Napoleon mówił " dajcie mi za przeciwnika koalicję " , prędzej czy później te obszczymury rzucą się sobie do gardeł w walce o kasę . Przecież nie po to wchodzą w interes aby dokładać tylko chcą docelowo zarobić .
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
Póki co, to poczekajmy na wyniki audytu, a przekonamy się co tam mają poupychane po szafach.
- Edytowany
Agnieszka szafy poczyściła, tzn to co wypadło z szafy wsadziła pod dywan. Szafy stoją trochę krzywo ale może ktoś się nabierze... Przygotowane na audyt. Cóż najprawdopodobniej wybrali śmierć powolną ich wybór... Przy okazji nowi "sponsorzy" wypiorą trochę kasy lub wtopią. Obliczyli, że długi ile lat będą spłacać? 10 lat? ehehehehehe który wierzyciel na to pozwoli
Chyba gówno będzie z tego całego przejęcia gts-u :D :D :D
http://weszlo.com/2018/12/10/iwan-o-sytuacji-wisly-90-nic-tego-bedzie/
Iwan dobrze gada, polać mu haha
- Edytowany
O dziwo dość trzeźwe spojrzenie Iwana.
Tylko coś za bardzo słodzi temu od aptek.
Te całe apteki słoneczne i to Frugo czy Black teraz kojarzą mi się z trupami z szafy. Więc omijam szerokim łukiem:)
Jak dojdziemy do 500 strony to już nic ich nie uratuje
Iwan zna obu głównych graczy, więc albo mówi prawdę, albo próbuje nastraszyć zarząd, aby się wycofali, bo jak nie, to wina za bankructwo spadniie na nich.
Kwiecień i Włodarski to sobie mogą... pomarzyć o rządzeniu w gtsie. Tam rządzi wsh a panowie sponsorzy są potrzebni tylko jako dojne krowy. Jeśli tego nie rozumieją... to szybko zrozumieją. Niektórym do zrozumienia kto rządzi, potrzebny co prawda był mały pożar, ale wcześniej czy później dochodzą do wniosku ile mogą. Pytanie czy oni w ogóle zdają sobie sprawę w co wdepnęli??? Ewentualnie jakie konsekwencję ich czekają jeśli będą niegrzeczni i nieposłuszni wobec prawdziwych prezesów?
Jeden ze sponsorów które chce przejąć wisłe firma transportowa antrans z Olkusza to już za sponsorowała im autokar a po drugie ta firmą ma nie żle za pazurem...
batol26 co chcesz przez to powiedziec ? ( ma niezle za pazurem )
Z tym cyrkiem mam takie skojarzenie: https://www.youtube.com/watch?v=gEjJ4K4vGZA
Wyłączam się ze śledzenia sprawy, bo za wolno mi się strony odnawiają;)
[quote='pasiak na zawsze' pid='1350825' dateline='1544457862']
batol26 co chcesz przez to powiedziec ? ( ma niezle za pazurem )
[/quote]
To że znam ta firmę bo działam w tej samej branży co oni i znam ich ''osiągnięcia '' nawet z poprzedniego tygodnia, ale nie wiem czy można tak oficjalnie na forum o tym pisać.. Wydaje mi się że jak by doszły słuchy do pewnej instytucji państwowej na temat tej firmy i tym co mają zamontowane w samochodach (u nich to się nazywa eko jazda) to by był już po nich,do myślenia daje otwarcie oddziału pod identyczną nazwa w Gdańsku , Aaaaa przypomniało mi się że ta firmą ma zakaż jazdy po tzw starej rzymiance(autostrada) w IT, No i te doładunki po kilka ton to u nich standard . To jest firma na tzw glinianych nogach. Poszukaj na allegro samochodów ciężarowych z Olkusza i przeczytaj nagłówek... Jak coś to jestem po PW to się dowiesz więcej
Dziś byłem u okulisty, po wyjściu poszedłem do apteki po kropelki, słoneczną minąłem choć mam do niej bliżej i poszedłem do Niezapominajki. Dodatkowy plus - jest taniej. Polecam.
No to niezłe towarzystwo tam się szykuje.
Apteki pisaliście że kombinowały z fakturami
Atrans jedzie po bandzie.
Frugo i Black różne opinie o właścicielu
Czwarty pewnie też kombinator?
Będą miały media dalej o czym pisać.:)
- Edytowany
[url]https://www.youtube.com/watch?v=ywOBSXc_vsY[/url]
No to Frugo! :D
A tak z ciekawości
Rok po rok lechia dostaje kary w postaci odjętych punktów za nie wywiązywania finansowe.
Mam teraz pytanie skoro u zomowców ta sytuacja jest dramatyczna to czy grożą im odjęte punkty? Na czym to polega ? Dlaczego betony tracą punkty a psy jeszcze nie ?
[quote='Nesta' pid='1350942' dateline='1544483679']
A tak z ciekawości
Rok po rok lechia dostaje kary w postaci odjętych punktów za nie wywiązywania finansowe.
Mam teraz pytanie skoro u zomowców ta sytuacja jest dramatyczna to czy grożą im odjęte punkty? Na czym to polega ? Dlaczego betony tracą punkty a psy jeszcze nie ?
[/quote]
Bo są równi i równiejsi?
Skąd ta informacja, że Lechia teraz została ukarana?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)