Albo odda nas dzieciom...
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka! część II
4 dni później
Janusz, gdzie odebrac kase za te 2 mecze na ktore nie moge isc?
moze byc info na priv
5 dni później
STOCKA zabrakło, dlaczego bar był zamknięty??
[quote='awaria' pid='1303721' dateline='1518301307']
STOCKA zabrakło, dlaczego bar był zamknięty??
[/quote]
Przyszedł R. Niemiec?
28 dni później
Panie Profesorze
Proszę o interwencję klubu w sprawie umieszczenia na trybunie kibiców szczecińskich baneru z wulgarnym, obrażającym Cracovię hasłem. Jest rzeczą skandaliczną, że delegat sędziowski Ekstraklasy nie spowodował ściągnięcia tego chamskiego hasła w trakcie meczu! Przypominam, że po interwencji oficjeli Pogoni zamknięto nam w przeszłości stadion.
Nie może powstać wrażenie, że nam przywala się kary za nic, a inni są bezkarni, bo na to pozwalamy.
A co było na nim napisane? Przyznam że nie widziałem
Ja mam wniosek żeby dać bilety na górną 8!!! Wtedy mam nadzieje skończy się bojkot i stadion będzie pękał w szwach
[quote='starysqrwysyn' pid='1308360' dateline='1520795666']
Ja mam wniosek żeby dać bilety na górną 8!!! Wtedy mam nadzieje skończy się bojkot i stadion będzie pękał w szwach
[/quote]
Popieram.
A jeśli z powodu jakichś ustaleń nie można tego zrobić to przynajmniej obniżyć znacząco cenę i zrobić promocję dla kobiet, dzieci i 60+
karnety z dostępną ceną dla starszych kibiców 65+, karnety tanie dla kobiet, dla dzieciaków, chociaż, do 12 roku życia jest za darmo teraz.
Dzisiaj rozmawiałem na CLJ z Pasiakami i mają żal, ze oni zostali potraktowani na równi z zadymiarzami, a przecież oni mają już 70 lat i zawsze kupowali bilety po 5 zł.
- Edytowany
To ja od siebie zaproponuję jeszcze przystępne ceny dla pracowników Comarchu!
Niestety nawet oni wraz z dziećmi, kobietami i kibicami 65+ nie dokonają w pełni wymiany kibiców. Mam nadzieję że dział marketingu (tj. odpowiedni student wyżej wymienionej firmy tuż po koszeniu trawnika) wymyśli jakieś ciekawe promocje żeby ściągnąć kulturalnych fanów. Żeby mu trochę pomóc proponuję:
Pakiet dwa w jednym - bilet do opery wraz z biletem na mecz. W związku z tym że niestety mamy tylko karnety to zostaje dołączanie karnetu no i wpłynąć na Komisję Ligi żeby spotkania nie kolidowały z ważnymi wydarzeniami artystycznymi.
Jak już wymienimy kibiców to ostatnia przeszkoda przed podbojem europejskich pucharów zostanie zlikwidowana
[quote='ian thorpe' pid='1308396' dateline='1520800031']
Dzisiaj rozmawiałem na CLJ z Pasiakami i mają żal, ze oni zostali potraktowani na równi z zadymiarzami, a przecież oni mają już 70 lat i zawsze kupowali bilety po 5 zł.
[/quote]
Jak o tym wspominałem to pisałeś o wymianie kibiców. Trzeba było tym Pasiakom powiedzieć w twarz że przyjdą kibice reprezentacyjni i bogatsi, więc mała strata dla klubu (co kilku innych sugerowało).
Polityka klubu nie powinna się zmieniać co miesiąc, bo kibice dla świętego spokoju uznają że dom wariatów nie jest im potrzebny. Zresztą pamiętajcie o prokuraturze, która tylko czeka aż 70letni zadymiarze wrócą na stadion by wnioskować o zamknięcie stadionu na lata.
czytanie ze zrozumieniem, jest Twoim problemem, albo słowo pisane, jest czasem niezrozumiałe. Ja napisałem, ze JF może do tego dążyć, do wymiany publiki w nowym sezonie, że niekoniecznie bojkot odniesie skutek. Napisałem też, ze by kogoś pokonać, należy nie tylko wierzyć w swoje siły, tylko się zastanowić nad ruchem PRZECIWNIKA. Podstawa strategii podczas konfliktu.
Wiem, że może za dużo wymagam od niektórych, ale nie łap mnie za słówka Quentin...
