmy żeby przyszedł Golla :)
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Żubrowski - 25 lat
Drewniak - 24
Młodzi zawodnicy. Echh...
Nie sprawdziłem tego, byłem pewien ze są młodzi, w takim razie jeszcze gorzej :D. Żubrowski dopiero co debiutował to myslalem, że ma z 18/19 lat, sorry :P
Żubrowskiego brać. Będzie dobry na Jagę, musi znać puszczańskie klimaty :D
Fragment dzisiejszego tekstu Leszka Milewskiego na weszło:
[quote]
Zgadzam się, że w okienku transferowym ważna jest cierpliwość, szczególnie dla polskich klubów. Niejeden kozak będzie w czerwcu czekał na ofertę z mocnej ligi, a dopiero pod koniec okienka uzna, że jednak Ekstraklasa to fajna opcja. Najlepsze nazwiska, najlepsze oferty, mogą się trafić dopiero za parę tygodni, co notabene powinni zrozumieć kibice Legii, gorączkujący się brakiem ogłoszenia Messiego przy Łazienkowskiej.
[/quote]
Pasuje tutaj idealnie.
sterby weźże zmniejsz ten podpis bo pół ekranu zajmuje.
no i siemano
[URL=http://www.tinypic.pl/sp0hw3jkf8cv][IMG]http://pics.tinypic.pl/i/00913/sp0hw3jkf8cv_t.jpg[/IMG][/URL]
Pół ekranu, chyba na komórce dla seniora?
Duża niepewność duży podpis, a tak na poważnie nie wiem jak to zrobić.
Z Drewniakiem na puchary?
Ok, nic już nie piszę, siedzę spokojnie na podłodze.
PS. Swoją drogą pękam z ciekawości jaka byłaby reakcja forum, gdyby parę Pesković-Drewniak sprowadzono przed przyjściem Probierza
- Edytowany
Taka sama jak teraz, rozczarowanie polaczone z nadzieja,ze przyjdzie ktos lepiej rokujacy
Tyczy sie to rowniez niedoszlego transferu Pawlowskiego przy sprzedazy Wojcickiego.
- Edytowany
Drewniak wielka niewiadoma, jak dla mnie za słaby na Naszą drużynę ale to boisko go zweryfikuje. Natomiast szkoda Pawłowskiego bo przydała by się zdrowa konkurencja na bokach pomocy.
Drewniak? Nie. Znajdziemy lepszego, mam nadzieję, że to tylko plotka.
[quote='obiektywny92' pid='1256794' dateline='1498737462']
[b]Drewniak wielka niewiadoma[/b], jak dla mnie za słaby na Naszą drużynę ale to boisko go zweryfikuje. Natomiast szkoda Pawłowskiego bo przydała by się zdrowa konkurencja na bokach pomocy.
[/quote]
Dlaczego niewiadoma?
Bo Probierz jest cudotwórcą co z każdego Drewniaka potrafi piłkarza zrobić? :P
Drewniak dobry transfer , zobaczycie .
Michał, wiadomo że jesteś Gepetto ale Drewniak...?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)