Aston ze się wtrace. Jak barcelona grała to 90% drużyny to nie byli wychowankowie? Dziękuję dobranoc.
Stebel znowu (prawie po Adamczyku) najlepszy na boisku. Brawo i pisze to ja Twój hejter
-
-
Sebastian Steblecki - Witamy ponownie!
Stebel dobrze zagrał, ale po prawdzie najlepszy był Dąbrowski. Adamczyk może byłby... gdyby strzelił tą setkę.
- Edytowany
Uważam, że określenie najlepszy w odniesieniu do Dąbrowskiego nie jest szczęśliwe. Bardziej adekwatne byłoby "najmniej słaby".
[quote='SaNtO' pid='1247847' dateline='1496441040']
Aston ze się wtrace. Jak barcelona grała to 90% drużyny to nie byli wychowankowie? Dziękuję dobranoc.
Stebel znowu (prawie po Adamczyku) najlepszy na boisku. Brawo i pisze to ja Twój hejter
[/quote]
???Najlepszy? No tak nie odstępował sędziego na krok no i ten nie strzelił bramki to fakt !! Jakieś akcje ,które zagroziły Piastowi ? Czy w obronie??? Wyłączcie sentymenty !
Krakowski Odżidżia Stebloe
32 dni później
Co się dzieje ze Stebleckim? Nie gra w sparingach, chyba, że coś przeoczyłem. Nie ma go na zgrupowaniu?
Kontuzja
122 dni później
Wie ktoś jak wygląda sytuacja z Sebastianem?
A co to znaczy
Zdrowy, trenuje był na trybunach z kukurydza.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
A tatuś depta ścieżki do Probierza.
Chyba zaluje ze nie zostal w Gorniku
[quote='qtec' pid='1289306' dateline='1510076391']
Chyba zaluje ze nie zostal w Gorniku
[/quote]
chyba obecnie by tam też jadł kukurydzę, ewentualnie skubał słonecznik ;)
[quote='torreador' pid='1289305' dateline='1510075221']
A tatuś depta ścieżki do Probierza.
[/quote]
Primo ten tatuś to dla Cracovii nie byle kto
Secundo większość tatusiów zrobi wszystko dla swoich dzieci
- Edytowany
No przecież jest w kadrze, trenuje i przyjdzie jego czas - nie widzę tu cienia sensacji. Natomiast gdyby zapytać np. "co z Vestenickim", to już jest problem - nie było jakiejś ciężkiej kontuzji, nie ma alibi. Po prostu i on, i my mamy problem.
Mnie nie musisz mówić kto to jest Steblecki.
Ale każdy powinien być realistą.
Jak gra Sebastian z jego słaba wydolnością i brakiem koordynacji ruchowej każdy widzi kto nie ma różowych okularów.
Sebastian chyba już jest za stary aby poprawić szybkość i jakiś ten zryw/sprint. Raczej kwestia czasu jak pójdzie na sprzedaż/wypożyczenie.
77 dni później
Sebastian dziękujemy i powodzenia .
A mi szkoda Sebastiana, bo Pasiak z niego pełną gębą ! :) Dzięki Sebastian za wszystko, może jeszcze kiedyś do nas wrócisz ! :)
Pobyt mniej efektywny niż za pierwszym razem. Powodzenia Seba, życzę Ci szczerze wszystkiego najlepszego i jak najszybszego powrotu do E-klasy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)