Byłem w życiu na Słowacji około 100 razy. Od dziecka interesuje się geografią, ślęcząc nad mapami spędziłem miesiące swojego życia, śmiem twierdzić, że moja wiedza krajoznawcza przekracza średnią krajową...
Ale za cholerę nie wiem gdzie leży Trnava :D:D:D
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
Bo to taka nizinna część Słowacji, cóż by Cię mogło tam interesować.
Atmosferović dostał 3 miesiące dyskwalifikacji.
Komisja Ligi zdyskwalifikowała Sławomira Peszkę na trzy miesiące oraz nałożyła na niego karę finansową w wysokości 30 tysięcy złotych. To efekt brutalnego faulu na Arvydasie Novikovasie.
Czytaj więcej na https://eurosport.interia.pl/klub-lechia-gdansk/news-lechia-gdansk-slawomir-peszko-zdyskwalifikowany-na-trzy-mies,nId,2611168#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
[url=https://eurosport.interia.pl/klub-wisla-krakow/news-wisla-krakow-klub-szuka-czlonka-zarzadu-w-szatni-panuje-cisz,nId,2611612]Szambo u sąsiadki[/url]
Na sąsiadkę zawsze można liczyć :)
Ale czasy nastały. Po obu stronach Błoń jedyne pozytywne dla kibica wieści płyną z obozu wroga :D
Szukają osoby do zarządu może by wzieli sobie Bałdysa albo Tabisza...
Lochę niech wezmą.Heh,zapomniałem,że ponoć ukrywa się gdzieś we Włoszech.
To byłby transfer może zrobimy akcje ze zbieraniem kasy coś jak kibice gts z cegiełkami na ten szczytny cel....[quote='RobertoBaggio' pid='1327739' dateline='1532618735']
[/quote]
Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
[quote='RobertoBaggio' pid='1327739' dateline='1532618735']
[/quote]
A może obydwu w pakiecie ?
Nie wiem tylko czy stać ich na pensje tych dwóch. Myślicie, że są ujami za free?
Ujami to na pewno !
Towarzystwo wpłaciło na konto miasta opłatę za drugi mecz? Bo coś mi umknęła ta informacja przez te wszystkie oświadczenia i wywiady Janusza.
Tak,było info.
Tabisz z Bałdysem by się im przydali... ściąganie szrotu do Webera, w sumie zero wydatków bo trzeba pilnować słupków - z długów by za kilka lat może i wyszli ale ile by było przy tym zabawy? ;]
[quote='piotrek67' pid='1327814' dateline='1532634873']
Tak,było info.
[/quote]
Dzięki, widać akcja zbierania "po mieście" przyniosła sukces.W sierpniu kolejne dwie raty :).
Umowę mają na tylko jeden mecz sierpniowy.
Wątpisz że przedłużą? Sądzę że między miastem a ekstraklasą było kilka innych ustaleń (nie przelanych na papier) niż same raty z tytułu zaległości.
Żartowałem. Moim zdaniem przedłużą i to ze sporym rabatem :@
I z tych długów (gdyby Tabisz pilnował słupków) wyszliby spokojnie po kilku latach.
Mieli już swojego "Tabisza" - Bednarza - gość, jak na ich warunki sprowadzał, całkiem sensownych zawodników. Od momentu, kiedy go wywalili, idą na dno.
Jeżeli chodzi o osobę, którą trzeba im dać - jestem za Bałdysem.
A z ciekawszych wiadomości - Śląsk ściąga emeryta z cska - Łukasza Brozia.
[url=https://eurosport.interia.pl/klub-gornik-zabrze/news-gornik-zabrze-wojciech-pawlowski-odejdzie-z-klubu,nId,2611756]W Zabrzu też jest niezadowolony piłkarz :)[/url]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)