Brawo dla drużyny za walkę. Nie było źle.
Wszystko już w zasadzie zostało napisane, więc nie będę tego powielał. Jedno może jeszcze. Do Wszechwładnych.
Tyle był obiecanek, że musimy się wzmocnić żeby kompromitacji nie było... Wczoraj nie było - OK. Ale co będzie w Pradze ? 7 w plecy w Cracovie, ile w Pradze wpadnie ?
A mogło by to wyglądać inaczej. Gdyby tak sprowadzić z jedną piątkę porządnych grajków (plus ci którzy przyszli) to wczoraj wynik może kręciłby się wokół remisu i nie trzeba by się o uniknięcie blamażu na wyjeździe martwić.
-
-
CHL 2016/17 - Where Europe comes to play!
Steelers właśnie rąbneli HV71 Jonkoping gola na 3-3 i to na wyjeździe, a Capitals prowadzą ze Skelleftea 2-1. Szacun dla jednych i drugich wielki i to bez względu na to jak się skończy.
Nie ma powodów do narzekań, przyjechała przecież klasowa drużyna. Zbierać doświadczenie, to zadanie dla sportowców i organizatorów na dzien dzisiejszy.
Spodziewałem sie 9-10tys ludzi, ale splot kilku czynnikow (IO, środek tygodnia, wakacje) sprawil że tak nie bylo.
Czy były hymny narodowe przed meczem (późno udało mi się wejść i nie słyszałem)?
Nie było hymnów państwowych, był puszczony hymn w wykonaniu M.Maleńczuka.
agent44 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> rmszar, ja doskonale o tym wiem. Uważam jednak,
> że akurat w przypadku wczorajszych, i ewentualnie
> jutrzejszych niedociągnięć organizacyjnych, nie
> można winy w 100% zrzucać na MKS, ponieważ
> tutaj chyba jednak więcej do gadania ma ARM i
> ZIS.
No a jak myślisz o co chodziło w moim wpisie? Inna kwestia czy MKS korzystał z rad i pomocy w zakresie organizacji.
Adler Mannheim nieco nam bruździ z frekwencją podczas tej edycji CHL.
7,805 kibiców, w przegranym meczu, Adler Mannheim - HC Lugano 2:3 .
Ale i tak póki co jesteśmy na drugim miejscu ;)
1.Adler Mannheim - 7,805 kibiców
2.Cracovia - 7,124 kibiców
3.Junost Mińsk - 5,300 kibiców
4. HC Koszyce - 3,294 kibiców
I jeszcze jedno spostrzeżenie - przy ich rosłych obrońcach nasi zawodnicy wyglądali jak z innej kategorii wiekowej. W pewnym momencie sobie pomyślałem co to by było, gdyby Sparta zaczęła na poważnie grać na bandach. A oni to potrafią!
Blizzy Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Adler Mannheim nieco nam bruździ z frekwencją
> podczas tej edycji CHL.
>
> 7,805 kibiców, w przegranym meczu, Adler Mannheim
> - HC Lugano 2:3 .
>
> Ale i tak póki co jesteśmy na drugim miejscu ;)
>
> 1.Adler Mannheim - 7,805 kibiców
> 2.Cracovia - 7,124 kibiców
> 3.Junost Mińsk - 5,300 kibiców
> 4. HC Koszyce - 3,294 kibiców
A na jeb......m h.necie pseudo fachowcy i frustracji będą nabijać się ze środowej frekwencji.
Sprzedam po pieniadzach 3 bilety na 2 kategorie ( dobry sektor, blisko lodu) pisac priv
Panowie i Panie, ale video... po prostu Petarda !!
https://www.youtube.com/watch?v=3b0uvHKPdaU
No no! DOBRE!
wideo OK, tylko ja zaczynam się bać otwierać lodówkę, bo i tam się może wchwałkoli :(
O! Tegom chciał i tego mi brakowało! Dobry film. Oby więcej takich!
Filmik jak filmik, za to nieśmiertelny refren "we have money" w wolnym tłumaczeniu: "piniondze mamy, za chuja ich nie wydamy"
Jest dobrze! Naprawdę nie mamy się czego wstydzić!
cóż trochę gorzej (nie chodzi o wynik ,ale o jakosć gry) niż ze Spartą,taka moja ocena ,może Szwedzi mniej pozwolili?
Nie wiem co chcemy od Chovana przecież strzela !!(szkoda ze do swojej bramki :)) a tak na serio ciut kę bardziej widoczny ,ale i tak moim zdaniem do wymiany!!!!!
Cieszy mnie postawa czwartego ataku !!oni naprawdę powinni grać więcej i na plus Radzik ,Kapica ,Jenčík, Iberer,
Obrona tradycyjnie słabo ,OGROMNE PROBLEMY Z WYJŚCIEM Z WŁASNEJ TERCJI !!Owszem zagrali z poświeceniem rzucając się pod krążki,no ale od kadrowiczów aktualnych i byłych jakiegoś spokoju w rozegraniu mozna chyba oczekiwać ?
Pierwsza formacja drugi mecz i znowu na zero ,no tu chyba coś choćby malutkiego mogliśmy oczekiwać ,przecież jako jedyni są zgrani z ubiegłego sezonu !!!!!!!
Mam tylko nadzieję ze kolejna lekcja zaowocuje w PLH ,a najlepiej w meczu o superpuchar 18 września
P,S
nie chciałbym byśmy grali w tak mocnej lidzie na c odzień !!! ,ZA BARDZO DOŁUJĄCE,a wiadomo żebyśmy się raczej nie wzmocnili ,a wkurza mnie jak robimy masę błędów ,mam tu na myśli obrońców!!!!!!!
Gra Sparty to była poezja, a Szwedzi rozjechali nas na zimno, czyli jak można się było spodziewać. Moim zdaniem nie ma większego sensu ocenianie kogokolwiek (choć mam nadzieję, że Iberer zostanie) bo nie graliśmy w swojej kategorii wagowej. Teraz trza zejść na ziemię. Supersprawa obejrzeć takie drużyny na żywo:)
Niby nie znam się na hokeju, ale dlaczego w przewadze gramy gorzej niż 5 na 5?
Rev, gdybyśmy grali na codzień w tak mocniej lidze(ale to musiało by być KHL) to budżet pozwalał by zakontraktować odpowiednich zawodników ;)
A realnie patrząc, EBEL i jeszcze raz EBEL, ostatecznie Ekstraliga Słowacka ;)
Co do meczu, naprawdę jestem zadowolony jak i z wyników oraz z gry(na tyle nam obecny skład pozwala, nie ma co się czarować).
Frekwencja 6 209 kibiców(bardzo fajnie że ktoś pomyślał i wszyscy byli na dolnych sektorach), oczywiście jest to trochę niefajne dla tych co kupili droższe bilety.
Ale co tam ja to pominę i w ogóle ;)
btw.
Tak więc średnia frekwencja dla nas w sezonie 2016/17 CHL wyniosła 6666,5 kibiców i ja to uważam za duży sukces !
I coś czuję, że zostaniemy na podium, jeżeli chodzi o frekwencję.
gimli, ale dlaczego gorzej? dziś nie straciliśmy żadnej bramki grając w przewadze:D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)