Rzeczywiście, trochę w pośpiechu to czytałem.
W takim razie kara jest rzeczywiście dość kuriozalna, bo biorąc pod uwagę, kto zarządza towarzystwem, już widzę jak delfinki same sobie nakładają zakaz wstępu na jeden mecz :D
Pewnie dla zachowania pozorów po prostu się na ten jeden mecz przeniosą na inny sektor i komisja może ich cmoknąć...
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
My zawsze dostajemy zakaz wstępu na następne derby, a nie na następny mecz.
Kpina a nie kara.
Dokładnie tak.Robią co chcą Ale milicyjny klub może więcej nie pierwszy raz.Pobicie piłkarzy Arki np.Kara żadna !!!Nasze kary nieadekwatne do czynu.Ale literka G to jest to czego nikt nigdy nie zmieni.
Będą następne trupy.
- Edytowany
[quote='bearkley' pid='1271169' dateline='1502905691']
Rozumiem że automatycznie "odwiesza" im się 7,0 tys za Zabrze.
Jak wyegzekwują wykonanie kary? Kto będzie odpowiedzialny za to aby osoba obecna w młynie w meczu z nami nie kupiła jednorazowego biletu na inny sektor? Śmieszne są możliwości obejścia takiej kary. Nie można pokombinować i obejść tylko w przypadku zamknięcia CAŁEGO stadionu - ale to trzeba taką karę orzec. Cracovii takie kary dają lekką ręką - nie mówiąc o wysokości kar pieniężnych (bez zawieszenia).
[/quote]
W Zabrzu przerwali mecz rzucając race na murawę i tylko 7 tys.? Jeszcze w zawieszeniu? KPINA . Nam to by o jedno zero dołożyli i jeszcze kilka zakazów wyjazdów!
Teraz jakieś śmieszne 15 tys. oczywiście o odwieszeniu kary nawet tej symbolicznej nic nie ma! Pewnie Niemiec wypłakał w KL! "Oni są tacy biedni nie mają sponsora i sami utrzymują klub Nie karzcie ich bardzo" Płakał
Ktoś tu dobrze pisał k...a k...e łba nie urwie!
Gts Gts Gts bo wisełka k...ą jest !!!
To jest kur.a kpina ta kara. Dobrze ze im komisja jeszcze faji nie zrobila i nie dołożyła od siebie 15000 koła na przyszłe oprawy. Widać są równi i równiejsi. A my swoje!
GTS GTS GTS bo wisełka k.rwa jest
Mam nadzieje, ze nie pojdzie "hejt" za ten wpis ... :D
Odjidja-Ofoe V. strzela gola na 1:1 w meczu Kwalifikacji Ligi Mistrzow.
A niedawny rywal Legii - Astana przegrala 5:0 z Celticiem.
A tymczasem Celtic gwałci rywala nie do przejścia polskiego klubu w el LM 5-0. To pokazuje gdzie jest polska piłka kopana (bo nie można o niej powiedzieć nożna) a gdzie są inni. Tych których mieliśmy gonić chyba nam uciekają. I nie zmienią tego "klasyki" typu Lech - legia itp.
Czyżby nasza liga spadała na dno czy już tam od lat w swoim stałym miejscu była, jest i będzie ? :D
To nie Aston z kolegami twierdzili ze legia odjedzie przez lm na lata?
Dla tych co mają wątpliwości, czy da się wyegzekwować karę, dla tych co byli na C na derbach odpowiem - przy obecnym sposobie identyfikacji jest to dziecinnie proste. Każdy ma w historii nabity bilet i przekroczenie kołowrotków. Oczywiście kompletnie inna sprawa, czy ktoś to będzie respektował. Gdyby KL był złośliwa, ale zapewne nie będzie, to po meczu z Lechią zrobiła by nalot na azyl i sprawdziła w systemie, kto z obecnych na C na derbach był na meczu z Lechią i mogła by im dowalić. Ale stawiam dolary przeciw orzechom, że takiej akcji nie będzie. K.rwa k.rwie łba nie urwie.
Z innej beczki, to rzeczywiście jest odpowiedzialność zbiorowa i tak naprawdę może 10% obecnych na C mogło mieć jakiś związek z oprawą i racami. Domaganie się kary dla wszystkich jest jakieś nie heja. Mamy słuszne pretensje, że kary dla nas są zbyt wysokie i w zasadzie mamy prawo domagać się równego traktowania. Wolałbym jednak, by to równe traktowanie nie polegało na odpowiedzialności zbiorowej tak u nas jak u nich.
Szczerze mówiąc nie pamiętam, co pisałem rok temu.
Ale Legia już odjechała reszcie ligi i to nie dzięki LM, tylko znacznie wcześniej. Jeśli 4 razy MP i raz viceMP w ostatnich 5 latach to nie jest odjazd, to ja już nie wiem, co miałoby nim być.
No i kim są ci moi koledzy, bo to już mnie frapuje niesłychanie.
Jak się siedzi na młynie, to się odpowiada za młyn. Nikt im nie bronił wybrać innych sektorów.
[quote='leszeczek' pid='1271231' dateline='1502923363']
Z innej beczki, to rzeczywiście jest odpowiedzialność zbiorowa i tak naprawdę może 10% obecnych na C mogło mieć jakiś związek z oprawą i racami. Domaganie się kary dla wszystkich jest jakieś nie heja. Mamy słuszne pretensje, że kary dla nas są zbyt wysokie i w zasadzie mamy prawo domagać się równego traktowania. Wolałbym jednak, by to równe traktowanie nie polegało na odpowiedzialności zbiorowej tak u nas jak u nich.
