[quote='zac' pid='1224492' dateline='1488777579']
Niestety Cracovię cechuję minimalizm w każdym elemencie, bardzo dobrze zauważył Mielcarski, że drużyna która ociera się o podium, w następnym sezonie powinna mieć postawiony za cel przynajmniej zdobycie miejsca w pierwszej 3. Tylko tutaj musi być odpowiedzialność wszystkich od wiceprezesa zaczynając, poprzez trenera i ławkę rezerwową kończąc.
[/quote]
No właśnie, jak mozna wymagać od piłkarzy cudów jak cała organizacja trzyma się na sznurku (choćby nie wiem jak Filipiak zapewniał że jest profesjonalnie). Głupiej trawy nie potrafią przypilnować kilka miesięcy po wymianie, ale Europa sie marzy.
Albo wszyscy w klubie zasuwają z myślą o wyniku 1 zespołu albo każdy sobie przyłazi odbębnić swoje za kilka monet i do domu. Staliśmy się drugim Zagłębiem Lubin.
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka! część II
[quote='sterby' pid='1224446' dateline='1488746554']
Tomasz Siemieniec dziękujemy, nowy wątek na forum.
[/quote]
Dziękuje
[quote='Saunk' pid='1224485' dateline='1488753477']
No, z tym pytaniem na koniec o wymienienie listy zawodników trochę dał ciała, ale jestem przekonany, że gdyby nie było "w blasku kamer" i dać mu 5 minut, to by zadanie wykonał :)
[/quote]
gdyby pytanie brzmiało trochę inaczej -niech pan wymieni zawodników, którzy brali udział w głośnym afterparty w Wierzynku po awansie, to zapewne wymieniłby wszystkich :)
[quote='szuwarek' pid='1224500' dateline='1488786728']
Hejterzy znowu w swoim żywiole!
[/quote]
Bo w nienawiści, do miejsca spadkowego, tak wychowano wychowano nas!
genialny strateg, wizjoner, naukowiec - 15 lat, 100 mln, dwa czwarte miejsca, dwa spadki
sprzedawca lakierów, cinkciarz, szemrany przedsiębiorca - 19 lat, 200 mln, 8 MP, PP, PE
O butach za 1500 ojro cisza :)
Prezes , wydałem 50 zł na leki bo zdzierałem za bardzo gardło :) Da się poratować jakimś groszem ? Piszę serio , straciłem głos na tydzień i nie przespałem wiele nocy z powodu kaszlu :(
Play- może Twój tato nie chce lub nie lubi być tak tytułowany. Profesor lubi i chce. I ma do tego prawo. Nie oznacza to żadnego zadufania czy nieskromności. Co innego, gdyby chciał być tytułowany: "najlepszym profesorem wśród prezesów klubów piłkarskich".
Pamiętam zato jak nauczyciele w LO kazali się tytuowac per pani/pan profesor mimo że koło profesora co najwyżej stali i to pewnie jakiś czas temu. Irytowało mnie to.
Mnie też by irytowało, gdyby profesorem tytułowała się osoba, która nie ma ku temu żadnych podstaw.
...w gabinecie lekarskim zapewne zwracacie się do lekarza... Panie Lekarzu
Zawsze w Liceum zwracaliśmy się do nauczycieli per Pan/Pani Profesor...tylko jeden WF-a nam zakazał... więc było Panie Magistrze. Taki zwrot grzecznościowy nam przekazali nasi starsi koledzy, i nikt z tym nie polemizował.
Mnie irytuje jak na Filipiaka mowi sie prezes klubu sportowego :D
Czyli wynika z wypowiedzi profesora iż boisko mamy zajebiste tylko że Zieliński był wku.rwiony po meczu i sobie żartował, nie no super interpretacja. Pewnie w Comarchu pracują na Amiga 500 i pracownicy są zadowoleni , nie mają lepszego sprzętu bo WKU.wrwiały ich "kafelki" w 8.
Może mi ktoś wytłumaczyć co Generał miał na myśli, kilkakrotnie wczoraj mówiąc o wzmacnianiu klubu.
Co konkretnie wzmacniamy, markę, kadrę, ogrodzenie, pisuary w klatce?
Zawsze używa się tytułów o wyższym ciężarze gatunkowym - stąd tytułuje się kogoś, kto był premierem, per "pan premier", a nie np. "pan prezes".
Jeden profesor (starej daty) u nas na AGH kazał się tytułować "panie inżynierze" i mówił, że profesorowie są w liceum, doktorzy w szpitalu, magistrowie w aptece.
Brać na skauta póki wolny.
@KrisBrommer
Piast zakończył współpracę z Arturem Płatkiem.
- Edytowany
[quote='piotrek67' pid='1224572' dateline='1488809908']
Brać na skauta póki wolny.
@KrisBrommer
Piast zakończył współpracę z Arturem Płatkiem.
[/quote]
Popieram!
Edit. Szuwarku - nie powinno się mówić "Panie lekarzu", to jest gramatycznie niepoprawnie. Raczej "Panie doktorze"
doktor ≠ lekarz
Profesor nie używał zwrotu - "wzmacnianie klubu"
tylko
"budowanie wartości"
wymienił: stadion, halę lodową, Cichy Kącik i nową bazę treningową
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)