Tak naprawdę potrzebujemy dwóch gości robiących różnicę:
1. PO - za Rapę
2. DP - za Gola który już chyba nie zagra.
Na napastnika przychodzi Alvarez, jest Lopes, wróci Piszczek i nie wiadomo co dalej z Vestenickim i Strózikiem - tu jest bogato
Tradycyjnie trzeba się rozglądać za skrzydłowym, choć przy Hance i Thiago oraz Wdówce na rezerwie tragedii nie ma.
Kolejna spraw to bramkarz. Peskovic powoli będzie kończył, Hrosso to taki przeciętniak, wypadało by mieć jakiegoś młodego, zdolnego na tą pozycję.
-
-
Milan Dimun - witamy!
59 dni później
Dimun kot :D hehe
Raz do roku to i kura pierdnie. Przed meczem ze Szwedami Grochówkę chłopakowi i jedziemy z Castoramą
Świetna zmiana. Oprócz niepotrzebnej przypałki na strzał bezbłędny i, o dziwo, kreatywny.
Prostopadle piłki super świetna zmiana
Brawo !
Brawo Milan!
Milan dziś świetny, duża pewność w grze, jeszcze więcej zadziorności ale takiej mądrej, BRAWO
Oby to byla powtarzalna gra jak dzisiejsza przez caly sezon u niego.... nikt nie bedzie narzekal...
Milan rewelacyjny występ. Aż przecierałem oczy ze zdumienia. Brawo
Mateusz Wdowiak i Milan Dimun.
Rok urodzenia 1996.
Prosty wniosek - w tym roku odpala 1996 rocznik.
:D
PS. Moja córa też 1996 r. ... ale nie gra w piłkę :@
nie strasz, że Kapustka odpali w cska
[quote='krzys67Bytom' pid='1446664' dateline='1598115101']
Mateusz Wdowiak i Milan Dimun.
Rok urodzenia 1996.
Prosty wniosek - w tym roku odpala 1996 rocznik.
:D
PS. Moja córa też 1996 r. ... ale nie gra w piłkę :@
[/quote]
Coś w tym jest. Moja córka też 1996 r i właśnie skończyła studia i odpaliła mi z domu :D
Najlepsze oceny od komentatorów C+ zebrał Alwarez (co nie dziwi - gol i asysta) oraz Milan Dimun!
Brawo Milan! Świetne spotkanie w Twoim wykonaniu.
Oby to był sezon na przełamanie.
[b]Dziś Dimun dobry występ.[/b]
Mam nadzieję, że na następny taki mecz nie będę musiał czekać do wiosny
Szkoda że jak wchodził dostał gwizdy od oszołomów z A.
Dimun to jest piłkarz.
Tego się nie spodziewałem. Brawo!
Kurka felek, zagrał dziś tak profesorsko, że trzeba będzie znaleźć nowego "Dimuna" do najeżdżania nań...
Dobrze, że była chociaż jedna zjebka od Rapy ;)
Brawo Milan!
Fiuuuu fiuuu coś pan dziś zagrał to niemożliwe. 1 błąd. Jeden. I była to decyzja o strzale, zamiast pograć chwilę w dziada i "zmarnować " więcej czasu oddał piłkę przeciwnikowi.
Jakby weszło... Ale nie można gdybac!!! Przy stykowym wyniku, na końcu meczu gra sie BEZPIECZNIE i bez ryzyka.
Rapa miał rację.
Poza tym, król środka pola po wejściu :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)