A Ja proponuje dajemy sobie spokój z ladacznicą i nie nakręcajmy się co ma być to będzie.Mamy ważniejsze sprawy z naszym posranym zarządem.A CRACOVIA I TAK PANY!!!
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
Focus wiadomo że każdy z nas wolałby widzieć naszych piłkarzy walczących o MP przy pełnym stanie niż gts w czwartej lidze. Dla każdego wybór byłby prosty.
Dlatego pośmiać się zawsze warto bo oni by to samo robili ale z tyłu głowy trzeba pamiętać że są rzeczy ważniejsze. Czyli wymaganie od zarządu sukcesów sportowych :)
- Edytowany
Na forum psiarzy pisza o Asseco. Jeśli to prawda to to taki Komarch tylko lepiej zarzadzany
A co Asseco ma wspólnego z zagranicą?
[quote='octop' pid='1352350' dateline='1545068890']
A co Asseco ma wspólnego z zagranicą?
[/quote]
Nic. No chyba że chodzi o granicę województwa.
[quote='qtec' pid='1352349' dateline='1545068712']
Na forum psiarzy pisza o Asseco. Jeśli to prawda to to taki Komarch tylko lepiej zarzadzany
[/quote]
https://www.wnp.pl/tech/asseco-i-comarch-do-sadu-o-kontrakt-dla-zus,312725_1_0_0.html :)
To ci od sponsorowania Resovii? Na co gts liczy? Że to firma sponsorująca najstarsze kluby w Polsce? ::D
Nic. Kiedy te szmaty maja to oglosic?
A tak na chłopski rozum, to po co gigant w jakiejkolwiek branży miałby się kryć po kątach w sprawie kupna jakiegoś gtsu, przecież wiadomo by było już o takim inwestorze od dawna i wszystkie media by huczały.
[quote='Miszczu2007' pid='1352355' dateline='1545069486']
To ci od sponsorowania Resovii? Na co gts liczy? Że to firma sponsorująca najstarsze kluby w Polsce? ::D
[/quote]
Sponsorują dalej ale siatkówkę , Pan Prezes Asseco chciał kiedyś w Rzeszowie zrobić klub piłkarski KP Rzeszów na licencji Stali, ale nic z tego nie wyszło .
Przejmuje ich konsorcjum złożone z korporacji Arthur Andersen i Grimm Brothers. Pewne info.
Hans
Ponoć podpisali :(
Oczywiście niewykluczone, że jednak może być to ten City Football Group tylko wielki gts-owiec Białoński swoim artykułem na interi specjalnie wprowadza w błąd żeby nie ujawnić nazwy firmy bo zagroziła zerwaniem porozumienia w przypadku upublicznienia jej nazwy.
Może by ktoś przesłał do CFG przez internet po angielsku kilka zapytań czy chcą przejąć gts oraz do Aonu Hewitt. W ten sposób zostaną ujawnieni i się przestraszą i odstąpią od przejęcia gts-u.
jedyne co wiadomo to to, że Sarapaty nie było na ubeckiej wigilii
sarapata nie pojawiła się na opłatku , sarapata nie srała dzisiaj... ja pie.rdole ale te dziennikarzyny mają wyścig szczurów kto poda lepsze info na twitterze.
No cóż, pies musi mieć pana... Nieważne czy MO czy drutociąga.. Bez niego bankrutuje...
[quote='squier strat' pid='1352368' dateline='1545072778']
[/quote]
Jak oni wigilię mogą obchodzić jak to chrześcijańskie święto a oni to po ubeckie towarzystwo.
Oni powinni obchodzić święto rewolucji październikowej, urodziny Lenina, urodziny Stalina ich dobroczyńcy dzięki któremu zdominowali Kraków sportowo czy 1 maja.
- Edytowany
wigilia u ubeków
W 2017 roku było więcej radości. Teraz przeważało zatroskanie o losy klubu. Co prawda przejęcie go przez małopolskich biznesmenów w czwartek stało się niemożliwe, ale władze Białej Gwiazdy negocjowały także z zagranicznym podmiotem. W najbliższych dniach, być może godzinach, ma zostać podana informacja o nowym inwestorze.
W spotkaniu oczywiście wziął udział pierwszy zespół i sztab trenerski. Piłkarze, po części oficjalnej, szybko pojechali do domów. Nie wszyscy chcieli się zgodzić na nagranie przed kamerą życzeń dla kibiców
dalej wierzycie w te bzdety ubeckiej hołoty?
https://demotywatory.pl/4800945/Pilnie-sprzedam-300-tys-papierosow-bez-akcyzy
- Edytowany
Skuszony klikbajtem obejrzałem chwilę magazyn ze Stanowskim, Włodarczykiem i Trelą: w skrócie tak na prawdę chuja wiedzą i domysły wyssane z duupy, Stanowski niby chciał jakieś spotkanie załatwiać komuś w gtsie, ale nie oddzwonili, więc wysnuł wniosek, że coś tam się dzieje, Trela tylko powiedział, że podobno byli w siedzibie Aonu, ale to nie o Aon chodzi, jednym słowem pierdoły byle złapać frajerów na chwytliwy tytuł.
- Edytowany
[quote='farciarz2' pid='1352373' dateline='1545075623']
[/quote]
Jak oni wigilię mogą obchodzić jak to chrześcijańskie święto a oni to po ubeckie towarzystwo.
Oni powinni obchodzić święto rewolucji październikowej, urodziny Lenina, urodziny Stalina ich dobroczyńcy dzięki któremu zdominowali Kraków sportowo czy 1 maja.
