Wybaczcie post pod postem ale co do tych nowych kart kibica to prawda. Ma być odświeżony wygląd i data ważności ale z tego co mi wiadomo stare karty ciągle mają działać choć to jeszcze nic pewnego.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Stara karta jest kiepska - naklejka praktycznie od razu się odkleiła i wygląda śmiesznie jak pusty plastik. Liczę na nową o wiele solidniejszą, choć patrząc po jakości Legei (mam syna w Akademii i dres nie wytrzymał pierwszego prania, a zamki po miesiącu przestały działać), bardzo się obawiam, że otrzymamy kolejny bubel.
nie wiem co Wy robicie z tymi kartami... kruszyć tym towaru się nie powinno. ja tam wyciągam z portfela raz na dwa tygodnie i jest jak nówka od lat
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nie wiem co Wy robicie z tymi kartami... kruszyć
> tym towaru się nie powinno. ja tam wyciągam z
> portfela raz na dwa tygodnie i jest jak nówka od
> lat
Może szyby skrobią zimą :P
Moja też jak nówka, schowana ładnie w portfelu i wyciągana tylko na mecz :)
Mój portfel nie mieści kart, więc z mojej karty już folia odłazi na rogach, co ciekawe inne karty trzymają się w całości, więc świadczy to o nie najlepszym wykonaniu naszych kart kibica !
Co nie zmienia faktu, że jak już wyrobiłem kartę kibica, to powinna ona działać ciągle. Nie czuję potrzeby wymiany mojej karty na nową, mam ją od początku nowego stadionu i mam nadzieję, że nie będę do wymiany zmuszony biorąc pod uwagę jakie były problemy ostatnio z maszynami.
Też mam kartę od początku nowego stadionu, ale o ile mnie pamięć nie myli już wtedy było mówione, że mają one swoją "ważność" i trzeba będzie wymieniać na nowe.
ktoś coś wie jak z biletami na jutrzejszy mecz z Hutnikiem? Bo strasznie ciężko informacje znaleźć.
10 sekund na oficjalnej.
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/w_srode_gramy_derby_z_hutnikiem_nastadionie_karnetowicze_wchodza_za_1_zl
23 dni później
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/w_poniedzialek_rusza_sprzedaz_karnetow_na_poczatek_karnetowicze_z_sezonu_2015/16
nowe karnety
znowu zapomnieli napisać cokolwiek o Pucharze Polski :/
[pre]
Promocja: DLA STUDENTÓW. Tradycyjnie studenci wejdą na nasz stadion płacąc za bilet na pojedynczy mecz jedyne 5 zł; wystarczy przy zakupie wejściówki okazać aktualną legitymację studencką. Promocja dotyczy wyłącznie biletów na sektor I.
[/pre]
Czyli bilet studencki na sektor D nie bedzie juz obowiązywal?
Ceny na świetnym poziomie. Plus za to, że eliminacje LE będą dla karnetowiczów za darmo.
z tymi biletami na D to cały czas był jakiś problem. oficjalnie promocja nie obowiązywała a w praktyce zależało od stopnia wiedzy Pani w kasie. oczywiście bilety studenckie z sektora D powinny były zniknąć po pierwszej rundzie tej promocji i nigdy więcej nie powrócić więc generalnie lepiej późno niż wcale
Dzis czytalem artykul o cenach na Lechu - u nas nie kupic katnetu to grzech.
SaNtO Napisał(a):
> z tymi biletami na D to cały czas był jakiś
> problem. oficjalnie promocja nie obowiązywała a
> w praktyce zależało od stopnia wiedzy Pani w
> kasie. oczywiście bilety studenckie z sektora D
> powinny były zniknąć po pierwszej rundzie tej
> promocji i nigdy więcej nie powrócić więc
> generalnie lepiej późno niż wcale
W tym roku obowiązywały oficjalnie. W zeszłym były zamieszania, na jedne mecze były na jedne tylko na I
gimli Napisał(a):
> Dzis czytalem artykul o cenach na Lechu - u nas
> nie kupic katnetu to grzech.
Dokładnie tak, zwłaszcza dla kibiców z dalekich krain jak ja...planuje dzień meczowy bez stresu czy uda się kupić bilet i na ile wcześniej musze zjechać do Krakowa z tego powodu....dla mnie karnet jest bezdyskusyjnie obowiązkowy :)
Karnet kupiony, teraz oczekiwanie na pierwszy mecz w LE, a potem w ekstraklasie z dużymi nadziejami.
grunt, że 3 karnety kupione!
Tylko karnety. Są tanie jak barszcz i na dodatek mecze Ligi Europy gratis! Ktoś kto nie ma karnetu i ma zamiar przyjść na np. 70% meczy to ostry masochista :)
W tym tygodniu mozna tylko przedluzyc na to samo miejsce czy można wybrac gdzie sie chce?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)