To nie jest teoria spiskowa, to regularna praktyka ktora obserwujemy.
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
- Edytowany
[quote='octop' pid='1345847' dateline='1541103648']
Jakby się stosowali do przepisów, to gts za niezałatwienie stadionu na czas byłby w pierwszej lidze, a śmieRdziele nie grałyby w ekstraklasie już kilka ładnych lat przed oficjalnym spadkiem, a przykładów można mnożyć, dlatego ***** im zrobią i dlatego ta komisja to śmiech na sali.
[/quote]
Mało tego gts udajac żebraka nie płacił za stadion tylko te pieniądze przeznaczał na lepszych piłkarzy przez co mógł zająć wyższe miejsce. Jest to oszustwo na które ekstraklasa i Boniek pozwalali. Jakoś teraz płacą przed meczem i maja na to...
Trener gts to też nie zły dzban. Pasuje do tego towarzystwa. Za chwilę pomnik miśkowi zrobią:)
Poznał pan Pawła M., czyli Miśka, lidera gangu Sharksów?
Nie znam, ale nie widziałbym problemu w znajomości z Pawłem, wręcz przeciwnie. Cenię ludzi, którzy są tak oddani klubom, są z nim nie tylko wtedy, kiedy świętuje mistrzostwo.
https://twitter.com/WeszloCom/status/1058307024214245381?s=20
No cóż, że w tym "towarzystwie" ceni się przestępców i bandytów jakoś mnie nie dziwi . Dziwi mnie tylko całkowity brak reakcji mediów .
oglądacie mecz Arka-Pogoń?
przed meczem miło, hymn Polski, 21 piłkarzy w szalikach z orzełkiem, Polacy grają w biało-czerwonych opaskach
a kim jest ten Jankowski? jakaś śląska świnia? Volksdeutsch?
ani szalika, ani opaski, to już jakiś murzyn miał biało-czerwony szalik.
Na weszło go obśmialie. Krakoskie się nie zająkły.
- Edytowany
Mydlenie oczu.
Musza jakos ukryc fakt ze czarna mafia gwizdze pod lafirynde
- Edytowany
[quote='squier strat' pid='1345981' dateline='1541181603']
oglądacie mecz Arka-Pogoń?
przed meczem miło, hymn Polski, 21 piłkarzy w szalikach z orzełkiem, Polacy grają w biało-czerwonych opaskach
a kim jest ten Jankowski? jakaś śląska świnia? Volksdeutsch?
ani szalika, ani opaski, to już jakiś murzyn miał biało-czerwony szalik.
[/quote]
Jankowski urodzony w Warszawie. Waż słowa odnośnie Ślązaków, bo nie przystoi. Od niektórych mógłbyś się uczyć patriotyzmu.
Jankowski to kibic lampucery.
Nikt nie pisze o " Wisła Kraków w odwrocie, Biała Gwiazda bez szans" - takie tytuły w internecie. Mnie to osobiście cieszy bo w przypadku wpadki naszych jutro ( nawet nie chce o tym myśleć poważnie) to weekend nie będzie całkowicie spaprany.
Zawsze się lepiej czuję jak skisła dołuje a ponoć grała cieniutko, tak piszą [color=#000000][font=Fira Sans, sans-serif][size=medium][b] [/b][/size][/font][/color][size=medium][color=#000000][font=Fira Sans, sans-serif][b] [/b][/font][/color][/size]
Co ty porównujesz? Gdzie oni w tabeli, gdzie my?
[quote='zubereg' pid='1346014' dateline='1541200627']
Co ty porównujesz? Gdzie oni w tabeli, gdzie my?
[/quote]
I co z tego.Liczy się tendencja, kierunek a ten im się ostatnio zmienił.A zagrali bardzo słabo jak piszą
oglądałem, pierwsza połowa słaba, druga dużo lepsza. Piast natomiast w pierwszej połowie biegał jak gdyby się naszprycowali
[quote='ian thorpe' pid='1346019' dateline='1541201545']
oglądałem, pierwsza połowa słaba, druga dużo lepsza. Piast natomiast w pierwszej połowie biegał jak gdyby się naszprycowali
[/quote]
To może psiarni już nie stać na używki
ZbigniewT
Jak tam kierunek?
A ja zadam pytanie prawie nigdy nie pojawiające się:
Jak to się stało, że od 1989 roku przez 29 lat po upadku komuny ani razu ani policja, ani wojewoda nie złożyli wniosku o zamknięcie stadionu przy Reymonta po burdach jakie tam miały miejsce - podczas gdy nasz stadion był w tym okresie zamykany aż kilkanaście razy? Również zamykane były stadiony Lecha czy Legii, a ten przy R22 nigdy!
I niech nikt nie mówi, że gts ma kulturalniejszych kiboli od wyżej wymienionych klubów bo to bzdurny pseudo argument! Przypomnę jak przed rokiem kibole gts-u odrąbali maczetą rękę jednemu z naszych kibiców, po czym biedak zmarł w szpitalu.
Ostatni raz stadion przy R22 był zamknięty w 1988 roku, czyli jeszcze za czasów PRL-u.
- Edytowany
Ivan Djurdjevic przestał pełnić funkcję trenera Lecha. Jego miejsce zajął Dariusz Żuraw
[quote='gargamel9998' pid='1346430' dateline='1541363891']
Ivan Djurdjevic przestał pełnić funkcję trenera Lexus. Jego miejsce zajął Dariusz Żuraw
[/quote]
Kolejny trener (po Lewandowskim) bez doświadczenia który nie poradził sobie w tej słabej lidze z niezłymi kadrowo drużynami.
To był przecież chujołap Rutków, dali go aby udobruchać kibiców, bo takie było gówno wokół Lecha pod koniec sezonu.
Gość ewidentnie użyty jako zderzak do czasu kiedy znajdą w końcu szkoleniowca .Współczuję mu roli jakiej się podjął .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)