[/quote]
Urodziny Stalina wypadają akurat jutro, więc pasuje, że GTS dzisiaj obchodzi wigilię tego święta:D
[quote='thunderlord' pid='1352383' dateline='1545078652']
[quote='farciarz2' pid='1352373' dateline='1545075623']
[/quote]
[/quote]
Urodziny Stalina wypadają akurat jutro, więc pasuje, że GTS dzisiaj obchodzi wigilię tego święta:D
[/quote]
W sobotę na meczu mówiono, że mają coś wyszczekać we wtorek lub środę przed świętami. Zobaczymy. Oby na treningu było co opijać :)
Mówiono, słyszano, ponoć, chyba, jest coś na rzeczy, plotki, tweety, pierdy...
Jak większość z nas życzę tej zakłamanej koorvie kilkudziesięciu lat degrengolady, ale jak jeszcze raz przeczytam przypuszczenie, nieważne czy wykupieni zostali, czy jednak zdechli, to zaklnę ;)
Whiskey kupione na święta bym już chętnie otworzył, ale niech pojawi się w końcu jakiś konkret
- Edytowany
Podejrzewam ze, nie ten watek ale z telefonu ciezko mi sie doszukac wlasiwego. Dopiero mialem okazje ogladnac misje na onecie ktorej transmisja odbyla sie rano i po raz pierwszy( w koncu - jaka kolwiek opinia )podoba mi sie opinia m. borka o sytuacji na gts-ie. https://youtu.be/u_TCO3m3LZg
Edit bo nie ten link co trzeba wkleilem.
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Po pierwsze, gdyby była lipa,gdybym był na miejscu zarządzających GTS-em, to bym różne plotki puszczał, by graczy utrzymać pod prądem i by zdobyli jak najwięcej punktów przed runda rewanżową. Po tym można dobrać troszkę juniorów i starać się o utrzymanie.
Po drugie, gdyby rzeczywiście GTS miał stać się jakąś filią znanego klubu typu MC, to od nowego sezonu zmiany w rodzimej piłce będą im sprzyjać. Jeden tylko nasz siur na boisku a reszta z dowolnego rejonu świata, może sprzyjać ogrywaniu graczy. Może to być w sezonie 2019/20 np. drużyna z jednym białym i dziesięciu murzynami.
Tak czy siako, może być ciekawie.
Co do pisania o GTS na forum, no cóż, 3200 na naszych trybunach, ruch w internecie w porze meczu jak na jarmarku w Rynku Głównym. Dla mnie los Cracovii najważniejszy, jak będziemy wygrywać, nikt o azylu nie będzie pisał.
Nic z tych rzeczy o których tu była mowa. Jakieś dwa fundusze ich kupują. W komentarzach nie ma euforii dla mnie to śmierdzi na kilometr. Trzeba na luzie czekać co dalej.
https://twitter.com/MateuszMiga/status/1074798019093123072?s=20
"Delegacja Towarzystwa Sportowego Wisła leci we wtorek do Szwajcarii, by dopinać szczegóły sprzedaży klubu." - gdy przeczytałem ten nagłówek to od razu skojarzył mi się Filipiak :D Z treści artykułu wynika, że chodzi o konsorcjum dwóch europejskich funduszy, a warunkiem sprzedaży klubu jest przelew 12 milionów złotych na poczet najpilniejszych długów.
http://sportdziennik.pl/wisla-krakow-lot-ostatniej-szansy/
Jak tam Tabisz wyjdzie na spotkanie delegacji to chyba je.bnę
https://mobile.twitter.com/martatata16/status/1074789683438252033/photo/1
Jadczak pisze, że zmiana na słupa, który zgasi światło, życzę dobrej nocy.
Dobrej nocy, jutro trzeba rano wstać, nagrzać klawiaturę przy przycisku F5 i odliczamy.
Śmierdzi na kilometr, jak to możliwe że nagle znajdują nowych kupców, ten klub jest nie poważny, i jutro jadą negocjować do Szwajcarii toż to śmiech na sali, ciekawe czy już szykują zbiórkę na lot bo te zrzutki to Na wszystko u nich
Ale skoro Jadczak uważa że to oszuści i współczuje psiarskim to raczej nie mamy się czego bać :D
Ale to jakaś prywatna rozmowa z tego co widzę. Nie wiadomo czy o nich pisał bo już tyle inwestorów ich kupowało że trudno zapamiętać.
Niezły kabaret :)
- Edytowany
Citigroup?
https://twitter.com/wlodar85/status/1074759156056449024?s=20
Sprawa jest niebywale prosta. Marzenka chciala uciekać do Argentyny lecz po ostatniej zbiórce okazało się, że nie wystarczy na to pieniążków. Więc padło na Szwajcarie, a na wczorajszej wigili klubowej nie pojawiła się ponieważ modliła się gorliwie by Szwajcarzy odmówili ekstradycji ;)
Wysłane z mojego G3311 przy użyciu Tapatalka
Nie wiem czy to prawda, ale konsorcjum to podobno firmy założone przez sprzątaczkę i ogrodnika (nie tego!), których profesor zwolnił kiedyś w Szwajcarii, argumentując zastąpieniem ich skończoną liczbą studentów... :D
Jak już ma ich ktoś poważny przejąć to niech to będzie Asseco lub Ci z Lugano.
A ten Citigroup ma jakiś klub sportowy czy towarzystwo będzie ich poligonem doświadczalnym?
Stanowski na Twitterze sugeruje, że to może być jakiś przekręt, bo firma, która zachowuje taką tajemniczość prawdopodobnie nie chce żeby był czas na ujawnienie przez media niewygodnych faktów dla tej firmy. Z drugiej strony, sprzedaż dochodzi do skutku tylko po wpłacie 12 milionów, a to kupa kasy ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)