[/quote]
Kilka razy dopadła mnie odpowiedzialność zbiorowa - m.in za świński ryj, 110 rac na 110-lecie czy paprykarz szczeciński. Mam prawo domagać się aby kibicom naszego Klubu groziły dokładnie takie same kary jak kibicom innych klubów. Więc albo zamykanie jednego sektora (skutkujące oglądaniem meczu z innej perspektywy) albo CAŁEGO STADIONU (skutkujące oglądaniem w tv oraz tym że słyszę na kolejnym meczu komentarze w stylu "przestanę chodzić na mecze bo mam karnet i nie mogę wejść na stadion - a do puszki na opravy już na pewno nie wrzucę żadnych pieniędzy"). Jeśli kluby i ich kibice mają być tak samo traktowane to po prostu tego wymagam - skoro więc nam zamyka się stadion niech taką samą karę ponosi sąsiadka. Dla nich każde zmniejszenie wpływów z biletów skutkuje zachwianiem regulowania wynagrodzeń (oczywiście z 3-miesięcznym opóźnieniem). Zatem niech dla wszystkich będą takie same wymogi, a kary określone jasno i NIEUCHRONNE, bez możliwości zawieszenia czy złagodzenia.
Nie długo będzie czekać na "sprawiedliwość "komisji bo w grudniu będzie odpowiedź nasza na oprawę ubeków.Wtedy zobaczymy na ile i za ile popłyną na nas kary.
Leszeczku a co z tymi, którzy za oprawą stali (wykonanie, pomysł) a biletów nie mają, posiadają natomiast karty wstępu umożliwiające przemieszczanie się po całym stadionie?
KL nie musi być złośliwe. Wystarczy że będzie konsekwentne, ale akurat to im nie grozi o czym sami wspominali wielokrotnie przy okazji kar pieniężnych.
Kara dla towarzystwa mnie nie dziwi. To po części jest również konsekwencja pracy jaką wykonuje się w klubie by oba podmioty sportowe z Krakowa był traktowane po równo. Jak oni coś odwiną to różnej maści przydupasy jak politycy (np. wojewoda), działacze (np. prezes mzpn), dziennikarze itp. itd. udają że tematu nie ma. Jak my coś zrobimy to szmaciarze nagle stają się nad aktywni aż miło a klub siedzi cicho i nic nie robi. Dostali karę? To należy grzecznie zapytać dlaczego KL stosuje inny taryfikator dla nich i dla nas!
W temacie rywali GTS, w temacie derby GTS, w dziale kibicowskim GTS. Ludzie, to jest forum Pasów czy kogo w końcu, bo gdzie nie wejdziesz to ujadanie na kilka stron. Czego się spodziewaliście, że zdegradują kundli do 3 ligi? Dajcie na wstrzymanie i zajmijmy się czymś miłym, bo rozprawianie o sąsiadce do miłych nie należy.
W ogóle mam wrażenie że niektórzy to mają w dupie Cracovię i to tylko przykrywka dla nich żeby ujadać na GTS. Olejcie ten śmieszny milicyjny klub i tyle.
Sorry za OT, musiałem to napisać, możecie to skasować albo ujadać na mnie.
Ja przecież piszę, żeby kary były równe. I chcę, żeby Cracovia była równo traktowana w grudniu. Bo jakoś nie wierze, że nasi Opravcy wykażą się moralną wyższością i zrobią oprawę, do której nikt się nie przyczepi. Nie mogę jedynie pojąć jak kibice mogą się domagać zaostrzenia kary i przymykają oko na zbiorową odpowiedzialność.
A że my mamy dupiatych działaczy, którzy nie potrafią zadbać o klub, także współpracując z mzpn i wszelkiej maści politykami to już jest zupełnie inna bajka. Jak tabisz z Filipiakiem chcą wszystkim pokazać, że są od nich mądrzejsi, to co się dziwicie, że tamci to sobie odreagowują na kibicach Cracovii.
[quote='mathow' pid='1271266' dateline='1502958436']
W temacie rywali GTS, w temacie derby GTS, w dziale kibicowskim GTS. Ludzie, to jest forum Pasów czy kogo w końcu, bo gdzie nie wejdziesz to ujadanie na kilka stron. Czego się spodziewaliście, że zdegradują kundli do 3 ligi? Dajcie na wstrzymanie i zajmijmy się czymś miłym, bo rozprawianie o sąsiadce do miłych nie należy.
W ogóle mam wrażenie że niektórzy to mają w ***** Cracovię i to tylko przykrywka dla nich żeby ujadać na GTS. Olejcie ten śmieszny milicyjny klub i tyle
[/quote]
Ktoś coś, co tam w Flocie Świnoujście? Izolator kupił nowego napastnika? Czy może jakieś wieści od Dominika Nowaka? - gdziekolwiek on tam nie trafił.
na gts się nie ujada. To une (te kundle) ujadają ;)
a w temacie: rzeka Płock zrobiła deal z Jagiellonią: Wlazło powędropwał do Białegostoku, a w przeciwną stronę poszedł Szymański
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)