Jak by jeszcze Błaszczykowski umoczył swoją kasę przy okazji, to byłoby super!
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
[quote='Nesta' pid='1355300' dateline='1546592010']
chyba ich legenda zlozyla boguski wezwanie do zaplaty. Chyba stracil wiare... :)
[/quote]
Wg. 90 minut.pl "legenda" wybiera się grać do Sosnowca .
[quote='kaleb' pid='1355310' dateline='1546594437']
Jak by jeszcze Błaszczykowski umoczył swoją kasę przy okazji, to byłoby super!
[/quote]
Lepiej żeby wydał kasę na akademię piłkarską Rakowa :)
To o której ta sekcja zwłok dziś ?
- Edytowany
[quote='Leesior' pid='1355316' dateline='1546595358']
[/quote]
Trzeba poczekac na oficjalne wystawienie aktu zgonu... czysta formalnosc , kwestia paru dni :)
[quote='eredin' pid='1355296' dateline='1546590569']
[quote='alocha' pid='1355281' dateline='1546579544']
[quote='eredin' pid='1355273' dateline='1546557512']
[quote='octop' pid='1355268' dateline='1546555558']
po tt chodzą ploty, że Błaszczykowski ma wejść w gts
[/quote]
Czytałem o takim pomyśle - Włodarski, Kwiecień i Błaszczykowski.
Inny to Maspex
[/quote]
[b]Wszystko ok, tylko dlaczego nie weszli 2 tyg. temu, zanim piłkarze zaczęli spier.dalać?[/b]
[/quote]
To akurat proste - teraz reanimują trupa za każdą cenę, której np Marzenka nie chciała zapłacić w połowie grudnia czyli np oddanie całkowitej władzy. Wczoraj dowiedzieli się że żarty się skończyły, PZPN pogroził paluszkiem.
Ian o tym pisał - Maspex chciał wejść do towarzystwa już jakiś czas temu. Ma okazję zrobić to teraz.
Błaszczykowski musi kupić sobie grę w reprze więc jest także zainteresowany tym wariantem. Jeśli - jak pisze interia.pl, od sierpnia do grudnia mieli przychody na poziomie 25 mln bez transferów, to wyprowadzeni tego na prostą jest realne w 12-18 miesięcy. Pod warunkiem dużego zastrzyku kasy już teraz i odcięcie delfinów od koryta.
Tak jak pisałem - jeszcze nie zdechli choć odliczam dni do 10.01.
[/quote]
A to ciekawe bo Marzenka nienchciala oddać całkowitej władzy w połowie grudnia maspexowi czy Kwietniowi, ale vannie oddała , jak dla mnie to ona chciała żeby gra upadł i vanna ma tego dopilnować, a papiery będą przechowywane w Kambodży , tak żeby nikt do nich dostępu nie miał , zapewne komputery z danymi też zniknął.
[quote='Leesior' pid='1355316' dateline='1546595358']
[/quote]
http://www.tswisla.pl/konferencja-prasowa-towarzystwa-sportowego-wisla-krakow/
Slusznie, Niemiec nie byl redaktorem Naczelnym w stanie wojennym, pamięć zawiodła, przepraszam pana redaktora Niemca.
- Edytowany
[quote='Slapi1988' pid='1355309' dateline='1546594216']
GTS moze uratowac tylko pare-dziesiat milionow zlotych ! a tu widze ze nikt sie nie pali do wyrzucenia tych pieniedzy w bloto bo procz samych klopotow finansowych trzeba by sie przekopac przez bagno walkow, nieprawidlowosci, splacic przeplacanych pilkarzy i doagadac sie z huliganami wisly ::D [b]no taki glupi to chyba nie jest nikt[/b] ::D
Ja im zycze zeby jednak zostali .. niech ten rozklad trwa jak najdluzej, niech frajerzy cierpia ::D
[/quote]
Maspex pewnie tak głupi się nie okaże, by wchodzić w bagno pełne rekinów i jeśli nie będzie gwarancji ich odejścia to nie zaryzykuje. A nic nie zapowiada by rekiny odpłynęły od tego akwenu pełnego żarcia, zwłaszcza gdy do skoku do wody szykuje się tłusta foczka. Ale w rozsądek, czy też mądrość polityków nie wierzę. Dla nich, niezależnie od opcji jedynym wyznacznikiem jest korzyść osobista czy partyjna. Jeśli oszacują, że ratując trupa więcej zyskają niż stracą to zainwestują każdą ilość nie swoich przecież pieniędzy.
