zacytuj całe zdanie.
"Nie jest slaby, jest kompletnie obsrany jak wchodzi na boisko, stad ta jego agresywna gra i niepotrzebne faule w sytuacjach praktycznie zerowego zagrozenia. Podobnie na poczatku gral Bejan, co wejscie to agresja."
według mnie jasno sugeruje, że podobnie grał Bejan czyli obsrany stąd ta agresywna gra.
jeżeli nie to miałeś na myśli to przepraszam za złą interpretację
-
-
Robert Litauszki - witamy w Cracovii!
Gosc jest mieszanka najgorszych cech Zytki, Wasiluka i innych Marciniakow. To jest tragedia. I nie bedzie gral lepiej bo niby dlaczego? Jest wolny, nerwowy, zle sie ustawia.
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jeżeli nie to miałeś na myśli to przepraszam
> za złą interpretację
Ja tez przepraszam za niepotrzebna agresje, po czesci miales prawo to tak intrepretowac. Bardziej chodzilo mi o ich podobne zachowanie(niepotrzebna agresja i faule)a z czego to wynika w obu przypadkach to ciezko powiedziec, ale Litauszki ma taka mine, jakby mial zaraz kloca strzelic. Zgodze sie ze Bejan ma duzo wiecej argumentow w kwestii rozegrania, kultury gry i tez bylem zdziwiony,ze zostal odstawiony. Niemniej jednak nie skreslalbym tego Wegra po dwoch, trzech spotkaniach, bo podchodzac w ten sposob, to ze skladu z ostatniego spotkania, do wyjebania jest 70% druzyny i to ze skutkiem natychmiastowym.
Coraz więcej odważnych którzy wypatrują słabą formę trenera. Oj, nie ładnie, lekkie wahnięcie
w stosunkach personalnych , a już po drodze prawie wykopki. Przecież obowiązuje prawda, że
trener wyjątkowo dobry nie może tak od razu na twarz, tak z dupą do góry. Z obrońcami na
środku to jakieś kuriozum. Czy pierwszy jest lepszy od czwartego, czy też inne te liczbowe
kombinacje,jako ten dowód ,że czynniki decyzyjne są w takim rozkroku, przez co tyle płaczu.
Niestety , nawet we śnie żaden pomysł nie przeleciał mi po głowie i cała nadzieja w tym, że też
na poważnie nie chcę mieć dylematu. Daj mi Boże nadzieję ,że ktoś tam wyzdrowieje , a mnie
nie dotknie taka przywara jak mania prześladowcza w ocenie.
pzdr
216 dni później
Gość jest ciągle dla mnie tajemnicą.
Świetne warunki fizyczne , 27 lat , 3 sezony podstawowy stoper w końcu nie jakiejś żenującej drużyny tylko przeciętniaka Ujpestu...
Przy obecnej sytuacji kartkowo-kontuzyjnej najpewniej już niedługo zobaczymy go na boisku.
Oby jednak zaskoczył
Trener onegdaj obiecywał, że jak Robert przepracuje uczciwie okres przygotowawczy to będą z niego ludzie . I ?
Robert kompletnie nie potrafi wyprowadzać piłki. W zasadzie z trudem zagrywa do najbliższego ale Polczak wcale "nie bije go na łeb na szyję" w tym względzie a Węgier jest pewniejszy w obronie wg mnie. Tak więc zrobiłbym eksperyment i go wystawił w Kielcach na tych rzeźników
Malarczyk też nie umie wyprowadzać piłki. Problem z Litauskim był taki, że gdy dostał szansę, zawiódł, choć może po prostu się spalił i warto dać mu kolejną szansę, skoro dostaje ją Polczak ;)
Czy się spalił?? W meczu z chyba Lechem zagrał bardz9 poprawnie jeśli porównać go do Polczaka...
- Edytowany
on nawet biegać nie potrafi
wygląda jak paraolimpijczyk
Gość jak ma piłkę przy nodze dostaje ataku padaczki i koniec , ani nie zagra , ani nie poda tylko się trzepie jak galaretka.
Wciąż się zastanawiam dlaczego do drużyny grającej krótkimi podaniami trafił obrońca , który w tym elemencie nie jest nawet przeciętny..
[quote='morata' pid='1227307' dateline='1489844195']
Wciąż się zastanawiam dlaczego do drużyny grającej krótkimi podaniami trafił obrońca , który w tym elemencie nie jest nawet przeciętny..
[/quote]
[color=#252525][size=x-small][font='Open Sans', Arial, Helvetica, FreeSans, sans-serif]- Wiem, jakiego typu zawodników preferuje trener Zieliński- mówi Kasperczyk. - Mamy podobne spojrzenie na piłkę. Oferowano nam wielu zawodników, ale nie wiem, czy by się odnaleźli w Cracovii, bo mają inną charakterystykę. Litauszki nie schodzi poniżej określonego poziomu, a na ekstraklasę węgierską był wysoki. Ma wiele atutów. Jest to bardzo mądry taktycznie zawodnik, dobrze ustawiający się. Fajnie reaguje po stracie piłki. Umie dyrygować linią obrony. Gra defensywna Ujpestu opierała się na nim. Nie tylko czwórka obrońców, ale cały zespół. Zawodnik wychodzi do przodu przy stałych fragmentach gry. To, co może się spodobać kibicom, to jest to, że jak dostaje trochę swobody w ofensywie, to wchodzi w środkową strefę, stara się rozrywać piłkę. Dobrze gra głową. Gdybym był trenerem jakiejkolwiek drużyny, to nie wahałbym się ani chwili, jeśli chodzi o transfer. Oczywiście decyzja nie należała do mnie. To tylko opinia. Reszta jest poza mną. Moim zadaniem było podpisać się pod opinią, że to będzie wzmocnienie. [/font][/size][/color]
[url=http://www.dziennikpolski24.pl/sport/a/robert-kasperczyk-litauszki-znalazlem-go-dla-cracovii-przypadkowo,10027060/][color=#215488][size=x-small][font='Open Sans', Arial, Helvetica, FreeSans, sans-serif]Czytaj więcej: http://www.dziennikpolski24.pl/sport/a/robert-kasperczyk-litauszki-znalazlem-go-dla-cracovii-przypadkowo,10027060/[/font][/size][/color][/url]
Wybór pomiędzy Robertem a Piotrem to jakby miedzy dżumą a cholerą .
62 dni później
No to na Śląsku będzie to be or not to be :)
Robercik grzej sie...bedziesz kryl Bilinskiego ;) :0
a że Biliński to top napastników w ekstraklasie to nie trzeba chyba nikogo przekonywać. zobaczymy to prawdziwa próba ognia (ewentualna)
[quote='KruszynaKSC' pid='1243831' dateline='1495275353']
[/quote]
...tylko kto dogoni Roberta Picha :huh:
[quote='szuwarek' pid='1243836' dateline='1495275630']
[quote='KruszynaKSC' pid='1243831' dateline='1495275353']
[/quote]
...tylko kto dogoni Roberta Picha :huh:
[/quote]
Byla kiedys przyspiewka.... Kto dogoni psa ,kto dogoni psa...CRACOVIA!!!CRACOVIA!!!CRACOVIA!!!
Zieliński tam ustawi obronę, że Litauszki będzie rezerwowym.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)