Śląsk NIE JEST naszym ligowym rywalem😡
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
4 dni później
Elton Fikaj w Piaście
Dominik Sarapata został wypożyczony do Płocka
Attila Szalai wypożyczony do Pogoni
Miłosz Matysik w Niecieczy
widzew idzie grubo,na transfery tej zimy wydał 15 milonów euro,czyli ponad 60 milonów złotych.
A w następnym okienku transferowym Dobrzycki ma wydać kolejne 15 milonów euro.....
widzew robi to co gts w latach 2000, sytuacja kibicowska w Łodzi też będzie podobna jak w Krakowie,widzew będzie zdobywał mistrzostwa,a ŁKS będzie grał na pograniczu Ekstraklasy a 2 ligą.
Skad ten Dobrzycki ma tyle buły ,kim on wogole jest?
[quote]#post1708034 Skad ten Dobrzycki ma tyle buły ,kim on wogole jest?[/quote]
panattoni- magazyny, własciciel
Hehe ale gość pompuje w klub gruby szmal . Śp Janusz też miał miliony ale z tym hajsem różnie bywało. Ale stabilnie było..
[quote]#post1708021 widzew idzie grubo,na transfery tej zimy wydał 15 milonów euro,czyli ponad 60 milonów złotych.
A w następnym okienku transferowym Dobrzycki ma wydać kolejne 15 milonów euro.....
widzew robi to co gts w latach 2000, sytuacja kibicowska w Łodzi też będzie podobna jak w Krakowie,widzew będzie zdobywał mistrzostwa,a ŁKS będzie grał na pograniczu Ekstraklasy a 2 ligą.[/quote]
Gdy Cupiał ładował ksą to pozostałe kluby były w zapaści.
Swoją drogą samą kasą sukcesu nie zrobi. Już wydał sporo kasy i gdzie są?
Co nie znaczy, że nie mają szansy odpalić, ale poza ecie-pecie musi być know-how.
Tymczasem paprykarze już 4 zimowy transfer ogłaszają (za Piłka Nożna):
Pogoń Szczecin ściąga napastnika z Anglii. Zapłaci 1,5 miliona euro
Pogoń Szczecin nie ustaje we wzmacnianiu kadry na rundę wiosenną sezonu. Sprowadzi kolejnego zawodnika.
W zimowym oknie transferowym ściągnęła dotąd trzech. Karola Angielskiego, Kellyna Acostę oraz Attilę Szalaia.
Czwartym będzie Fally Mayulu, co ujawnił Tomasz Włodarczyk z portalu meczyki.pl. Według jego wiedzy Portowcy zapłacą 1,5 miliona euro, uwzględniając bonusy. Na czwartek zaplanowano testy medyczne.
Mayulu to 23-letni napastnik rodem z Francji, występujący aktualnie w Bristol City, w Championship. W bieżącym sezonie rozegrał 11 meczów, spędził na boisku w sumie 161 minut i nie strzelił żadnego gola. Wcześniej był związany z Lens, Wolfsburgiem, Blau Weiss Linz, Rapidem Wiedeń i Sturmem Graz.
Co ciekawe, bratem Fally’ego Mayulu jest Senny Mayulu, wschodząca gwiazda Paris Saint-Germain.
Nie wiem co to znaczy „był związany” (i nie chce mi się sprawdzać), ale 6 klubów w wieku 23 lat nie brzmi jakoś poważnie.
[quote]#post1708048 [quote]#post1708021 widzew idzie grubo,na transfery tej zimy wydał 15 milonów euro,czyli ponad 60 milonów złotych.
widzew robi to co gts w latach 2000, sytuacja kibicowska w Łodzi też będzie podobna jak w Krakowie,widzew będzie zdobywał mistrzostwa,a ŁKS będzie grał na pograniczu Ekstraklasy a 2 ligą.[/quote]
Gdy Cupiał ładował ksą to pozostałe kluby były w zapaści.
Swoją drogą samą kasą sukcesu nie zrobi. Już wydał sporo kasy i gdzie są?
Co nie znaczy, że nie mają szansy odpalić, ale poza ecie-pecie musi być know-how.[/quote]
W kontekście dzisiejszego wyniku w Łodzi pozwolę sobie sam siebie zacytować
Można zaklinać rzeczywistość,ale prędzej czy później widzew odpali, zresztą Dobrzycki w wywiadzie bez ogródek mówi że będzie pompował kasę w widzew bo kocha ten klub,taki miliarder który pompuje swoje pieniądze w klub zdarza się raz na 20 lat.
A Ja z zazdrością patrze na to co dzieje się widzewie....
Też myślę, że prędzej czy później odpali, chyba że miliarder za bardzo się będzie angażował w zarządzanie i skupiał na zmienianiu trenerów 3-4 razy na sezon.
Arkadiusz Milik w Gorniku Zabrze... no no... mimo ze szklany to nazwisko jednak robi wrazenie...
troche dawno temu gral bo kontuzje ale mimo wszystko bomba transferowa
- Edytowany
"Z Arkiem jest jeden problem, on musi być zdrowy na ten moment - dodaje. - Żeby rozmawiać o transferze, to Arek musi być zdrowy, wyleczony. Wtedy myślę, że będzie łatwiej go przekonać. Na razie Arek ma swoje problemy. [b]Nic, tylko mu zdrowia życzyć[/b], żeby te wszystkie demony złe, kontuzje, go ominęły. [b]Jak będzie zdrowy, to myślę, że się kiedyś dogadamy[/b].
Takie słowa to więcej niż prognoza. Wyraźnie widać, że obie strony zakładają ten sam scenariusz. Milik któregoś dnia ma wrócić do klubu, w którym w 2011 roku debiutował w Ekstraklasie."
"Jak", "kiedyś", "myślę". Na razie jest chyba kasa z Juve ważniejsza.
Jak i tak nie grasz, tylko się leczysz, to chyba lepiej ciągnąć większą kasą niż mniejszą 😁
Łatwiej mu się dogadać jak brat działa w klubie :)
😂 😂
https://www.youtube.com/watch?v=9o4hyAndJVc
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)