Jankowicz oficjalnie u nas. Średnio jestem przekonany, ale czy może być gorzej niż było w tym roku? :s
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Kto to? Jak sie psisywali jego biegacze?
Sabotaż! gtsowski psiur i miernota.
Czyli znowu zajęcia Fitness ?
Piotr był jakiś czas trenerem w parku wodnym. Myślę że kontakty kibicowskie ma napewno lepsze z naszymi kibicami.
- Edytowany
Zatrudnienie Jankowicza jest JAWNYM DZIAŁANIEM NA SZKODĘ KLUBU. On nie był przypadkiem naszym trenerem od przygotowania fizycznego za Stawowego w 2013 roku? Liczyłem, że się w klubie ogarną (działacze i trener) i sprowadzą gościa, który jednak coś wyciśnie z naszych asiorów.
A biorąc pod uwagę sytuację w Koronie, to warto ściągnąć tego Diawa i ŚO byłoby spoko obsadzone, Grzelaka na LO (za Brzyskiego) no i Palance (na skrzydło)
[quote='Maciej.s' pid='1251014' dateline='1497438350']
Piotr był jakiś czas trenerem w parku wodnym. Myślę że kontakty kibicowskie ma napewno lepsze z naszymi kibicami.
[/quote]
To chuja wiesz w takim razie.
- Edytowany
Ja z ocenami poczekam. Pogoń kondycyjnie wyglądała dobrze, więc może nie będzie źle. Inna sprawa że to kibic gts.
Daliby piłkarzy Rohackowi na przygotowania i by było ok - co prawda pewnie nie wszyscy przetrwają ale ci którym się uda wciągną ligę nosem
A zawodnicy drużyn przeciwnych będą rozrzuceni po bandach ;-)
- Edytowany
[quote='Karvin' pid='1251019' dateline='1497439013']
Daliby piłkarzy Rohackowi na przygotowania i by było ok - co prawda pewnie nie wszyscy przetrwają ale ci którym się uda wciągną ligę nosem
[/quote]
Dokladnie -naturalna selekcja,dawno o tymmyslałem tylko skurczył by się nam składzik :)
p.s. Ale że na to jeszcze Kubuś nie wpadł tyle oszczędności :)
- Edytowany
[quote='gargamel9998' pid='1251016' dateline='1497438784']
Zatrudnienie Jankowicza jest JAWNYM DZIAŁANIEM NA SZKODĘ KLUBU. On nie był przypadkiem naszym trenerem od przygotowania fizycznego za Stawowego w 2013 roku? Liczyłem, że się w klubie ogarną (działacze i trener) i sprowadzą gościa, który jednak coś wyciśnie z naszych asiorów.
[/quote]
Gargamel, przestań pisac po paru głębszych. W czasie, gdy był w Pogonii, wyglądali o niebo lepiej kondycyjnie od naszych.
Swoimi wpisami i tak go nie zwolnisz, więc mądrzej będzie poczekać na efekty i ewentualnie wtedy - jeśli będą złe - krytykować.
Takie hejtowanie dla hejtu jest g.... warte.
Sorry, że schodzę z tematu, ale przypomniało mi się jak Dawid Nowak został złapany na dopingu i ponoć miał się sądzić z jakimś tam trenerem przygotowania fizycznego, że niby coś mu tam dawał, o kogo chodziło o Mirotę, czy o tego wyżej wspomnianego gagatka, jak ta sprawa się skończyła?
BARDZO DOBRA WIADOMOŚĆ!
O Mirotę.
- Edytowany
[quote='KamilloLce' pid='1251030' dateline='1497439944']
O Mirotę.
[/quote]
A jak to się skończyło? Pytam bo jeżeli mu rzeczywiście coś dosypywał to może to mityczne przygotowanie do sezonu za Podolińskiego zawdzięczaliśmy nie Mirocie, a jakimś magicznym witaminom.
[quote='KamilloLce' pid='1251018' dateline='1497438940']
Ja z ocenami poczekam. Pogoń kondycyjnie wyglądała dobrze, więc może nie będzie źle. Inna sprawa że to kibic gts.
[/quote]
Kibicowanie - kibicowaniem ale mam nadzieje, że to jest przede wszystkim zawodowiec , który przede wszystkim przykłada się do tego co robi i , że pod jego okiem nasze gwiazdki będą zaiwaniać aż miło .
Jak ten trener od przygotowania to ten sam co za Stawowego, a z tego co czytam to tak właśnie jest, to specjalnie nie jestem optymistą, chyba że przez te parę lat się czegoś nauczył. Za Stawowego przygotowanie też było dość słabe, było też jeszcze coś takiego, że piłkarze mieli bardzo, bardzo krótką rozgrzewkę przed meczem, a potem mieli problem z wejściem w spotkanie i często pierwsze minuty w naszym wykonaniu wyglądały bardzo słabo. Ale pożyjemy zobaczymy co z tego będzie, gorzej chyba niż ostatnie rundy z przygotowaniem być nie może.
Co do transferów - bo jeszcze się nie wypowiadałem :) - to mam mieszane odczucia. Z jednej strony każdy transfer wygląda ciekawie, na pewno nie są to zawodnicy z łapanki, przypadkowi, aczkolwiek czy się sprawdzą w ekstraklasie, to nie wiem, jednak różnica poziomów jest dość spora, mimo wszystko warto ich sprawdzić, może akurat odpalą u nas. Brakuje jednak takich jakichś realnych wzmocnień, ale chyba nikt nie miał złudzeń, że takie będą. Tak więc pożyjemy zobaczymy, co to będzie z tych transferów, na dzień dzisiejszy ci którzy przychodzą mają kompletnie czystą kartę u mnie, bo 1ligowców nigdy nie widziałem, a Helika kompletnie nie pamiętam.
[quote='squier strat' pid='1250975' dateline='1497425350']
[quote='pantenorek' pid='1250961' dateline='1497421345']
Zwłaszcza, że na Lipskiego czai się Werder Brema, czyli raczej po ptakach.
[/quote]
w ligach zachodnich, zwłaszcza tych lepszych trza umieć biegać.
Lipski podobnie jak Starzyński będzie gwiazdą naszej ligi, na zachodzie furory nie zrobi.
stąd uważam, że Werder to pierd
[/quote]
Też tak uważam. Starzyński odbił się od ściany w Belgii. Gdzie Belgia, a gdzie Werder Brema (nawet jeśli ten klub ostatnio dołuje, to jest to tylko dołowanie bundesligowe, dla Lipskiego to dalej jest kosmos).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)