Gwilia w Rakowie
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
Akurat o nim to nie musiałeś wklejać
Maciej Wilusz i Daniel Bartl odchodzą z Rakowa.
Tego drugiego widziałbym u nas jako rywal dla Hanci
[quote='gargamel9998' pid='1503256' dateline='1630602708']
[/quote]
Bartl to ciekawy zawodnik. tez bym go u nas widział. Tylko nie wiadomo w jakiej jet dyspozycji
[quote="gargamel9998" pid='1503256' dateline='1630602708']
[/quote]
Hanki
jak chcemy grać o 12-14 to Bartl zajebisty. wtedy brać
[quote='SaNtO' pid='1503282' dateline='1630650382']
jak chcemy grać o 12-14 to Bartl zajebisty. wtedy brać
[/quote]
no nie wiem czy pięterko chce aż takich wysokich miejsc w lidze...
Ciężki poranek. Nie skumałem, że chodzi o miejsce i myślałem, że o godziny meczów.
Próbowałem to zrozumieć i się zastanawiałem, czy Bartl gra dobrze głową pod słońce, czy o co chodzi.
[quote='gargamel9998' pid='1503256' dateline='1630602708']
[/quote]
[url=https://naforum.zapodaj.net/a86fb9c91988.jpg.html][img]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a86fb9c91988.jpg[/img][/url]
[quote='MC.busz' pid='1503294' dateline='1630658609']
Ciężki poranek. Nie skumałem, że chodzi o miejsce i myślałem, że o godziny meczów.
Próbowałem to zrozumieć i się zastanawiałem, czy Bartl gra dobrze głową pod słońce, czy o co chodzi.
[/quote]
tez miałem chwilę zawahania ::D czas na drugą kawe
Bartl to taki sam koleś jak Hanca. Tylko lepiej kiwa a słabiej podaje.
Niech zdecydują ich dupeczki, który zostaje a który out
(MC.busz - dupeczki w sensie partnerki ;))
Jakieś foto ? ;)
[quote='VelVet' pid='1503300' dateline='1630661553']
Jakieś foto ? ;)
[/quote]
Dupeczki czy Bartla ? ;)
Bartl czy jak mu tam mnie totalnie nie interesuje, jak przyjdzie to skończy jak reszta :)
- Edytowany
.
- Edytowany
Wózek już ma czy na Brodowicza zawiozą? Za chwile kontuzje złapie idąc do kibla.
Pomijając kim on jest ale będzię kaleką na starość, tyle kontuzji to mało kto ma
- Edytowany
Na 100-lecie klubu (i otwarcie stadionu) Raków wygrał z węgierskim FC Fehérvár (dawniej Videoton) 5-2
23-letni grecki obrońca Aléxandros Katránis (Hatayspor Kulübü ) w Piaście
Hej. 0-6 dawno przepadło w mojej pamięci, ale przeczytałem dzis wywiad z byłym prezesem rzeki i mnie oświeciło. Dlaczego Pasy " były umoczone w korupcję, a GTS nie". Wysłałem więc wiadomość do PZPN. Otrzymałem odpowiedź że jak tylko się wezmą za robotę to odpowiedzą. I teraz pytanie do informatyków. Mam skrina czy jak to się tam pisze. Jak dodać to zdjęcie na forum?
Np przez zapodaj.net
Legia Warszawa wydała fortunę na transfery! Na dwóch zawodników poszło ponad 2 miliony euro .
Legia Warszawa była bardzo aktywna w ostatnich dniach letniego okienka transferowego. Jak wyliczył serwis legia.net, mistrz Polski wydał ponad dwa miliony euro na Igora Charatina i Lirima Kastratiego, co jest rekordem klubu z Łazinekowskiej. Wcześniej Legia wydała więcej tylko na Bartosza Slisza.
Działo się w ostatnich dniach sierpnia! Legia Warszawa awansowała do fazy grupowej Ligi Europy kosztem Slavii Praga. Mistrz Polski dotarł więc do czołowych 64 klubów w Europie. Wcześniej sądzono, że stać go jedynie na Ligę Konferencji, która nie dość, że stoi na niższym poziomie sportowym, to w dodatku premie w niej są niższe.
Sprzedaż Josipa Juranovicia i awans do Ligi Europy sprawił, że kadra Legii jest za krótka, by poradzić sobie zarówno w PKO Ekstraklasie jak i europejskich pucharach, a także w jesiennej rywalizacji o Puchar Polski.
Końcówka sierpnia stała pod znakiem licznych wzmocnień warszawskiego klubu. Do klubu przed rewanżem ze Slavią dołączył Jurgen Cehalka (za kwotę od 250 tys. do 350 tys. euro). Sprowadzono również Igora Charatina za 800 tys. euro i Lirima Kastratiego za 1,3 mln euro. W historii Legii tylko jeden piłkarz był droższy i jest to grający obecnie w Legii Bartosz Slisz. - Z tego co słyszymy, w przypadku Kastratiego, obie strony ustaliły, iż zapłata nastąpi w pięciu ratach, na przestrzeni trzech lat - pisał Piotr Koźmiński, dziennikarz WP Sportowych Faktów.
Według portalu Transfermarkt.de Legia Warszawa wydała w tym okienku transferowym łącznie 3 miliony euro i to najlepszy wynik polskiego klubu od wielu lat. Na spory wydatek pozwolił sobie również Piast Gliwice, który wydał 1,63 mln euro. Tu jednak należy brać poprawkę, że gliwiczanie wydali milion na Świerczoka, którego zaraz sprzedali za dwa razy tyle. Na potęgę uzbroił się również Lech Poznań, który pozwolił sobie na wydatek rzędu 1,3 mln euro.
za https://gol24.pl/legia-warszawa-wydala-fortune-na-transfery-na-dwoch-zawodnikow-poszlo-ponad-2-miliony-euro/ar/c2-15787944
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)