[quote='eredin' pid='1255444' dateline='1498475875']
A ten nowy Estończyk to właśnie prawoskrzydłowy ::)przynajmniej wg transfermarkt
[/quote]
Jeśli wierzyć filmikowi to częściej był widoczny na skrzydle lewym no ale to tylko filmik .
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='hank' pid='1255447' dateline='1498476441']
A ten nowy Estończyk to właśnie prawoskrzydłowy ::)przynajmniej wg transfermarkt
[/quote]
Jeśli wierzyć filmikowi to częściej był widoczny na skrzydle lewym no ale to tylko filmik .
[/quote]
Filmik widziałem - ale wg filmików to Szczepaniak i Vestenicki to także skrzydłowi :D
[quote='hank' pid='1255447' dateline='1498476441']
[/quote]
[/quote]
Może taśmę odwrotnie założyli do projektora.
No i git ,gościu jest i melony też mamy -oby tak dalej ! :)
Kogo my mamy kupić żeby nie znalazł się ktoś, kto nie krzyknie "SZROT" ?
Musimy mierzyć siły na zamiary.... To oczywiście nierealne, ale gdyby zaczął się temat np. Krychowiak - zaraz by było, że nie, bo przecież nie gra czy np. Liam Miller - nie, bo za stary.
Sorry, ale lepsi to mogli być rok temu, mając perspektywę pucharów.
Bombą Cracovii może być Paweł Olkowski. (wypożyczenie z opcją pierwokupu) via Dominik Matysiak (TT).
Gość szybko czyta nasze forum.
a wg tego samego źródła Kądzior idzie do Zabrza
nie koniecznie musi czytac forum , bo akurat wiem kto jest dostarczycielem informacji dla Dominika Matysiak
i jest to osoba bardzo zwiazana z Cracovia.
Nasze Forum to jak oaza w środku pustyni z bijącym olbrzymim żródłem informacji .Jak widać coraz więcej pismaków z tego żrodła korzysta . ;)
[quote='Nesta' pid='1255458' dateline='1498477131']
nie koniecznie musi czytac forum , bo akurat wiem kto jest dostarczycielem informacji dla Dominika Matysiak
i jest to osoba bardzo zwiazana z Cracovia.
[/quote]
To dobrze ::)le z drugiej strony mam nadzieję ze klepnięte - bo jak ktoś właśnie spalił ten transfer to do d... z taką robotą ::D
[img]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/59/Zenjov%2C_Sergei.IMG_1255.JPG[/img]
Jak to kto? Sergey :)
Facet wygląda bardzo dobrze i wreszcie daje nadzieje, że na skrzydłach będą grali skrzydłowi, a nie obrońcy, pomocnicy czy też środkowi napastnicy.
Może Siergiej Łazariew? :D
ale widzisz temat Estonczyka wyplynal wczesniej u Dominika na TT niz tutaj na forum wiec informator zadzialal
[quote='bodzio969' pid='1255464' dateline='1498478165']
Jak to kto? Sergey :)
[/quote]
Tak to on
Te zwody [i]na zamach[/i] mnie urzekły...
CP 1906 aleś się chłopie wygłupił z tym szrotem .Ja nie wiem kto tu ma przyjść żeby szrotem nie był ?.Przychodzi reprezentant Estonii ,gość co regularnie grał w LE i dobrych klubach a ty piszesz szrot .Jakby miał 35 lat to może bym tok twojego rozumowania zrozumiał .
Powiem krótko twój wpis kompromitacja .Bardzo dobry zawodnik oby więcej takich ,,szrotów")
Nie Jan Mucha a Jan Koprivec jest na celowniku. Za friko przejdzie z Cypru
- Edytowany
Cholera, no to strasznie mi głupio po takiej kompromitacji. Poczekam jeszcze na opinię Gargamela, bo może mnie troszkę podratuje, a jak nie - to jak się usuwa konto?
A tak na poważnie, to jak obwieszczacie tutaj przez ostatni tydzień jacy to gracze mają Nas nie wzmocnić (Kapustki, Żyry itp.) to się nie dziwcie, że gościu grający w Azerbejdżanie nie robi wrażenia. Biorąc nawet pod uwagę to że gra w "bardzo silnej" reprezentacji Estonii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (7 użytkowników)
Goście (7)