Moim zdaniem p. Sarapata to murowany kandydat do nagrody Osobowość Roku 2018, tak jak w roku ubiegłym.
Osobowości Roku 2017. Marzena Sarapata: O złych czasach dla Wisły już nie pamiętamy
https://gazetakrakowska.pl/osobowosci-roku-2017-marzena-sarapata-o-zlych-czasach-dla-wisly-juz-nie-pamietamy/ar/12988277
Brakuje mi głosu uczonych talmudystów z GTS na naszym forum, którzy wyjaśniliby sytuację i napisali, jak to dobrze, że kibice wzięli się za ratowanie towarzystwa. Jakaż jest różnica pomiędzy kibicami Pasów, którzy w krytycznym momencie ratowali Klub, a kibicami GTS-u, którzy poprowadzili go upadku, kradnąc resztki kasy do ostatniej chwili.
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
[quote='potter' pid='1354536' dateline='1546240305']
Słuchajcie nie mam słów dostatecznie mocnych by podziękować za prezesurę szanownej pani Marzenie Sarapacie .Wanna to absolutny hit .Akcje oddane za ..obietnice przelewu a spór ewentualny do rostrzygnięcia w ....Szwajcari co potrwa wiele miesięcy .Papierów nie ma więc nikt bez audytu się tego nie chwyci .Do tego grupa przestępcza w ts szemrane towarzystwo rekinów ,mient ,czerwińskich .
Mam nadzieje że to nie koniec dobrych wieści i saga z wanną potrwa .....
[/quote]
[color=#14171a][size=small][url=https://twitter.com/SzJadczak][b][color=#14171a][size=small][b]Szymon Jadczak[/b][/size][/color][/b][color=#14171a][/color][color=#14171a] [/color][color=#657786][size=small]@[b]SzJadczak[/b][/size][/color][/url] [color=#657786][url=https://twitter.com/SzJadczak/status/1079653616078733312]7 min.[size=xx-small]7 minut temu[/size][/url] [/color]
[color=#657786][size=medium] [size=xx-small]Więcej[/size] [/size][/color]
[/size][/color]
[color=#14171a][size=small]W Wiśle Kraków chyba nie wierzą, że przelew dziś dojdzie. Wróciła koncepcja z Wojciechem Kwietniem w roli inwestora. Kwiecień będzie walczył do końca, bo jeśli klub upadnie, on traci miliony, które pożyczył Wiśle w ostatnich miesiącach.[/size][/color]
[quote='piotrek67' pid='1354542' dateline='1546244930']
[quote='potter' pid='1354536' dateline='1546240305']
Słuchajcie nie mam słów dostatecznie mocnych by podziękować za prezesurę szanownej pani Marzenie Sarapacie .Wanna to absolutny hit .Akcje oddane za ..obietnice przelewu a spór ewentualny do rostrzygnięcia w ....Szwajcari co potrwa wiele miesięcy .Papierów nie ma więc nikt bez audytu się tego nie chwyci .Do tego grupa przestępcza w ts szemrane towarzystwo rekinów ,mient ,czerwińskich .
Mam nadzieje że to nie koniec dobrych wieści i saga z wanną potrwa .....
[/quote]
[color=#14171a][size=small][url=https://twitter.com/SzJadczak][b][color=#14171a][size=small][b]Szymon Jadczak[/b][/size][/color][/b][color=#14171a][/color][color=#14171a] [/color][color=#657786][size=small]@[b]SzJadczak[/b][/size][/color][/url] [color=#657786][url=https://twitter.com/SzJadczak/status/1079653616078733312]7 min.[size=xx-small]7 minut temu[/size][/url] [/color]
[color=#657786][size=medium] [size=xx-small]Więcej[/size] [/size][/color]
[/size][/color]
[color=#14171a][size=small]W Wiśle Kraków chyba nie wierzą, że przelew dziś dojdzie. Wróciła koncepcja z Wojciechem Kwietniem w roli inwestora. Kwiecień będzie walczył do końca, bo jeśli klub upadnie, on traci miliony, które pożyczył Wiśle w ostatnich miesiącach.[/size][/color]
[/quote]
Biznesmen, pożycza miliony i nie wie komu? Dziwne, kupy się to nie trzyma.
