[quote='Orlean' pid='1327242' dateline='1532467249']
[quote='Rock' pid='1327241' dateline='1532467162']
Pod naszym krajem musi płynąć jakaś zajebiście wielka żyła wodna.
[/quote]
Śmiem twierdzić że nawet dwie b.wielkie!
[/quote]
I krzyżują się na Wielickiej.
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
Znów gra piłkarzy na zmianę trenera. A kto zastąpi, jak mawiał Szpaku - Klafurowicza? Odpowiedz prosta jak drut.
Dobranoc
Zaimponowała mi Trnava. Klub który o naszym budżecie pewnie może pomarzyć, a co dopiero o budżecie legii, z piłkarzami którzy mogą śnić o zarobkach Covilo a co dopiero wkładów do koszulek legii, przyjeżdżają i pokazują gdzie jest nasza ekstraklasa. Jak słaba jest ekstraklapa, do tego wymęczone zwycięstwa Górnika i Lecha i mamy obraz ekstraklapy. Jakim cudem te wkłady do koszulek tyle zarabiają?!? Za co?!? Ale jak ma być lepiej jak Boniek załatwia psom bezdomnym grę pomimo złamania podręcznika licencyjnego, długów, itd itp,sytuacji w której towarzystwo powinno być zdegradowane albo dostać z 20 punktów ujemnych? Tak się też zastanawiam czy chciałbym Cracovii w pucharach? Bo jak mają przyjechać jacyś ślusarze, kelnerzy itp chłopaki które po robocie grają w gałę a ja mam patrzyć jak leją Naszych profesjonalistów? zarabiających furę pieniędzy to nie wiem czy chce na to patrzyć... Kurwa w Czechach się da, na Słowacji się da, jakieś Macedonie prawie już nas leją a my (kluby ekstraklasy) dalej płacimy wkładom do koszulek ogromne pieniądze bo ktoś dwa razy piłkę prosto kopnął. Oprócz rozczarowań klubowych potem musimy oglądać naszą reprezentacje gdzie ciężko znaleźć zawodnika który dryblować się nie boi.
- Edytowany
To już było, można pisać że z polskimi zespołami wygrywają jakieś drużyny których nazw się nie zna, itd.
A kto na świecie zna nazwę Lech Poznań? Legia? Jagielonia?
Później się okazuje, że taki zespół którego nazwy nie znamy, ma więcej boisk treningowych, drużyn juniorskich niż jakikolwiek zespół ekstraklasy.
Model polskiej ligi poszedł w jakiś dziwny zaułek, budżety drenują tylko i wyłącznie pensje dla piłkarzy o mizernym poziomie.
Przejaskrawione, ale jakże prawdziwe:
http://weszlo.com/2018/05/22/wtorek-stanowski-piec-uzdrowic-polska-lige/
A jeśli kogoś podboje polskich drużyn w Europie śmieszą, to można powiedzieć, z kogo się śmiejecie? Z siebie się śmiejecie.
To pisał Tabisz? ;)
Marzenie pieterka!!!
"Nie jestem człowiekiem, który szuka wymówek. Muszę jednak wytłumaczyć dlaczego zespół tak wyglądał. Część piłkarzy oraz członków sztabu szkoleniowego zapadło na wirus i całą noc wymiotowało oraz miało gorączkę" - Dean Klafurić
Czyli to przez wirusa! :D :D :D :D
Ależ to Rysiek przeżywa :) Aż sugeruje aby gts zaczął się modlić.... :)
https://mobile.twitter.com/NiemiecRyszard/status/1021993624601600003
- Edytowany
Ciekawe czy mu przejdzie przez głowę myśl, że wynik Legii to zasługa właśnie takich leśnych dziadów jak on rozsianych po całej Polsce.
Piękne!
Ale czy 7egła odpadając teraz, zagra jeszcze w Lidze Europy, czy też nie, bo nie pamiętam zasad?
Legła jeszcze nie odpadła. Oni mogą wygrać 3-0 w Trnavie. Jak tylko im się zachce
[quote='kaleb' pid='1327288' dateline='1532504298']
Piękne!
Ale czy 7egła odpadając teraz, zagra jeszcze w Lidze Europy, czy też nie, bo nie pamiętam zasad?
[/quote]
Jeżeli odpadną teraz to grają w 3 rundzie LE, o ile się nie mylę.
[quote='Rock' pid='1327287' dateline='1532504269']
Ciekawe czy mu przejdzie przez głowę myśl, że wynik Legii to zasługa właśnie takich leśnych dziadów jak on rozsianych po całej Polsce.
[/quote]
Trzeba go tam o to pytać... :)
- Edytowany
No ale że legiunia przegrała ? ;)
A taka była "pienkna i ewropejska"...
Sędzia nie dał rady, czy jak ? Może za mało żelu i tatuaży ?
Coś mi się wydaje, że wszystkie polskie drużynki polegną w bieżącej rundzie LE (Legia w następnej, bo będzie miała okazję jeszcze raz się skompromitować w LE po odpadnięciu z ligi miszczuf).
[quote='kaleb' pid='1327288' dateline='1532504298']
Piękne!
[/quote]
Wydaje mi się, że drużyny odpadające w trzeciej rundzie eliminacji, grają o LE, a te odpadające w czwartej, są w LE z automatu. Tylko czy Legła gra w III rundzie kwalifikacji do LE?
[quote='Sehtan' pid='1327285' dateline='1532503534']
"Nie jestem człowiekiem, który szuka wymówek. Muszę jednak wytłumaczyć dlaczego zespół tak wyglądał. Część piłkarzy oraz członków sztabu szkoleniowego zapadło na wirus i całą noc wymiotowało oraz miało gorączkę" - Dean Klafurić
Czyli to przez wirusa! :D :D :D :D
[/quote]
ktoś zhakował LzS
- Edytowany
Już się w stolycy kłócą - Padovic skrytykował Kante i Carlitosa ;)
Zawiedzeni i oszukani kibice gts-u https://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/lotto-ekstraklasa-fran-velez-oszukal-kibicow-wisly/ytfkzs1
mam deja vu....ta Trnava pojechała z Legią jak onegdaj Szkendija z nami....
Niech zigają, mnie pasuje.
Kopacz dostanie nerwa i napisze coś w stylu " chciałem odejść po cichu i z jakąś wymówką ale skoro chcecie to proszę: odszedłem bo nie mialem placone od x miesiecy ale wstyd mi było się upomnieć bo coś wam zawdzięczam ale jak wy na mnie hujami to ja wam prawdą.," Źle ne bedzie.
- Edytowany
Nie wiem kto to ale trafil w samo sedno jesli sie rozchodzi o nasza lige..
[img]https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/37733894_10205126038627982_3051969340669689856_n.jpg?_nc_cat=0&oh=85eb475b106d284e65ecf1b1f442316a&oe=5BC57830[/img]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)