Śmiech na sali, równi i równiejsi.
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
ja uwazam, ze uczciwie. dlug bedzie splacony z pieniedzy Wisly. placic beda zmuszeni na biezaco.
- Edytowany
Panie Prezesie Boniek, proponuję wprowadzenie w tym sezonie zasady, w myśl której 14 zespołów e-klapy będzie walczyć o miejsca od 3-16, zaś gts i kurła o 1 i 2. Będzie git i gts zarobi co powinien! :D
Przecież to było do przewidzenia :)
Najlepsze jest to w tym, że to pozorne uratowanie gtsu :) Przecież ekstraklasa przeleje pieniądze miastu,a podobno pierwsza transza była zajęta cała na poczet wierzycieli. - czyli dwie transze z Ekstraklasy nie dojdą do gtsu, a za wynajem stadionu mają płacić z góry :)
panowie ale szczerze to co sie spodziewaliscie? ze tej k....wie nikt nie pomoze? kurestwo bedzie zawsze.
najwazniejsze teraz to zeby sportowo spadli. Nie liczmy na to ze beda bez stadionu.
oni wkoncu zdechna bez inwestora.
teraz poprostu pokonajmy ich w derbach. Najwyzszy czas
To chyba prima aprilis - Brzęczek trenerem reprezentacji!!!
To tak jak z gangreną. Jak była zainfekowana kończyna to czasami jedynym wyjściem była amputacja. Jeżeli na siłę próbowało się leczyć chorego, prędzej czy później umierał. Tak też będzie z gtsem!!!
Teraz pozostaje czekac kiedy ze stoczni bedzie slychac glosne "pzpn, pzpn yebac yebac pzpn"
Ale czy PZPN może przelewać pieniądze wierzycielom? Już kiedyś były takie zapytania i związek stwierdził, że musi przelewać pieniądze klubom i nie ma prawnych możliwości wysyłać ich komukolwiek innemu. No chyba, że jest to część porozumienia i rzeka zgadza się na takie rozwiązania.
[quote='kaleb' pid='1324243' dateline='1531387554']
Ale czy PZPN może przelewać pieniądze wierzycielom? Już kiedyś były takie zapytania i związek stwierdził, że musi przelewać pieniądze klubom i nie ma prawnych możliwości wysyłać ich komukolwiek innemu. No chyba, że jest to część porozumienia i rzeka zgadza się na takie rozwiązania.
[/quote]
Zalezy o ktory klub chodzi:)
Brzeczek Selekcjonerem, Płock bez trenera
https://eurosport.interia.pl/raporty/raport-ms-rosja-2018/reprezentacja-polski/news-jerzy-brzeczek-selekcjonerem-pilkarskiej-reprezentacji-polsk,nId,2605680
Czyli zarząd juz nie będzie zarabiał 40k miesiecznie ?
Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
- Edytowany
Dla miasta ważne jest odzyskanie kasy, jeśli strumień będzie płynął prosto z ESA to im wsio ryba. Problem jest taki, że te przyszłe strumienie raczej są zagospodarowane i jeśli nie trafi bezpośrednio na gtsowe konta to budżet będzie wymagał drobnych korekt;). I tu generalnie JM załatwił to o co mu chodziło, a zarząd podstawił pod ścianą - równocześnie muszą i nie mogą tego podpisać.
Do tego zabezpieczenie w postaci prepaidu.
Majchrowski wyszedł z tego cało ale PZPN wraz z Bońkiem totalna kompromitacja.
Teraz wiemy że jaki PZPN taka reprezentacja w ch**a lecą a kase biorą. rzygać się chce!
Majchrowski zgarnął pełną pulę - w kampanii wyborczej będzie się prezentował jako skuteczny gospodarz.
Dobrze jest, teraz nie dość, że pieniądze z ekstraklasy nie będą do nich docierać bo pójdą na spłatę zadłużenia to dodatkowo będą płacić za każdy mecz na bieżąco. Zaciskanie pasa coraz bardziej.
To chyba nie takie oczywiste. Napisał że czeka na akcpetacje od zarządu, czyli wygląda to na jakąś cesję (chyba kolejną, LOL) która musi być klepnieta przez ubeków. Miasto i ESA mają ręce czyste oficjalnie, bo to gts podaje inny numer konta do przelewu w papierach. Tak że faktycznie bezpośrednio sama ESA z miastem dogadać się nie mogą.
"Do tego zabezpieczenie w postaci [b]prepaidu[/b]" :) stadion na kartę
Ekstraklasa to nie PZPN...
Ja jestem ciekaw przez jaki czas i w jakiej formie Ekstraklasa będzie spłacała to zadłużenie.
Szczególnie, że jest mowa o "harmonogramie", a według mojej wiedzy Eklasa płaci jedynie raz.
O ile dobrze wiem to chyba spora część przyszłych wpłat na GTS zarówno z Ekstraklasy jak i C+ ma iść na konto Telefoniki.
"Ciekawe" jest to, że Ekstraklasa musi za nich myśleć w jaki sposób można spłacić ich własne zadłużenie.
Stawia to ich zarząd w "doskonałym" świetle.
Podejrzewam, że w Ekstraklasie mają ich już za totalnych niedorobów :)
Pomimo wszystko, mam jakieś dziwne przeczucie że to nie koniec perypetii i jeszcze coś ciekawego się zdarzy :)
- Edytowany
[quote='rex' pid='1324255' dateline='1531388499']
Ekstraklasa to nie PZPN...
Ja jestem ciekaw przez jaki czas i w jakiej formie Ekstraklasa będzie spłacała to zadłużenie.
Szczególnie, że jest mowa o "harmonogramie", a według mojej wiedzy Eklasa płaci jedynie raz.
O ile dobrze wiem to chyba spora część przyszłych wpłat na GTS zarówno z Ekstraklasy jak i C+ ma iść na konto Telefoniki.
"Ciekawe" jest to, że Ekstraklasa musi za nich myśleć w jaki sposób można spłacić ich własne zadłużenie.
Stawia to ich zarząd w "doskonałym" świetle.
Podejrzewam, że w Ekstraklasie mają ich już za totalnych niedorobów :)
Pomimo wszystko, mam jakieś dziwne przeczucie że to nie koniec perypetii i jeszcze coś ciekawego się zdarzy :)
[/quote]
Tak, wisla się nie zgodzi :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)