[quote='hank' pid='1475231' dateline='1614423307']
[quote='morata' pid='1475223' dateline='1614422060']
nerwowo w wisle,ajwen odwalił i out
[/quote]
Coś bliżej ?
[/quote]
https://twitter.com/Mateo10TSW/status/1365383285677957121?s=19
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
[quote='qtec' pid='1475234' dateline='1614423792']
[quote='hank' pid='1475231' dateline='1614423307']
[quote='morata' pid='1475223' dateline='1614422060']
nerwowo w wisle,ajwen odwalił i out
[/quote]
Coś bliżej ?
[/quote]
https://twitter.com/Mateo10TSW/status/1365383285677957121?s=19
[/quote]
Wielka ichniejsza ikona tak go witali...
Dziękuję :)
Będąc w łodzi się napier
Morata masz świetny wywiad w gieteesie. :rolleyes:
[quote='sterby' pid='1475241' dateline='1614428015']
Morata masz świetny wywiad w gieteesie. :rolleyes:
[/quote]
Mam dużo kolegów z ysły. Osiedle na którym się wychowałem zrobiło swoje, poza tym małe gnojki za małolata tylko gts i kalu uche. Zbudowali na tym baze kibicow na pewno, przeszłość wisły dla mnie jest nie do wybaczenia. TYLKO CRACOVIA !
No to Ajwen nie wytrzymał długo. Szkoda człeka, chociaż pies.
Mi go nie szkoda. Alkoholik,damski bokser,zawsze plujący na Cracovię. Po Multikinie oficjalnie wyznał że się nie pojawi u nas i nie będzie komentował naszych meczów. HMwD!
Doceniam go jako piłkarza , człowieka nie szanuje .
I jeszcze że na Wieczystą może chodzić więcej ludzi niż na Cracovię bo rzeka jest poza zasięgiem oj uwiera go bardzo Cracovia.
Kończąc temat, to szemrany typ, tak jak jego syn. Korzystali z pomocy misków niejednokrotnie, dziwi mnie jak taka postać może być tak mega pozytywnie odbierana przez opinie publiczną. Magia nazwiska robi chyba swoje. Poczytajcie tt młodego iwana.
Nie życzę nikomu źle, ale nie podoba mi się robienie z kogoś bohatera ani zarabianie na jego upadku. Jedyną osobą która mu pomaga to Kwiecień, ale też stracił cierpliwość
5 dni później
Bodvar Bodvarsson rozwiazal kontrakt z Jagiellonia
8 dni później
Alarm nawet w Jagiellonii. Kibice domagają się ratowania bytu Jagiellonii w ekstraklasie (!)
Całość tutaj:
Środowisko Kibiców i Sympatyków Jagiellonii Białystok zwraca się do Zarządu Klubu i Akcjonariuszy o podjęcie zdecydowanych działań w celu naprawy sytuacji sportowej w Jagiellonii. Od kilku tygodni jesteśmy świadkami katastrofalnej postawy całego naszego zespołu, a po spotkaniu z Pogonią Szczecin wszyscy stanowczo stwierdzamy : TAK DALEJ BYĆ NIE MOŻE!
Oczekujemy zdecydowanych działań i wyciągnięcia konsekwencji wobec osób odpowiedzialnych za przygotowanie drużyny do rundy wiosennej, a także wobec zawodników, którzy swoją postawą godzą w dobre imię największego Klubu w północno-wschodniej Polsce.
Zakończył się czas próby. Postawy zespołu nie da się oglądać na boisku. Tak słabo grającej Jagiellonii nie widzieliśmy od dobrych kilku lat. Nie widać również perspektyw na lepsze jutro.
[b]Trzeba podjąć trudne, lecz odważne decyzje w celu ratowania bytu Jagi w Ekstraklasie, w tym, czy też następnym sezonie![/b] W razie przejścia obojętnie wobec tego, co się dzieje z drużyną, jako kibice zapowiadamy dalsze działanie już poza Internetem!
Generalnie wygląda na to że Covid + 1 spadkowicz włączył u 80% ligi tryb januszowo-przetrzymaniowy.
Niestety rządy Janusza negatywnie wpłynęły na nas i próżno szukać takich działań kibicowskich jak choćby u Babyjagi.My tylko przyglądamy się biernie i patrzymy spadną czy nie.
U nas działania kibicowskie są tak samo mierne jak wyniki 1 drużyny. Nie ma fanatyków, kibicow którzy nie byliby obojętni na to co się dzieje.... Legia wczoraj pokazała jak to powinno wyglądać. Potrafili się zebrać pod stadionem, zrobić oprawę itp. U nas nie ma nawet komu podjechać do Racznej by pogadać z pilkarzykami o ich postawie. Takimi działaniami,
a raczej ich brakiem będziemy niedługo w d&&pie. I później wszyscy się dziwią, że w młynie po 100 osób bylo
- Edytowany
[img]https://i.iplsc.com/legia-warszawa-warta-poznan-kibice-pod-stadionem-legii/000BFJRDW3MXUEIC-C321-F4.jpg[/img]
[img]https://i.ibb.co/LnbPs0Z/7egia.jpg[/img]
Lechia, Lech, Jagiellonia, Legia....
A nasi gdzie? W kieszeni u Tabisza???
Żenada co się w tym klubie dzieje. Na każdej płaszczyźnie.
Na dzisiaj nie zasługujemy na nasze biało czerwone barwy i piękną historię. Dno dna.
Kibicowsko już dawno jesteśmy w 3 lidze.
- Edytowany
Rzygać mi się chce jak to czytam. Od 20 lat mieszkam 450 km od Krakowa i nie wierzę, że tak to wszystko się posypało. Kto Wam kxrwa broni iść pod stadion. Kolegów nie macie? Idź jeden z drugim z kumplami i pokaż innym, że można. Następnym razem będzie Was więcej. Macie charyzmę żeby pierdzieć w klawiaturę to coś dajcie od siebie.
ŚP. Bieżan potrafił sam na Ceramikę jechać, na wyjazdy hokejowe potrafiliśmy swojego czasu z kumplem we dwóch jeździć w szalikach, na dziesiątkę dwóch od nas z siekierami wjechało a Wy beczycie jak ostatnie pxzdy, że kibicowsko jest słabo. Jest słabo nie przez Tabisza i Filipiaka. Najlepsze czasy kibiców Cracovii to czasy kiedy było w Klubie tragicznie. Liczyła się przygoda i przyjaźń.
PS. Jak Łopata ciął w chuxa to od D. wyłapał w zęby, Abaddon potrafił rozxebać konfę po meczu. Wiem inne czasy powiecie. A ja powiem inni ludzie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)