Czytanie ze zrozumieniem czy łapanie za słówka?
Nie mogłeś się doczekać co napiszę a teraz znowu mi zrzucasz że mam problem ze zrozumieniem języka pisanego :D.
Dobrze że się szybko wypisujesz z dyskusji to akurat na przestrzeni ostatnich dwóch miesięcy świetnie Ci wychodzi. Ja nie mam problemów z czytaniem Twoich postów. Część z nich uważam za bardzo dobre, część za ciekawe i warte przeczytania. Nie zgadzam się z innymi i wyrażam to. Możemy się różnić doświadczeniem, wiedzą (na Twoją korzyść obie - nie mam z tym problemu) ale dziwne że w dyskusji jak nie jest po Twojej myśli zawsze pada ten sam argument o czytaniu ze zrozumieniem. Nie ważne że w dyskusji odniosę się do statystyk, do oficjalnych danych (z innych tematów) bo przecież w pierwszej kolejności patrzysz na to kto napisał a nie co. Przynajmniej takie odnoszę wrażenie.
Ok zero cytatów i nawiązań (pozwoliłem sobie jeszcze na jedno w temacie o bramkarzu). Prowadź dyskusję z innymi, pewnie forum tylko zyska na tym.
Budujcie z profesorem nowe trybuny dla chwały Cracovii. Mi to nie przeszkadza. Miejsca na stadionie i tak nikt mi nie wykupi.
to Ci po raz kolejny napisałem i wyłożyłem jak kawe na ławę, co mną kieruje gdy oceniam pewne ruchy np. przy możliwości wymiany publiczności. Po prostu biorę taką okoliczność wykonania ruchu przez JF. Tylko tyle. Wkładanie mi słów o moim poparciu dla takiego czegoś, jest daleko idącą nadinterpretacją. Ja mogę mieć swoje zdanie, ale zazwyczaj zostawiam je sobie do dyskusji bezpośredniej.
7 dni później
dzisiejszy wywiad z JF
http://www.dziennikpolski24.pl/sport/a/janusz-filipiak-trener-probierz-mysli-o-przyszlosci-w-naszym-klubie,13020047/
w jednym ze słów potwierdza się to co przewidywałem, a co niektórzy obśmiewali. Tzw. wymiana publiczności, czyli coś co chce zrobić boss, kierując się swoim zapatrywaniem na pewne aspekty życia na stadionie.
Szkoda gadać znów się zaparl jak parę lat temu.No to teraz zaczyna się bojkot i walka z F i T na poważnie.
A mi się wydaje, że ten wywiad to takie zagranie. Zwróćcie uwagę na ostatnia wypowiedź. Według mnie poprostu Filipiak, mówi o wymianie publiczności, wejściu tlyko na karnety w tym sezonie, a w następnym już wszystko wróci do normy. To takie gadanie, aby nikt mu potem nie zarzucił, że nic nie zrobił po ostrzelaniu sektora. Jestem optymistą i patrze pod tym kątem.
A czas pokaże jak będzie. Mam nadzieje i głeboko w to wierze ze My kibice wyjdziemy z tego obronną reką i jeszcze silniejsi
[size=small]https://www.youtube.com/watch?v=cSOT1JlWT_o przy okazji warto przypomnieć pewną ponadczasową piosenkę.[/size]
[size=small]"Chodź forsa ciężka to słabe igrzyska [...]"[/size]
[quote='ian thorpe' pid='1309699' dateline='1521475669']
dzisiejszy wywiad z JF
http://www.dziennikpolski24.pl/sport/a/janusz-filipiak-trener-probierz-mysli-o-przyszlosci-w-naszym-klubie,13020047/
w jednym ze słów potwierdza się to co przewidywałem, a co niektórzy obśmiewali. Tzw. wymiana publiczności, czyli coś co chce zrobić boss, kierując się swoim zapatrywaniem na pewne aspekty życia na stadionie.
[/quote]
A ja się dziwie , że ktokolwiek jeszcze wierzy w to co mówi nasz Prezes. Jakby on by zrealizował połowę tego co mówi... to dawno bylibyśmy mistrzami Polski. Według mnie po sezonie ogłosi się zwycięzcą w walce w kibolami, bo przecież całą wiosnę było spokojnie , a na innych stadionach się działo i w ogóle jaki to on jest genialny zrobił porządek jak w Anglii itp.., po czym przywróci bilety być może nieco droższe ale nie znacząco.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)