Niech inwestuje,walczy, do końca,z wiadomym skutkiem :)
A jego synalek prowadził doping na gts o ile pamięć mnie nie myli. Czyli wszystko zostaje po staremu :)
tylko czy Kwiecień ma na tyle kasy by odkupić spółkę od Wanny?
Teraz może przejmować i brać na garb wielomilionowe zadłużenie, delfiny i bałagan- życzę powodzenia.
Jeśli umowa naprawdę była warunkowa to właścicielem akcji jest ts, a nie Vanna.
- Edytowany
na upartego może i by sam dźwignął lub probował z czasem kogoś namówić na współpracę ale trzeba wierzyć że skwk ma sie dobrze i doleją benzyny do tego ognia.
PS. Ktoś ma dojście do spikera żeby na treningu puścił "goodbye"?
Czekam na ciąg dalszy tego pchlego cyrku . :D
Czy miasto po takim ich wy....niu z kasą za mecz z Lechem podejmie jakieś kroki ? Chyba wyzbyli się wszelakich złudzeń, że z czworonogami można się dogadać?
- Edytowany
[quote='squier strat' pid='1354546' dateline='1546247677']
tylko czy Kwiecień ma na tyle kasy by odkupić spółkę od Wanny?
[/quote]
Raczej nie.... musiałby z 15 mln gotówką wypłacić a ciekawe który bank da kredyt pod remont azylu ;-)
Może ma przebiegły plan duży dom towarowy Słoneczny w stoczni z lekami dla ludzi i zwierzàt Kliniki weterynaryjne.... kto wie
Nie lubię udzielać się na stronach internetowych,ale myślę,że wspaniałą akcją byłoby zjawić się na noworocznym treningu naszej drużyny z czarnymi parasolami właściciela gts .Zabolałyby burków wzniesione w górę na cześć wielkiego Vanny .Piękny widok i z całą pewnością zauważony przez media.Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. :) :) :)
Przypomniało mi się jak parę lat temu rząd Donalda Tuska "opchnął" Stocznię Gdańską jakiemuś beduinowi i czekaliśmy tylko na gigantyczny przelew. Przelew oczywiście nie doszedł a później okazało się że żadnej transakcji nie było, żadnego inwestora nie było itd. Była tylko niewzruszona wola zlikwidowania polskiego przemysłu stoczniowego.
Na treningu noworocznym przydałby się transparent: ,,Marzena kochamy cię!,,
A gdyby tak podeslac panu Wannie koperte...
[quote='waldek.wm' pid='1354568' dateline='1546251218']
Nie lubię udzielać się na stronach internetowych,ale myślę,że wspaniałą akcją byłoby zjawić się na noworocznym treningu naszej drużyny z czarnymi parasolami właściciela gts .Zabolałyby burków wzniesione w górę na cześć wielkiego Vanny .Piękny widok i z całą pewnością zauważony przez media.Wszystkiego dobrego w Nowym Roku. :) :) :)
[/quote]
Ja się dołączam. Bardzo prosta inicjatywa, a takie są najlepsze ;)
[img]https://scontent.fktw1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/49153880_10157178059932280_5612657502861656064_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_ht=scontent.fktw1-1.fna&oh=503797e6dec3591e3c6355c3e8e93b2a&oe=5C9AB91D[/img]
Niemiec będzie walczył:
Ryszard Niemiec
@NiemiecRyszard
Zadzwonił burmistrz Chełmka Aleksander Saternus z inicjatywą powołania ogólnowojewódzkiego, doraźnego forum samorządowego którego zadaniem byłoby szukanie sposobów ratowania piłkarskiej Wisły;to sprawa całego regionu z samorządem krakowskim na czelestwierdził! 1 krok po N.Roku...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)