Knurze- też tak to widzę ;) . Do tego posługuje się podrobionym dowodem osobistym, paszportem Polsatu i prawem jazdy na deskorolkę. :D
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
jak bedzie chciał uciec do kraju, z którym nie mamy umowy o ekstradycji, to paszport Polsatu będzie jak znalazł. więc ja bym akurat z tego sobie nie żartował, bo nie wiadomo, jakie doniesienia jutrzejszy dzień przyniesie. jedno co wiadomo, że sprawa jest rozwojowa. nic tylko dorobić popcornu.
On raczej jest na poziomie Pyzy, a nie Bagsika. Swoje odbębni i będzie brylował na zjazdach PZPN.
Swoją drogą PR'u powinien się uczyć właśnie od tego pierwszego. Zero durnych oświadczeń, zero kontaktu z mediami. I czy ktokolwiek dziś pamięta o barażu Warty z Garbarnią?
Muertes Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> tomecki Napisał(a):
> Miałbym spory dylemat czy z takiej
> > okazji jednak nie otworzyć mojej ostatniej,
> nie
> > produkowanej już wódki "Cracovia", która
> czeka
> > na świętowanie Mistrzostwa w piłce :) :)
> ku mojemu zdziwieniu bo nieprodukowana od lat
> przed chwilą w sklepie na granicy Zakopanego i
> Kościeliska stwierdziłem na sklepowej spółce
> obecność 2 egzemplarzy wódki Cracovia za 29,99
> za sztukę więc jest szansa na uzupełnienie
> zapasów :)
Wódeczka dobra ale raczej niedostępna , na moich poprzednich imieninach zużył się cały zapas .Była tylko Cracovia .:)-D
[url=https://twitter.com/WeszloCom][u]trzeba zjechać na wpis sprzed 2 godzin o Jaklubie M.[/u][/url]
a na jutro Klemba zapowiada "dużo ciekawych faktów".
ponadto Pan Właściciel gts właśnie oświadczył: "Każdy ma coś za uszami. To moje prywatne sprawy".
Brawo. Tylko tak dalej. Zaczynam powoli wierzyć w teorię spiskową, że nabywcy gts zostali podstawieni przez [s]cwks[/s] Cracovię ;)
i jeszcze jedno
[url=http://weszlo.com/2016/08/08/z-pamietnika-wlasciciela-nie-krecisz-nie-jedziesz/][u]weszlo[/u][/url]
i na koniec: gtsowcy mają kolejną teorię, że Jakub M., to slup... Klickiego ;)
PS. dzisiejszy Yayo Show sponsoruje słowo-klucz [b]"zazwyczaj"[/b]. Dla niewytajemniczonych: zazwyczaj nie oznacza "zawsze" :P
O ja jebłem :D
http://jbzd.pl/obr/474163/tyle-wygrac
I co ja pisałem o nauce PR? :D
Meresiński z papugiem brną w kolejne oświadczenia. Dziennikarze mają radochę i liczą wierszówkę.
i kolejna teoryja spiskowa na ćwirkaczce
[i]Grzegorz Lenard ?@GrzegorzLenard 6 godzin temu
@TSmokowski @K_Stanowski
Za JM stoi Pan L, który przebywa obecnie w miejscu odosobnienia. Pan L stoi również za Panem M, znanym w Krakowie z niepłacenia za narzędzia.[/i]
znalezione w sieci
> bądź śmieszkiem zawadiaką w klasie maturalnej
> wyjebane na naukę bo przecież wszyscy zdają
> przychodzą wyniki
> maturaujebana.pdf
> ojapierdole stara mnie zabije
> wpadasz na genialny plan zakupienia świadectwa dojrzałości
> sąsiad recydywista daje ci namiary na typa co podrabia dokumenty
> bierzesz kopertę z kasą i spotykasz się z typem w jakiejś melinie
> dwakilowgaciach.jpg
> wymieniacie się kopertami po czym obsrany uciekasz z miejsca przestępstwa
> dopiero na chacie sprawdasz co typ dał ci w kopercie
> papiery współwłaścicielstwa Wisły Kraków
> Marek Citko stoi obok ciebie i machacie publiczności
tomex Napisał(a):
> PS. dzisiejszy Yayo Show sponsoruje słowo-klucz
> "zazwyczaj". Dla niewytajemniczonych: zazwyczaj
> nie oznacza "zawsze" :P
No dobra, wygrałeś. Ty byś na pewno dostał bezwględne 3 lata w zakładzie o zaostrzonym rygorze. Pewnie Wronki. Za posłużenie się sfałszowanym świadectwem maturalnym.