I to jest miara przyzwoitości - przeprosić towarzysza Niemca, choć towarzyszem na zawsze pozoiostał!
Pravda [i tak] zvitezi, jak głosił Jan Hus!
Ja mam przeczucie że to kurwisko jakoś przetrwa :(
Zaskakujące że na forum kundli nie ma takiej wiary w ich przetrwanie jak na naszym...
- Edytowany
[quote='Antoine' pid='1355332' dateline='1546598403']
[/quote]
Też mi się tak wydaje ale cośmy się naśmiali a oni wstydu najedli to nasze. Ten kabaret będzie zapamiętany na dłuuugie lata :)
Trela na TT
Rozmawiałem z panią Agatą Zebranowicz: "Tak, to ja zostałam od tego roku najemcą siłowni przy Reymonta 22, ale dzisiaj zdecydowałam się z tego zrezygnować. Nie chcę mieć z tym nic wspólnego. Po tym, jaka nagonka się dziś odbyła, mimo że nie zrobiłam nic złego".
[quote='Antoine' pid='1355332' dateline='1546598403']
[/quote]
Też się tego obawiam Leśniodorski im pomoże prawnie, przekona do wyczyszczenia i namówi kogoś znajomego na wyłożenie kasy. Deklarował, że kwoty te na jego znajomych nie robią wrażenia, jeśli klub byłby czysty, to jest to mega okazja.
Leśny, Stanowski, Boniek chcą sobie wybudować pomnik i zaspokoic próżnośc i już na zawsze zostać jako "zbawcy".
Ludzie, a co tu ratować.
[b]Michał Trela:
Bogusław Leśnodorski o współpracy z TS Wisła Kraków: "Chcę im pomóc prawnie i może trochę organizacyjnie/biznesowo doradzić. Nic więcej".[/b]
W interesie Legii i nie tylko jest, aby jakoś TS dograła do końca rundy choćby juniorami, to jest kasa. Boguś może pomoże w sprawie podpisanej umowy i tyle, coś powie i koniec, nikogo nie przyprowadzi. On ma Legię.
Tu nie jest walka juz o inwestora w tym momencie, ale po pierwsze, aby TS było prawowitym właścicielem spółki piłkarskiej, a po drugie, aby dograć do końca rundy. Kto będzie wchodził w to bagno? NIKT.
Gtesiacy patrzą na koralika jak na zbawcę, a on podpisywał w ległej takie umowy, że głowa mała.
Sprawa z siłownią pokazuje, że delfiny nadal mają w towarzystwie sporą władzę.
Mają i mieć będą , czy kiedykolwiek i gdziekolwiek mafia łatwo odpuściła ?
Spotkanie "grupy inicjatywnej", na której czele stoi Ryszard Niemiec (prezes MZPN), z prezydentem Majchrowskim może się rozpocząć dopiero po konferencji Towarzystwa Sportowego. – Chcemy usłyszeć, co powiedzą, jaka jest sytuacja – mówi nam osoba z otoczenia prezydenta.
W spotkaniu ma także wziąć udział ekspert, który ma określić czy miasto w jakikolwiek sposób może włączyć się w akcję pomocy klubowi.
Kort out z gtsu
https://twitter.com/KamillKania/status/1081172744295862272?_ga=2.223672472.2010231959.1546420638-349348573.1544697356
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)