Misiu, jesteś nieporabialny z tym Twoim ego.
[url=https://twitter.com/K_Stanowski/status/762688285990944772]Oświadczenie ws. "matury"[/url]
tomex Napisał(a):
> i na koniec: gtsowcy mają kolejną teorię, że
> Jakub M., to slup... Klickiego ;)
>
> PS. dzisiejszy Yayo Show sponsoruje słowo-klucz
> "zazwyczaj". Dla niewytajemniczonych: zazwyczaj
> nie oznacza "zawsze" :P
Póki co te wszystkie ich teorie spiskowe (podobne do tej), które mają kończyć się happy endem dla gts rozwala jedno pytanie.
A po co oni (ci co stoją za słupem) chcieli kupić Koronę wcześniej skoro mają stać za nimi ludzie przyjaźni gts? :)
Gts jest obecnie w stanie już nawet lewe pieniądze przyjąć byle mieć na ekstraklasę... albo chociaż I ligę. Jednak póki co Warta ma gorszego właściciela :)
Przyznam Wam szczerze, że ja już nie ogarniam tego co się dzieje na gieteesie. Nie wierzę po prostu w to co widzę, czytam itd :D
Dzieje się , oj dzieje . Coraz ciekawiej .
To oświadczenie jest rewelacyjne! I które to już w ciągu ostatnich paru dni. Każdego dnia będę wypatrywał następnych. >:D<
Ciekawe czy za rok zaczną od C klasy czy jednak IV ligi? :D
Kabaret!
Ps. Nie powiem, że mnie to nie cieszy - zamiast coś robić ze swoim nowym klubem, piszą oświadczenia, oświadczenia oświadczeń. Nic z tego dobrego nie wyniknie dla naszej sąsiadki.
Z tego wszystkiego nawet na PP nie jadą >:D<
"Z powodu nieuzbierania odpowiedniej liczby osób na transport, zostaje on odwołany. Zwrot pieniędzy odbędzie się jutro w sklepie g.eymonta 22."
czarny PR z Czarnej WSi: ten właścicielski, kibicowski i piłkarski :D
Teraz przydałoby się jakieś oświadczenie o niewypłacaniu poborów zawodnikom, rozwiązaniu kilku kontraktów i już pójdzie z górki.
kapalin Napisał(a):
> Teraz przydałoby się jakieś oświadczenie o
> niewypłacaniu poborów zawodnikom, rozwiązaniu
> kilku kontraktów i już pójdzie z górki.
chodzą słuchy, że wbrew oświadczeniom za lipiec kopacze gts nie dostali pieniędzy. Pieniądze mieli wypłacić już nowi właściciele. Jak na razie oświadczenia na ten temat nie ma. Kasy też nie ma. Ponieważ za czerwiec też nie dostali - jeszcze miesiąc i... wszyscy mogą rozwiązać kontrakty z winy klubu. A wtedy będzie już po okienku. Wątpię aby Boniek zrobił dla Meresińskiego wyjątek. Zwłaszcza po ostatniej wymianie ćwirków ;)
Zapewne w czwartek wysłuchamy oświadczeń, które pobiją wszystkie dotychczasowe ;)
Tak BTW, wygląda na to, że Jakub M. poszedł po rozum do głowy i utajnił profil na szajsfucku ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)